Бягаща пътека тренировки

Извлечете максимума от вашата тренировка тренировка

Неблагодарна може да ви даде страхотна тренировка за ходене по всяко време. Ако използвате правилния пешеходен формат и променяте тренировките си с интервали, хълмове и промени в скоростта, можете да запазите себе си интерес и да предизвикате тялото си по нови начини.

Приготвяме се да започнем

Ключът да се възползвате максимално от тренировката на неблагодарна е да се разхождате със същата добра пешеходна форма, която използвате за разходки на открито.

Научете как да използвате добра стойка за ходене и избягвайте често срещаните грешки при ходенето на неблагодарна . Важен фактор е да се тренирате, за да освободите перилата на неблагодарна. Вие ще изгорите повече калории и ще подобрите баланса си, наред с други ползи.

Опознайте функциите на неблагодарна, особено ако има сърдечно-контролирани тренировки, които могат да променят скоростта и склонността да ви държи в зоната на вашата тренировка.

Отслабване тренировки

Можете да използвате неблагодарна, за да получите кардио упражнение, което ще изгори допълнителни калории и подкрепа на план за отслабване. Следвайте този седмичен тренировъчен план за отслабване, който варира вида на тренировката през седмицата. Тя ви предизвиква по различни начини, за да предпазите тялото си от излишната мазнина.

Пешеходни тренировки

Lorra Garrick, CPT проектира тези тренировки за пътешественици за разнообразие и за добавяне на интервали с по-висок интензитет или предизвикване на мускулите по нови начини.

Загряване и охлаждане: За всички тренировки започнете с ниска скорост и наклон за най-малко две минути Регулирайте ходенето и се концентрирайте върху добра ходене. След това можете да увеличите скоростта и наклона за вашата тренировка. В края на тренировката си, намалете скоростта до лесна скорост от една до три минути.

1. Успокояваща треска и наклон на тренировъчната тренировка

Постоянната тренировка на темпото ви позволява да изпълнявате предложеното ежедневно изискване за упражнения с умерена до силна интензивност за добро здраве, фитнес и загуба на тегло. След като се затопли, нагласете наклона и скоростта, така че сърдечната честота ще достигне зоната с умерен интензитет. Разходете се в тази зона за 30 минути или повече. Повишете наклона един процент всяка седмица или две или увеличете скоростта.

2. Висока тренировка за тренировка за възстановяване на наклон

Вървете висок наклон в продължение на две до пет минути, след което намалете наклона до ниво за две минути, за да се възстановите. Алтернативни твърди, високи наклони с лесен, нисък наклон при фиксирана скорост в продължение на 30 минути. Не поддържайте наклона високо за лесните интервали. Вместо това намалете ъгъла, за да наподобявате спускане или нивелиране, както бихте направили във външния свят. Вижте повече тренировки тренировка хълм .

3. Високи склонове на вариращи интервали на скоростта

Поддържайте 10 до 15 процента, но променяйте скоростта. Например, заместване на интервали от една минута между 4 и 2 мили в час. Използвайте най-високата скорост, която ще ви отведе до усилие с интензивна интензивност, където дишате толкова силно, че можете да говорите само кратки фрази. По-ниската скорост трябва да бъде с умерен интензитет, позволяващ възстановяването, преди да увеличите отново скоростта.

4. Обучение с висока интензивност

Ако сте готови за фитнес предизвикателство, задайте тренировъчните интервали с изтощителен интензитет (6 mph на 15%). Вашите интервали с висок интензитет могат да продължат само 15 до 30 секунди. Интервалите за възстановяване от една или две минути могат да бъдат ходене на равни разстояния при скорост от 3 мили в час или 2,5 мили в час с 15% наклон.

5. Задни интервали на бягащата пътечка

Вие ще промените тренировката си драстично за вашите мускули, координация и баланс, като добавите интервали от ходене назад на бягащата пътечка . Ще трябва да забавите драстично темпото и да увеличите времето си в това, но ще усетите разликата в бедрата си.

6. Бягаща пътека тренировка

Искате ли да работите върху горната част на тялото, както и на вашето сърдечно? Можете да използвате времето на неблагодарна като кардио част на тренировка на веригата, редувайки се с получаване на горната част на тялото тренировка с гири. Поставете вашите гири до бягащата пътечка.

7. Пропускане или пропускане на интервали на бягащата пътечка

Ако искате още по-голямо разнообразие, включете някои прескачане и подскачане във вашата тренировка тренировка. Трябва да опитате това само ако имате увереност в баланса си и не забравяйте да използвате предпазния кабел за безопасност. Прескочете или прескочете много бавна скорост в продължение на 15 секунди, за да се почувствате. Можете да добавяте това като интервали, за да подредите обичайната си тренировка за бягаща пътека.

Да останеш мотивиран

Много хора се отегчават, когато използват неблагодарна. Промяната на тренировката ви по-горе е една стъпка. Можете да използвате неблагодарна, която включва виртуални пътеки със системата iFit или с помощта на приложение. Други начини, по които можете да победите скуката от небето и да се забавлявате, докато тренирате, включват гледане на видео и слушане на музика, подкасти или аудиокниги. Като приятелка тренировка тренировка може да ви държи мотивирани.

Грижа за вашето оборудване

Във фитнес залата, както и у дома, не забравяйте да избършете бягащата пътечка, за да сте го чисти за следващия потребител. Влажността от пот може да доведе до корозия. Обърнете внимание на всички шумове, които се развиват, тъй като те са ранни признаци, които се нуждаят от ремонт . Бъдете сигурни, че под вакуум под него редовно се премахват прахът и влакната, които могат да изравнят механизма. Другите съвети за поддръжка на домашната бягаща пътечка включват проверка на ходещия колан и палубата месечно и смазването му поне веднъж годишно.