Спортен линия 340 крачкомер

Евтин крачкомер, който да носите на талията си

За един прост, евтин стъпков брояч , Sportline 340 е добър избор. Тя няма приложение или синхронизира данните ви с компютъра ви. Тя просто се носеше на кръста, брои стъпките ви и изчислява разстоянието ви в километри или километри.

Някои проходилки предпочитат този дизайн, тъй като можете да нулирате броя на стрелките и разстоянието общо, когато изберете.

Ако искате да проследявате само една пешеходна сесия, можете. Той не се рестартира автоматично в полунощ, така че можете да поддържате по-дълго време, ако това е ваш избор.

Pedometer Sportline 340 е с продълговата форма, за да се побере по-добре върху кръста ви. Също така има разширен механизъм на махалото. Но той не редактира нежелани стъпки или има настройка на чувствителността. Поради това той може да регистрира повече стъпки, отколкото по-модерните дизайни. Това каза, че се сравнява почти идентично с по-напредналия педометър, носен в същото време.

Характеристики на Pedometer Sportline 340

Против

Експертна ревю - Sportline 340 Pedometer

Кросометърът Sportline 340 отчита вашите стъпки и изчислява разстоянието.

Задайте дължината на крачка, за да изчисли разстоянието. Как да се измери дължината на стъпалото

Спортната линия 340 няма капак, за да предпази бутоните от случайно нулиране, но те са вдлъбнати и не е лесно да ги избутате неволно. Той има пластмасова щипка за колан и не идва с предпазно каишка . Тъй като е лесно да изгубите крачкомера от вашата колан, трябва да си купите или да си направите домашен уред от низ и предпазен болт. Извадката, която се опитах на 340, е по-вероятно да се появи от кръста ми, отколкото другите три педрометри, които носех по едно и също време.

Операцията е проста. Първо, намерете дължината на крачка в инчове или сантиметри и използвайте бутона Set, за да го промените от стандартния (30 инча).

Сега, просто започнете да ходите. Можете да нулирате общия брой стъпки, като използвате бутона за нулиране. Можете да превключвате между стъпките за разглеждане и разстоянието с бутона за режим. Тя се брои до 99,999 стъпки и 1000 мили.

Този крачкомер използва махало механизъм и можете да го чуете, че дрънка малко с всяка стъпка. Механизмът е подобрен на усъвършенствания крачкомер на Sportline.

Харесва ми дисплеят с голям брой, който е много ценен от онези от нас със застаряващи очи.

Той се захранва от дълготрайна батерия, която е лесна и евтина за замяна, когато тя изтича след няколко месеца.

Не е необходимо да го включвате, за да го презареждате на всеки няколко дни.

Pedometer Sportline 340 има 1-годишна гаранция.