Бягаща пътека наклонена топка тренировки

Използвайте наклон за по-интензивна тренировка за тренировка

Можете да използвате функцията наклон на вашата бягаща пътечка, за да получите по-добра тренировка. Бягащите пътеки често имат наклонена черта, за да имитират пеша и да се изкачват на открито. Някои от тях също имат функция за намаляване, за да имитират да се спускат надолу. Променяйки наклона, можете да промените вида на тренировката или да добавите интервали с по-висок интензитет.

Настройване на наклона

Много бягащи пътеки ще ви позволят да регулирате наклона, докато го използвате, но някои от тях изискват да направите тази корекция преди да започнете тренировката.

С тези, ще трябва да спрете да смените наклона и няма да е толкова лесно да направите интервална тренировка, където наклона се променя на всеки няколко минути. Проверете неблагодарна, преди да започнете тренировката, за да видите как можете да регулирате наклона.

Предимства на тренировъчните тренировки на хоризонта

Бележки за тренировъчните тренировки за Hill Trendmill Hill

Стационарна тренировъчна тренировка за тренировки на Хил

Проектиран от Lorra Garrick, CPT

Тренировка за прага на неблагодарна

Тренировка Интервал тренировка с Хилс

Проектиран от Lorra Garrick, CPT

Използвайте наклон на бягащата пътечка за тренировка за тренировка с интервал . Интервалът с висок интензитет ще доведе до енергично ниво на усилие, след което интервалът за възстановяване ще ви позволи да си поемете дъх.