Как да плосък Abs и да получите шест-пакет

Получаването на шест пакета отнема повече от упражнения само с аб

Каква е целта за фитнес, която бихте могли да постигнете? Ако сте като повечето хора, искате шест абцида пакет . Изглежда лесно: направете стотици хрускания на ден и изчакайте да се появят магически корема.

Той поема повече от упражнения Ab

Както може би сте открили, хрускамките не са достатъчни, за да изравнят корема. Аб упражненията изграждат сила, особено ако се фокусирате върху якостта на сърцевината .

Въпреки това, ако има слой мазнина, покриваща средната си част, никога няма да ги видите.

Вероятно сте чували, че намаляването на местата е ефективно, тъй като плюе във вятъра, но когато работите с корема си в усилието да намалите корема, намаляването на точката е точно това, което се опитвате да направите. Тялото не може да бъде принудено да губи мазнини в определена област, като упражнява мускулите директно под тази област. Това, върху което трябва да се фокусирате, е да изгубите телесните мазнини и да натрупате малко мускули.

Започнете с вашата диета

Първата стъпка към загуба на телесна мазнина е промяната на вашата диета.

  1. Яжте по-често. Хранене на няколко малки хранения през целия ден ще увеличи метаболизма ви и ще ви помогне да изгорите повече калории.
  2. Яжте по-малко калории . Създайте лек дефицит на калории, като наблюдавате размера на порциите и се уверете, че ядете по-малко, отколкото изгаряте . По-лесно е да се консумират по-малко калории, ако се напълниш с храни с високо съдържание на фибри, фокусирайки се върху цели зърна, плодове, зеленчуци и други хранителни вещества, съдържащи хранителни вещества.
  1. Пийте повече вода . Понякога гладните угризения всъщност са молбата на вашето тяло за вода.

Фокусирайте вашето упражнение

Диета без упражнения ще доведе до някаква загуба на тегло, но в един момент ще стигнете до плато . Упражненията могат да ви пренесат миналото, като същевременно запазите мускулната маса. След като сте намалили приема на калории , е време да се уверите, че вашите тренировки ви помагат да постигнете своите физически цели.

Вашата програма трябва да включва:

Помислете за генетиката и начина на живот

Истината е, че ако направите всичко правилно и започнете да губите телесна мастна тъкан, няма гаранция, че тя ще се разтопи от средата и ще ви покаже, Вашето тяло съхранява и губи мазнини според вашите гени, така че не можете да контролирате къде губите мазнини от определени места. Ние всички съхраняваме излишната мазнина някъде - за жените, често е около долната част на корема, бедрата и бедрата. За мъжете често е около средата и гърба.

Значи това означава, че е невъзможно да се губят мазнини в тези места?

Въобще не. Но може да отнеме известно време и никога няма да изчезне напълно. Единственият начин да знаете е да следвате здравословна диета , да упражнявате редовно и да позволявате на тялото ви да реагира.

Вие също трябва да мислите за вашия начин на живот. Може да се окаже, че можете да постигнете плоски абсцеси, ако успеете да вземете телесните мазнини на по-ниски нива - но какво, ако това изисква повече упражнения или по-строго внимание към вашата диета, отколкото имате време или енергия? Ако това е така, може да се наложи да забравите за получаване на плоски коремчета и да коригирате целите си така, че да съответстват на начина, по който живеете.

Ако продължавате да упражнявате Ab упражнения?

Може би се чудите дали има някаква цел да правите целенасочени упражнения след това, че знаете, че те няма да ви помогнат да намалите мазнините около корема.

Да, все още искате да работите с корема си (всъщност цялото ви ядро ), но може би не с обичайните движения като хрускам и седящи.

Най-добрият начин да направите това е да работите няколко мускули едновременно, за да изградите сила и стабилност, както и да изгорите повече калории по време на тренировката. Когато става въпрос за вашия ABS, има редица страхотни упражнения и инструменти, които можете да използвате, за да укрепите сърцевината си с по-динамични движения.

Един от най-добрите инструменти, AB можете да инвестирате в упражняване топка, която може да се използва за различни движения, като тези, включени в тази основна тренировка. Тъй като трябва да стабилизирате тялото си върху топката, вие използвате повече мускулни групи, отколкото традиционните упражнения.