5 Общи митове и факти за вашите абсцеси

Можете ли да получите плосък ABS ? Това е може би най-големият въпрос, който много от нас имат, когато става дума за загуба на телесни мазнини. Мнозина от нас вероятно са направили безброй упражнения, за да получат плоски коремчета, но виждат много малко успехи.

Трудно е да се повярва, че една част от тялото може да причини толкова много страдание на много от нас, но просто защото не винаги можем да контролираме как тялото ни реагира на упражнения и диета.

Не винаги можем да контролираме къде се съхранява мастната тъкан или колко бързо я губим и това е особено вярно за midsection.

С оглед на това, какъв е истинският отговор за получаване на плосък корем? Той помага да се знае колко е способно тялото ви и колко много контрол имате над загубата на телесна мазнина.

Фактите за вашите абсцеси

Голяма част от чувството на неудовлетвореност, свързано с абсолютния сегмент, се дължи на дезинформация и нереалистични очаквания . Въпреки усилената работа на обучители навсякъде, хората все още се придържат към остарели идеи за правилния начин да работят на корема си и да получат много желания "шест пакет". Изучаването на митовете около абсурда ви е първата стъпка към определяне на разумни цели за себе си.

Аб Мит № 1: Правене на Ab Упражнения се отърва от корема мазнини

За съжаление, намаляването на място не работи нито за абсолютната, нито за друга част от тялото. Заблудата на намаляването на място предполага, че ако имате мазнини над корема си, упражняването на мускулите ще доведе до изчезване на мазнините.

Докато упражняването на мускулите може да увеличи издръжливостта или силата, то няма да изгори мазнините в тази област. Причината за това е, че тялото черпи енергия от цялото тяло, когато упражнява, а не само от частта, която работите.

Единственият начин да изгорите мазнините от корема е да намалите общата телесна мазнина, като създадете калориен дефицит .

Най-здравословният начин да направите това е с последователни упражнения - кардио , тренировка по теглото и гъвкавост , както и здравословна, нискокалорична диета .

Имайте предвид, че прави всичко това не е гаранция, че ще загубите корема мазнини. Това зависи от генетиката, възрастта и хормоните, които не винаги са под нашите контроли.

Аб Мит № 2: Аб Мускулите са различни от другите мускули на тялото

Работите ли абсурда по различен начин от другите мускули в тялото си? Какво означава да правиш тонове повторения и да ги работите всеки ден? Ако е така, не сте сами. Твърде често хората работят с корема си всеки ден без почивка, надявайки се да изгорят мазнините с повече упражнения.

Въпреки това, коремните мускули са точно като всеки друг мускул в тялото ви, така че трябва да ги тренирате по същия начин, по който бихте тренирали, например, бицепса или гърдите си . Това означава, че тренировките за сила от 2 до 3 пъти седмично, с почивка между тях и разнообразни упражнения, насочени към различни области на корема.

Опитайте динамични движения, които се фокусират върху якостта на сърцевината и включват вашите стабилизаторни мускули ; мускулите, които използвате цял ден, за да задържате тялото си на място. Едно от тях е упражнението на дъската. За да направите това, влезте в позиция за натискане и го задръжте толкова дълго, колкото можете, като държите коремът си стегнат и тялото ви изправено.

Можете да направите това движение на лактите, което е по-голямо предизвикателство или на пръстите на краката.

Друг голям апарат, който поглъща всички ваши коремни мускулни влакна, е вертикалната криза:

Легнете на пода с крака нагоре (прави или леко наклонени) и насочвайте ходилата на краката си към тавана. Представете си, че държите нещо крехко в краката си, като табла с очила, пълни с вода. Повдигнете таблата направо нагоре към тавана, докато ханша ви излезе от пода. Това е много малко, но много интензивно движение. Направете го бавно и завършете 1-3 серии от 12-20 повторения.

Трикът за трениране на корема ви е да осъзнаете, че силовото обучение е важно, за да запазите сърцето си силно, но упражненията на Аб не са магия.

Включването на упражненията в абсолютно съчетание е единственият начин за прекрасния свят на шест пакета. И дори да не го направите там, не се притеснявайте. Повечето от нас вероятно нямат генетичен грим за напълно плоски коремчета , особено жени.

Ab Мит № 3: Трябва да направите много повторения, за да работите с абсурда

В старите дни на фитнес класове и видеоклипове, повечето от нас вероятно са направили стотици (или повече) хрускания и други упражнения на Аб, мислейки, че е най-добрият начин да ги работите. Както вече споменахме, вашият корем е като другите мускули на тялото ви. Вие не бихте направили 100 бицепса къдрици, нито трябва да правите 100 храсти. Истинският ключ към силния абс е за качество, а не за количество.

За да увеличите силата си с корема си, трябва да следвате същите принципи, които се прилагат навсякъде другаде. Това означава, че трябва да претоварите мускулите си . Причината, поради която се чувстваме нуждата от толкова много повторения, е, че ние не ги работим достатъчно трудно, обикновено поради неправилна форма. Ако трябва да направите 50 или повече хрускания, преди да се почувствате уморени, забавяйте се и се концентрирайте върху техниката си и като имате добра форма.

И не забравяйте, че да правите същото упражнение отново и отново не винаги е най-добрият начин да постигнете напредък. Тялото ви свикна с упражнения и следователно става по-ефективно в тях. Всъщност, не е нужно да правите нищо, за да получите страхотна тренировка.

Направете разнообразие от упражнения, насочени към ректусите на корема, обвивката и напречния корем. Не мислете само за корема си като начин да изглеждате чудесно ... не забравяйте, че целта им е да поддържат гръбнака ви и да ви помогнат да имате добра поза.

Ако се нуждаете от по-трудни упражнения, помислете за получаване на топка за упражнения или опитайте едно от тези усъвършенствани упражнения . Тази Core Strength Workout има повече идеи за това как наистина да предизвикате корема си.

Ab Мит № 4: Всеки може да получи плосък стомах

Когато гледате телевизия, изглежда, че моделите, актьорите и звездите имат страхотни тела с прекрасни плоски кореми, нали? И много от тях правят, но това, което може би не знаете, е, че за много хора не е физиологично възможно да се постигне плосък стомах.

Нека си го кажем: Факторите, които диктуват как изглеждат телата ни, са твърде много, за да следим. Възраст, генетика, пол, хормони, тип тяло, начин на живот, хранителни навици, управление на стреса, навици на съня, планетарно привеждане в съответствие ... всичко това решава как изглежда вашето тяло и следователно коремът ви. Хората стават филмови звезди и модели, защото разполагат с тази генетика, която им позволява да имат чисти великолепни тела.

Ако всички успеем да постигнем това, всички ние ще бъдем модели.

Жените, по-специално, са склонни да съхраняват мазнини около долната част на корема, причинявайки това досадно по-ниско коремче. Мъжете са склонни да съхраняват мазнини около средата, причинявайки този досаден резервен ефект на гумата.

Да, можете да упражнявате и да намалявате телесните мазнини, но не можете да изберете къде губите мазнините. За да получите абсцес от шест опаковки, може да се наложи да изпуснете телесните мазнини до ниво, което е или борба за поддържане, или направо нездравословно. Мнозина от нас имат цел да спечелят шест точки, но повечето от нас ще се затруднят да постигнат тази цел.

Ако това е валидно за вас, опитвайки се да постигнете невъзможна цел, ще ви накара да се побъркате. Нагласете постижими голове за себе си и се ориентирайте към корема си. Не забравяйте, че всички ние имаме недостатъци, а съвършенството не е опция, освен ако не се обърнете към най-близкия хирург. Вместо това, предизвикайте себе си като се грижите за тялото си и се научите как да го приемете - добро, лошо и грозно.

Аб Мит № 5: Нуждаете се от специално оборудване, за да работите с абсурда

Няма почти нищо по-завладяващо от тези награди. Чрез използването на някакъв вид стол или колело или вибриращ колан, мастната тъкан просто ще се стопи, нали? Моделите в тези реклами със сигурност изглеждат частта, но те определено не са получили тези плоски абсолютно с помощта на машина.

Първото правило на тези инфомаркетингови и апарати за аб е, че ако звучи прекалено добре, за да е истина, вероятно е така. Второто правило е, че хората, които продават това оборудване, не се интересуват, ако получавате плоски коремчета. Те просто искат парите ви.

Най-накрая, и най-важното, нямате нужда от специално оборудване, за да работите с корема си.

Можете да направите голямо разнообразие от упражнения с аббота само с телесното си тегло или с топка за упражнения, която често е много по-евтина от джаджите, които виждате в инфомаркетите.

Заключение: По-добре е да купувате оборудване, което има многобройни приложения. Ab машини работят само на корема, но неща като гири, упражняваща топка , съпротивителни ленти и т.н. могат да се използват за обучение на цялото ви тяло.

Най-важното е, че най-добре е да се съсредоточите върху работата на цялото си тяло, вместо да се опитвате да го счупите на парчета и части. Телата ни функционират като цяло, както когато упражняваме, така и губим или получаваме телесна мазнина. Работете върху нещата, които можете да контролирате като диета, упражнения, нива на стрес и управление на съня.

Опитайте се да работите по тези неща редовно достатъчно, за да можете да създадете калориен дефицит, който ви е необходим за загуба на мазнини. След като направите това, ще видите как тялото ви реагира и можете да стигнете до вашите собствени заключения за вашето ABS. Може би плосък ABS не са в картите, но силни ABS винаги са добри неща.