Какво да ядем, когато се опитвате да отслабвате

Знаете ли какво да ядете, когато се опитвате да отслабнете? Много dieters ядат "здравословни" храни. Това не е лошо нещо. Но много пъти, храни, които имат здравословни съставки са пълни с мазнини и калории, така че те не са непременно добри храни за отслабване. Използвайте това ръководство, за да разберете кои храни да ядете и кои да ги избягвате, когато сте сериозно за загуба на тегло.

Най-добрите храни за отслабване

Александра Граблевски / Гети изображения

Смартьорите имат тайна. Те не ядат всички тези модерни храни, за които говорите знаменитости. Те ядат истинска храна. Те ядат нормална храна, която можете лесно да намерите във вашия хранителен магазин. Проверете този списък - или го вземете в магазина за хранителни стоки - и напълнете вашето количка с храни, които ще ви помогнат да отслабнете по-бързо.

| Повече ▼

15 натурални храни, за да ограничат глада си

Искате ли да отслабнете, без да сте гладни през цялото време? Ще можете да управлявате по-добре апетита, ако ядете храни с повече фибри. В този списък ще откриете вкусни храни като круши, бисквити от цяла пшеница и други вкусни мюсли. Отпечатайте списъка и го занесете в магазина за хранителни стоки, за да намерите най-добрите храни с нискокалорични храни, които ще ви помогнат да задържите глада си.

| Повече ▼

14 трябва да имат удобство храни за отслабване

Хранителните храни винаги са най-добрият избор, когато се опитвате да отслабнете. Но понякога искате повече от пресни плодове и зеленчуци. Ако сте като повечето dieters, ти пожелавам комфорт храни като паста, шоколад и други диета не-нос. Но специалистът по хранене, Манди Леви, се е научил как да задържи тези храни във вашата поредица и все пак да получите резултатите от загубата на тегло, които искате. Проверете този списък за най-удобните, опаковани комфортни храни, които ще ви помогнат да отслабнете.

| Повече ▼

Най-добрите хапчета за бързо хранене с нискокалорични храни

Може да се изненадате да видите кои храни за бързо хранене са с ниско съдържание на калории и кои не. Преди да стигнете до шофирането, уверете се, че сте проверили това ръководство, за да видите пълни ястия, за да ядете и хранете, за да избегнете всички любими ресторанти. Всеки ресторант, за който можеш да помислиш, е в този списък.

| Повече ▼

Най - добрите снек барове за отслабване

Не хващайте грешния снек бар! Някои от тези "здрави" барове имат повече калории, отколкото бонбони. Само защото един бар има привлекателен етикет или хранителни съставки не означава, че това е задължително най-добрият бар за вашия план за отслабване. Сканирайте този списък на добрите и лошите барове за отслабване, преди да разгърнете следващата си закуска.

| Повече ▼

Здравословни 100-калорични закуски за отслабване

Не е това, което ядете по време на хранене, което обикновено прави или нарушава вашата диета. Това е това, което ядете между храненията. Яжте здравословно - но лесни за хранене закуски - ако наистина сте сериозни за отслабване. Можете да купите предварително опакования сорт в магазина за хранителни стоки, но е по-рентабилно да направите свои собствени закуски вкъщи. Използвайте това ръководство, за да напълните хладилника или килера си днес.

| Повече ▼

Най-популярните 6 диети за увеличаване на храните

Попитах един от най-добрите диетолози в Ню Йорк за абсолютните най-добри храни за отслабване и тя ми даде шест храни, които ще повишат вашата диета. Искате да знаете какви са те? Не е изненадващо, овесена каша е един от списъка. Но можеш ли да познаеш останалите пет?

| Повече ▼

Бързи и лесни храни, които да направите във вашия Blender

Ако използвате само блендера си за сладкиши и сокове, тогава вие сте изчезнали. Разберете как да направите закуски, ястия и дори десерт в блендера си само за няколко минути.

| Повече ▼

Най-добрият метаболизъм - стимулиране на храните за изгаряне на калориите

Дали яденето на месо ви прави по-мек? Някои казват, че това е така. И има някаква истина за тази логика, но има повече за историята, от която се нуждаете. Научете повече за храните, които повишават метаболизма. Разберете какво могат и не могат да направят, след това намерете любимите си и ги запълнете по време на хранене.

| Повече ▼