Как да спечелите мускулна маса чрез обучение на тегло

Защо някои хора искат да спечелят, вместо да губят

Докато много хора се борят да отслабнат, има много други, които се борят да наддават на тегло. Ако искате да спечелите мускули, може да имате проблеми с генетичния си грим, но има нещо, което можете да направите с него.

Защо съм толкова кльощава?

Докато други може да ви гледат с завист, може да се почувствате разочаровани, че никога не може да изглежда да наддават на тегло.

Е, какво става? Основният виновник е вашият метаболизъм, който е по-висок от средния човек и който е продукт на вашия генетичен грим. Ние всички сме ограничени до известна степен от нашите гени, но това не означава, че не можете да промените тялото си.

Придобиването на тегло отнема същото внимание и подготовка като намаляването на теглото. Някои важни факти за натрупването на тегло:

Ако сте готови да започнете, ще трябва да направите малко работа по програмата си за диета и тренировка по тегло . Ето как да ядете и упражнявате за мускулна печалба.

Калории, калории, калории

Придобиването на мускули изисква да ядете повече калории, отколкото изгаряте.

За тези с високи метаболизми това може да изглежда невъзможно, но ако опитате няколко от тези трикове, ще откриете, че добавянето на калории за вашия ден е по-лесно, отколкото си мислите:

Номерът е да добавите калории, без да добавяте твърде много наситени мазнини . Можете също така да помислите за сваляне на фъстъци или замяна на хранене по време на хранене.

Асансьор, Асансьор, Асансьор

След като получите калориите си под контрол, трябва да започнете да вдигате тежести. Това ще ви помогне да спечелите повече мускули и да намалите количеството мазнини, които печелите (въпреки че трябва да очаквате да получите и някои мазнини). Хората, които се опитват да спечелят мускули, трябва: