Упражнения за композиция на тялото, за да промените формата си

Научете как да промените тялото си за по-малко време

Искате ли да отслабнете или искате да запазите мускулите и да изгубите мазнини ? Диетата може да ви помогне да отслабнете. Но можете да използвате упражнения за композиране на тялото, за да запазите мускулите и да се отървете от лапите. Това не е толкова сложно, колкото звучи. Просто трябва да комбинирате дейностите по композиране на тялото с диета, пълна с чист протеин, за да отслабнете и да оформите по-тясно тяло.

Какво представлява тялото?

Съставът на тялото е съотношението на тялото към мастна маса, включително мускулите , костите и органите. Съставът на тялото се оценява при използване на процента на телесната мазнина Процентът на телесните мазнини в една жена обикновено пада между 21-24%. Мастните мазнини на мъжа обикновено падат между 14-17%.

Има много начини да се измери процента на телесната мазнина . Много здравни клубове и лекарски кабинети могат да извършват прости тестове, за да получат номера. Съществуват и телесни мазнини, които измерват процента. Преди да започнете тренировъчна програма, добре е да знаете номера си, за да можете да измерите напредъка си по пътя.

За да промените формата на тялото си, ще искате да намалите процента на телесните мазнини. Изненадващо, това може да означава увеличаване на теглото ви. Това е така, защото мускулите тежат повече от мазнини. Тъй като губите мазнини и получавате мускули, нетният резултат може да е малко увеличение на скалата.

Кардио упражнение за композиция на тялото

Всички форми на упражнения горят калории.

Но тренировките на тялото и състава на тялото комбинират дейности за изгаряне на мазнини и дейности за изграждане на мускули. По този начин, докато отслабвате, замествате мазнините с тънки, здрави, стегнати мускули, които придават на тялото ви по-строг външен вид.

И така, какъв е най -добрият начин да изгаря мазнините ? Аеробно упражнение ще направи трик.

Аеробната активност, понякога наричана сърдечно , е упражнение, което поглъща сърцето ви. По време на аеробна тренировка ще дишате по-тежко и ще започнете да се потите. Не е необходимо обаче всеки ден да се упражнявате до точката на задух. В действителност, вие ще изгорите най-високия процент калории от мазнини при умерен интензитет.

Тъй като нивото на фитнес се подобрява, обаче, може да искате да включите по-трудни тренировки в графика за упражнения. Високите интензивни тренировки изгарят повече калории, но по-малко съотношение на мазнини. За да увеличите максимално загубата на мазнини, комбинирайте тренировки с висока интензивност, умерена интензивност и ниска интензивност в пълна и балансирана фитнес програма .

Силни тренировки за композиция на тялото

Ще забележите реални промени в композицията на тялото си, когато започнете тренировка за сила . Целта на силовото обучение е да се изградят и оформят мускулите.

Често срещано погрешно схващане сред жените е, че силовото обучение ще ги накара да се наситят. Това е рядко. Жените не правят достатъчно количество хормон тестостерон, за да изградят мускулите, които човек може да изгради, като прави същата тренировка.

Също така не е нужно да се притеснявате, че имате специално оборудване. Няма нужда да харчите много пари или да се присъедините към фитнес залата. Можете да направите прости тренировки за силова тренировка у дома, за да оформите краката, ръцете и корема.

Примерни упражнения за композиция на тялото

Така че кои упражнения са най-добри, когато се опитвате да промените състава на тялото си? Обикновено упражненията за телесно тегло са ефективни. Защо? Защото те увеличават сърдечната честота (аеробно упражнение) и изграждат сила, за да формират силни мускули едновременно. Това са примери за упражнения, които можете да правите у дома с малко или никакво оборудване за оформяне и тонизиране на тялото ви.

Изградете тренировка за композиция на тялото, за да промените тялото си

Ако сте последователни в обучението си, трябва да сте в състояние да започнете да забележите промени в състава на тялото си само за няколко седмици.

Така че как да изградите последователна програма? Можете да комбинирате аеробни тренировки и тренировки за силови тренировки в тренировка на велосипед или можете да редувате тренировки в различни дни, за да сте сигурни, че ще останете последователни.

Не забравяйте, че вашата диета също играе важна роля. Уверете се, че следите енергийния си баланс, за да получите необходимия дефицит, за да се получи загуба на мазнини.