10 съвета, които изграждат шест Pack Abs с упражнения и диета

Всеки иска "Six Pack Abs". Въпреки че не винаги е лесно да получите силни, секси коремни мускули, можете да намерите вътрешната си шеста опаковка или най-малкото силно, тонизирано и плоско коремче , когато комбинирате здравословно хранене с твърда фитнес програма, която включва издържливост, специфични упражнения за вашето ABS и сърцевина.

1 - Изчистване на вашата диета

Здравословна диета за по-добро абсорбция. Патриша Грандълн / Избор на фотографа RF / Getty Images

Първата стъпка към намирането на шестте ви опаковки е да почистите вашата диета. Ако искате да видите вашите ab мускули, трябва да намалите общата телесна мазнина. Отървете се от обработените "боклуци" храни, захари и преработени въглехидрати. Яжте повече зеленчуци, ядки и плодове, органични бедни протеини и здравословни мазнини, като зехтин, рибено масло и авокадо. Опитайте да ядете няколко малки ястия всеки ден и да избягвате късна вечеря. Яжте някои протеини за закуска, много зеленчуци, плодове и фибри и пийте вода, а не калорични напитки. Не намалявайте драстично калориите или несъзнателно можете да намалите метаболизма си . Най-долу: да ядете по-високо качество, богати на хранителни вещества храни и да консумирате по-малко празни, обработени калории.

| Повече ▼

2 - Добавете обучение с висока интензивност

Ако искате да се покорите по-бързо и да изгаряте повече калории за по-малко време, не прекарвайте цялото си време в така наречената зона за изгаряне на мазнини . Вместо това добавете няколко тренировки с висока интензивност (HIT) към тренировките си няколко пъти всяка седмица. Според Американския колеж по спортна медицина, можете да изгорите повече калории в по-кратко време с кратко упражнение с висока интензивност. Можете също така да повишите общата си сърдечно-съдова годност с този вид обучение. Бъдете сигурни, че бавно увеличавате интензивността си, или бихте могли да завършите с нараняване.

| Повече ▼

3 - Извършвайте редовно сърдечно-съдово упражнение

Аеробното упражнение е един от най-безопасните начини да изгаряте много калории за дълъг период от време, докато поддържате сърдечно здраве и тонус на мускулите. Просто модифициране на вашата диета или намаляване на калориите без тренировка ще доведе до първоначална загуба на тегло, но най-вероятно ще достигне плато и може да загубите мускулите. Персонален план за упражнения, който има солидна база от сърдечно-съдови упражнения, ще ви помогне да поддържате упражнения в дългосрочен план, да ви помогнем да постигнете плата за загуба на тегло и да поддържате мускулната маса. Така че излезте за хубава дълга разходка, екскурзия, под наем на велосипед или плуване на регулярна основа. Паркирайте колата и ходете за повечето от поръчките си и просто се движете по-често.

| Повече ▼

4 - Изграждане на повече мускули

Сила обучение е съществена част от повечето фитнес процедури, но ако искате шест пакет, изграждането на повече мускули може да помогне. Сила обучение с вдигане на тежести не само помага за изграждане на мускули, повишаване на метаболизма и увеличаване на мускулната дефиниция, но това е чудесен начин да изгори много калории за кратко време. Укрепването на мускулите, сухожилията и сухожилията също спомага за намаляване на напрежението на ставите, което в крайна сметка може да помогне за предотвратяване на много спортни наранявания.

| Повече ▼

5 - Извършвайте коремни и основни упражнения

След като сте намалили слоя на телесните мазнини до точката, където можете да намерите шестте си пакета, извършването на специфични аб и упражнения за укрепване на ядрото ще ги направи много по-видими. След като разберете как безопасно да упражнявате корема си, ще откриете, че основните упражнения са най-ефективни, когато торсът работи като солидна единица и мускулите на предната и на задната част се свиват едновременно и извършвате мулти-съвместни движения.

| Повече ▼

6 - Направете упражнението на дъската

Как да го направите :

Плочата може да ви помогне да намерите шестте си пакета. Научете как да го направите правилно и да поддържате права линия от ушите до пръстите на краката. Задръжте го за 10 секунди и с течение на времето се натрупват до 30, 45 или 60 секунди.

| Повече ▼

7 - Направете грешки на велосипедите

Кръчмата на велосипеда е още едно голямо основно упражнение, което ангажира много мускули наведнъж, за да помогне за работата на сърцевината по всякакъв възможен начин. Добавете това към вашата ab рутинна, ако вече не го направите.

| Повече ▼

8 - Вдигайте вертикалното коляно

Вертикалното повдигане на коляното (или катедрата на капитана) изисква някои фитнес уреди, така че проверете около здравния клуб и опитайте.

| Повече ▼

9 - Направете скърцане на топка за упражнения

Понастоящем всеки има у дома топка за упражнения, така че няма причина да не опитате това упражнение.

| Повече ▼

10 - Играйте спортове, които изграждат шест пакета

Един от най-добрите начини да се получи шест пакет ABS е чрез игра на спортове, които изгарят мазнините и ангажират ядрото естествено. Спортистите, които играят спортове, които естествено ангажират както горното, така и долното тяло при мощни, повтарящи се движения, имат страхотно шест пакета като страничен продукт от игра на спорта, който обичат. Защо да не получите шестия си пакет, докато се забавлявате?

| Повече ▼