Колко често трябва да работя моя Abs? - Не губете твърде много време!

Въпрос: Колко често трябва да работя с корема си, ако искам шест опаковка ?

Отговор:

Краткият отговор на това никога не е. Единствената причина, поради която казвам, е, че упражненията от Аб няма да ви дадат плосък абсцес . Изглежда, че ще работи, нали? Направете криза и тялото ви отнема енергията и калориите от корема ви, нали? О, ако това беше вярно.

Намаляването на местата не работи, така че по-голямата част от времето ви е по-добре изразходвана за дейности, които изгарят повече калории, като кардио тренировка , силова тренировка и правят повече комбинирани упражнения .

Въпреки това, все още трябва да работите с вашите мускули и те не се различават от останалите мускули. Няма да работите рамото си всеки ден и по подобен начин не трябва да работите и с всеки ден. Вашето тяло се нуждае от възстановяване, за да стане по-силно и да се промени.

Колко често да работите с абс

Подобно на другите си мускулни групи, искате да работите с абсолютно 3-4 дни без последователни дни в седмицата и искате да сте сигурни, че сте насочили вниманието си към всяка част от тялото си, а не само към зоната с шест опаковки. Те включват: Работете с абсолютно 2-3 дни без последователни дни в седмицата, като внимавате да насочите всичките си AB мускули:

АБ тренировки

Колко серии / повторения на упражненията за AB трябва да направя?

Както споменахме по-горе, вашите ab мускули са точно като другите мускули в тялото ви. Това означава, че искате да направите между 10-16 повторения на всяко упражнение за 2-3 сета.

Ако сте направили абсолютно за известно време и откриете, че не сте уморени в края на всеки комплект: