Диетични съвети за вечеря

Ресторанти и бързо хранене Хранителни факти

Ако сте типичен здравословен ядене, приготвяте повечето си ястия у дома, яжте разумни порции и полагайте грижи, за да заредите хранителни храни, за да заредите тялото си. Но какво ще стане, ако получите желание за бързо хранене? Или какво ще стане, ако вашият ден е зает и нямате друг избор освен да посетите местната алея? Възможно ли е да се направи здравословен избор за бързо хранене? За щастие, това е така. Просто разполагайте с добра информация, преди да тръгнете.

Може ли бързото хранене да бъде здравословно?

Бързото хранене не е задължително да унищожи вашата диета. Вярвайте или не, има здравословен избор в заведения за бързо хранене. Но елементите на менюто, които най-вероятно поддържат добрата ви диета на пистата, често са погребани на борда на менюто под други елементи, които са пълни с мазнини, калории, натрий и захар. Знаеш ли, храната, която често искаме.

И така, как да посетите любимата си връзка, без да разкриете своя план за интелигентно хранене?

Повечето здравословни ядетели посещават един продавач на бързо хранене само веднъж месечно или по-малко. И когато отидат, имат план, преди да влязат вътре. Те използват приложения за смартфони или онлайн водачи за хранене, за да решат какво ще ядат предварително. Ако знаете какво ще ядете, преди да се приведете в ред, ще имате по-малка вероятност да станете жертва на табла за меню, които ви примамват с нискотарифни и висококалорични ястия.

Можете ли да ядете бързо хранене и да отслабвате?

Ако се опитвате да постигнете цел за отслабване, навигирането в меню за бързо хранене може да е трудно. Но това не е невъзможно. Има много бързо хранене под 500 калории .

И някои пълни ястия имат калории, дори по-ниски от това.

Най-ниската калория за бързо хранене за dieters ще зависи от ресторанта, който посещавате (вижте списъка с ръководства по-долу), но тези общи съвети ще ви помогнат да намалите броя на мазнините и калориите и да запазите плана си за отслабване.

Съвети за по-добро хранене за бързо хранене

Дори и да не се опитвате да отслабвате, все още можете да правите интелигентен избор в ресторантите за бързо хранене, за да насърчите доброто здраве и благополучие.

Използвайте тези съвети, за да си направите ястие.

Бързо хранене

Какъв е любимият ти ресторант за бързо хранене? Сканирайте този списък, за да намерите първото си място и вижте какво можете да поръчате, за да поддържате диетата си на пистата.

Словото от

Опитвате се да запазите плана си за хранене на писта може да бъде предизвикателство, когато имате забързан график. Понякога бързо хранене е единствената ви възможност. В разбирането. Всъщност, понякога дори можем да сме заедно с вас на пътя. Еднократното посещение на станция за бързо хранене вероятно няма да разруши доброто ви здраве. Но с интелигентни съвети и внимателно планиране можете да направите храненето си за бързо хранене по-здравословно и да насърчавате подобрената енергия и благополучие през целия си натоварен ден.