8 салати са по-добри и по-здрави от крутоните

Подобно на Илейн от Сейнфелд , обичаме голяма салата. Има толкова много начини да го промените и да запазите нещата интересни! Но бъдете предпазливи от бодли, като крутони, които нямат хранителна стойност на масата. Все пак можете да получите тази криза, все пак! Имаме осем топата от салата, които побеждават пълненето от скучни крутони!

Реалният разбит бекон

Изненадани ли сте? Вземете бекон от списъка "не-не", защото може да има място в здравословна диета.

(И тълпата става дива!) Марки като Оскар Майер и Хормел продават истински бекон битове, които са предварително варени и се разпадат. Пълната супена лъжица има само около 25 калории и 1,5 грама мазнини. Бонус? Беконът дава на вашата салата допълнителен тласък на протеин. Да моля!

Печени тортила чипове

Ако вечеряте , препоръчваме прескачането на тартали със салата, тъй като те обикновено са пържени. Но ако си направите салата (вероятно в бурканче ), купете печени тортила и ги разтрочете! Има тонове от тези чипове на пазара. Линията на Guiltless Gourmet дори се отличава с аромати на забавление, като лилия и черен боб! Те наистина ще изпомпят опита ви от салата.

ябълки

Ябълките са едни от най-големите плодове наоколо и те придават сладко до вашата салата! Изберете любимия си вид (моята Фуджи), нарязайте го и го хвърлете на върха на зелените си. Ябълките са супер питателни; те са пълни с минерали, витамини и антиоксиданти.

Проучванията дори показват, че могат да помогнат да се предотвратят заболяванията и да се предотврати затлъстяването. Плодовете, които съдържат, ще направят вашата салата още по-пълна. PS Ябълките правят големи аварийни закуски !

Нарязани бадеми

Бадемите са напълно суперхрани. Те съдържат протеини, здравословни мазнини и много други добри за вас хранителни вещества.

Въпреки това, калориите могат да се добавят бързо, ако сте безумно боядисване на бадеми с шепата. Ето защо нарязаните бадеми са страхотни за салатите - малка сума минава дълъг път! Поръсете на супена лъжица за около 40 калории и 3,5 грама мазнини. Понякога можете да ги намерите в раздела за продуктите. Ако не, потърсете ги с другите ядки!

Печени Garbanzo Фасул

Ако никога не сте пекат нахут (известен още като garbanzo), вие сте изчезнали! Ние се наслаждаваме на тези хрупкави боб като закуска и салата. Те осигуряват протеини, влакна и главна криза! Биена прави ароматизирани garbanzos, които просто не можем да устоим. Вземете опаковката и издигнете салатата си. Опитайте ги в Ranch Ranch, барбекю, Habanero, морска сол, печено мед или канела Crunch!

Шам-фъстъци

Когато става въпрос за ядки, ние харесваме шам-фъстъци, защото те ви дават най-много бон за вашия долар, което означава, че можете да имате най-голямо количество ядки за най-малко количество калории. Потърсете сурови или сухи печени фъстъци и ги хвърляйте върху салатата си. Една супена лъжица от обвитите ядки има около 43 калории и 3,5 грама мазнини. Съвет: Шам фъстък комплимент плодова салата наистина добре!

джикама

Това вегетарианство е прелетяло под радара твърде дълго! Ако не сте имали такъв, изглежда като кръгъл картоф, но вкус като ябълка, която не е сладка.

За удобство можете да ги купите предварително нарязани в секцията за производство. Джакама има сериозно ниско съдържание на калории (43 за цяла чаша), което означава, че можете да ядете много от него. Ура!

Листа от морски водорасли

Ако пожелаете нещо солено, отидете за водорасли! Можете да си купите листа от нея в секцията чип / снек и след това да ги разрушите за уникална добавка към салатата. Те са наистина ниски в калории, но те носят основен вкус. Следващия път, когато правите салата в азиатски стил, опитайте морски водорасли отгоре. Това е един от шестте начина да издигнете салатата си !