Sonic Drive в храненето Факти и избор на менюто

Най-добър и най-лош избор за здравето на Sonic Drive-In

Sonic Drive В храненето е подобно на това на други заведения за бързо хранене. В Sonic има здравословна храна, но не винаги е лесно да се намери. Sonic Drive-In храненето може да бъде трудно да се сортира. Има много високи калории и високо съдържание на мазнини бургери, хот-дог и пържена храна. Но има и здравословен избор в Sonic, включително и по-нискокалоричния Signature Sonic Slinger.

Ето един поглед към някои калорични интелигентни решения на Sonic Drive-In.

Анализиране на звуковото меню

Подобно на почти всеки бургер, здравословното хранене в Sonic е ограничено. Менюто на Sonic се основава главно на хамбургери от говеждо и пържени картофи или луковици. Има няколко предлагани пилешки селекции, но повечето от тях са пържени. И горещи кучета също се предлагат заедно с голям избор на млечни шейкове.

И така, как се движите Sonic Drive в храненето, без да сте претоварени? Ако можете да проверите онлайн менюто, преди да отидете, ще можете да проверите Sonic хранителните факти и да направите интелигентен избор. Когато видите хранителна информация за всеки елемент, получавате няколко възможности за избор, така че да можете да приспособите вашия хамбургер да намали калориите и да намали мазнините.

Ако не можете да проверите менюто преди да го посетите, отидете на скара, за да получите най-здравословно хранене. Или изберете един малък бургер и пропуснете високомаслените пържени ястия и напитки.

Най - популярната звукова храна

Sonic Tots Хранителни факти
Сервиращ размер 1 среда (144 g)
На порция % Дневна стойност *
Калории 360
Калории от мазнини 171
Общо мазнини 19g 29%
Наситена мазнина 3.5g 18%
Холестерол 0 mg 0%
Натриев 890 mg 37%
Въглехидрати 43гр 14%
Диетични фибри 4g 16%
Захар 0g
Протеин 3g
Витамин А 0% · Витамин С 2%
Калций 2% · Желязо 8%
> * Въз основа на диета с 2 калории

В Tater tots на Sonic са популярни, защото Sonic е един от единствените вериги за бързо хранене да им предложи. Среден ред на Sonic Tots обаче предлага калории на цялото хранене. И това меню се зарежда и с мазнини и натрий.

И какво ще кажете за бургерите? Основен Sonic Cheeseburger с горчица осигурява 710 калории, 43 грама мазнини, 17 грама наситени мазнини, 42 грама въглехидрати, 35 грама протеин и 1120 милиграма натрий. Както можете да си представите, по-големите бургери съдържат значително повече мазнини и калории.

Най-здравословните опции в Sonic менюто

Ако сте интелигентен диетолог , знаете, че най-добрите опции за бързо хранене включват елементи от менюто, които не са пържени. Здравословните варианти обикновено са салати и пилешки храни на скара. В Sonic има няколко от тях, които могат да избират. Но можете да включите и по-традиционни Sonic елементи, ако имате желание.

Ако се нуждаете от традиционен бургер, помислете за Sonic Signature Slinger. Пати се произвежда от земно говеждо, подправки и гъби - въпреки че, ако не харесвате гъбите, не можете да ги опитате. Както е подготвено, бургерът се доставя на бриок с истинска майонеза, американско сирене, кисели краставички, домат и лук.

Добавянето на гъби в патицата помага да се намали броят на калориите, така че този хамбургер (с топинги) осигурява само 340 калории. Добавете поръчка на мини точки и питие и можете да хапнете задоволително хранене за по-малко от 500 калории.

Или съчетайте няколко от тези други елементи, за да създадете диета-приятелски Sonic храна за под 500 калории.

Долни калории Sonic сандвичи

Долни калории Sonic страни

По-ниски калории Sonic Blasts

Както можете да видите, дори и най-здравословните елементи от менюто на Sonic са все още много високи в калориите и мазнините. Ако сте на диета, изберете един или два елемента, които обичате, и ги разделете с приятел. Пийте вода, за да поддържате напитките си под контрол.

Най-здравословните опции в Sonic менюто

Вярвайте или не, някои от най-малко здравите избори на Sonic Drive-In са направени с пиле. Така че не се предполага, че яденето на пиле е по-добро за вашата диета, отколкото хранене на говеждо месо. Това са елементите, които трябва да се избягвате, ако се опитвате да се придържате към диетата на Sonic.

Най - здравословни звукови сандвичи

Най-малко здрави Sonic страни

Най-малко здрави звукови взривове

Пълната информация за Sonic Drive-In Nutrition може да се намери онлайн. Полезно е да го използвате, за да проверите любимите си храни. Ако можете да изберете здрави елементи от менюто Sonic, преди да тръгнете, ще бъде по-вероятно да се придържате към вашата диета, когато сте там.