Калория се брои за най-добрите бързи храни шейкове

Шоколадът разклаща калориите в любимите Ви петна

Обичате ли вкусно шейк за бързо хранене? Почти няма вечеря, за да отмине крем, гладък малц или млечен шейк. Но когато сте на диета, калориите в ресторант шейк може да има повече от цялото хранене - включително пържени картофи! И шоколадовото разклащане калории варира в зависимост от ресторанта, който посещавате.

Така че, как се наслаждавате на замразеното лечение и все още се придържате към вашия план за хранене?

Ключът е умереност и контрол на порциите. И, разбира се, ще бъдете по-добре оборудвани, за да ядете умни, когато сте въоръжени с важна информация за калориите .

Най-здравословен бърз хранителен млечен шейк (от калории)

Всеки има любим стил на млечен шейк или малц. За да съм сигурен, че покрих всички вкусове и предпочитания, отидох в няколко различни източника, за да намеря списъци с най-добрите сладоледени шейкове и малцове за бързо хранене. Ето разбивка на списъците и броя на калориите на най-добрите третирания.

Ежедневната храна. Ще трябва да посетите уебсайта на Daily Meal, за да видите техния списък с десетте най-бързи млечни шейкове за бързо хранене, но те изброяват три отгоре, които (не е изненадващо) натоварени с мазнини и калории.

Редник. Този сайт за начинаещи класира най-добрите млечни шейкове за бързо хранене и излезе с пълен списък на "най-гъстите и най-кремави замразени напитки за сладолед". Списъкът включва 36 фаворити и можете дори да добавите свое лично мнение на сайта. Тук са калориите за няколко от най-високите класове за бързо хранене.

И накрая, Serious Eats публикува своя списък с най-добрите ванилови бързеи. Пълният списък включва много от същите марки, изброени от другите два сайта. Те включват и Sonic Vanilla Shake, който съдържа 1090 калории и 62 грама мазнини.

И така, какво правите, ако имате желание за бърза храна и сте на диета? Отдайте се предпазливо. Поръчайте най-малкия наличен размер и оставете останалата част от храната си по-ниска в мазнини и калории.

Домашно шоколад разклаща калориите

Ако желаете шоколадов шейк, може да искате да пропуснете ресторанта за бързо хранене и просто да си направите домашен уют. Имате любима рецепта? Използвайте Калкулатора за рецепти за хранене, за да получите пълната информация за храненето за шоколадовото разклащане или за лечението на сладолед, което сте избрали да направите.

Ако подготвите основен шоколадов млечен шейк с мляко, шоколадов сироп и 1 1/2 лъжици пълномаслено сладолед ще консумирате около 356 калории и почти 13 грама мазнини. Макар че това не е най-здравословен десерт, то е много по-малко вредно за вашата диета, отколкото най-добрите шейкове за бързо хранене.