Пълна храна за бързо хранене за по-малко от 500 калории

Ако се опитвате да ядете по-здравословна диета или да отслабнете, най-добре е да използвате добри техники за планиране на хранене и да готвите храната си у дома. Но нека да се изправим пред това. В крайна сметка всички стигаме до шосето на станция за бързо хранене в определен момент от живота ни. Как да ядете по-добре, когато ядете? Използвайте тези ръководства, за да поръчате хранения за бързо хранене под 500 калории.

Бързо хранене на Макдоналдс под 500 калории

Кадалп / Image Source / Гети изображения

Да, наистина можете да получите пълно хранене в McDonald's, което ще задоволи вашите желания и ще ви накара да се чувствате пълноценни. Изберете от няколко различни пълни менюта с общо 500 калории или по-малко. Някои ястия дори включват лечение на Макдоналд!

| Повече ▼

Пълна храна в Taco Bell за по-малко от 500 калории

Гери Лавров / Moment Mobile / Гети изображения

Когато мислите за диетични храни, вероятно не мислите за храната в Тако Бел. Но има няколко неща в Taco Bell (включително такос!), Които можете да ядете без съжаление, когато се опитвате да отслабнете.

| Повече ▼

Кетъринг за бърза закуска на КFC за под 500 калории

Джъстин Съливан / Гети изображения Новини / Гети изображения

Разбира се, пилето е здравословно. Но пилето в менюто на KFC често се пържи и има много калории. Използвайте тези ръководства за менюто на Кентъки Fried Chicken, за да разберете как да останете верни на вашата диета и все още да получите вкусна храна.

| Повече ▼

Храна за по-малко от 500 калории в Хамбургер на Уенди

Сам Шефилд / Wikimedia Commons

Няма ресторант за бързо хранене, който е страхотен за диета, но менюто на Wendy е един от най-добрите, когато става дума за традиционна храна "боклуци". Разберете защо и какво да поръчате, когато посетите дома на мразовито.

| Повече ▼

Най - добрата здравословна храна на Sonic Drive в

Майкъл Поуски / Гети изображения

Вярвайте или не, но пилето не винаги е най-добрият избор, когато посетите Sonic Drive In. Научете кои елементи да ядете и кои елементи от менюто Sonic осигуряват над 2000 калории и 140 грама мазнини на порция !

| Повече ▼

Здравословна храна в Arby's за под 500 калории

Дан Голдбърг / Гети изображения

Картоните на Arby могат да се добавят бързо, ако не знаете какво да поръчате. Така че трябва да избягвате този печен ресторант, ако сте на диета? Не е нужно. В Арби има здравословна храна. Просто трябва да знаете какво да поръчате.

| Повече ▼

Пълна храна в пилешко-А-А за по-малко от 500 калории

Джон Е. Кели / Фотолиния / Гети изображения

С някои умни планиране можете да ядете пълно хранене на Chick-fil-A за по-малко от 500 калории. И дори можете да запазите пържен сандвич от менюто си. Вижте как да го направите и други здравословни избор в популярния ресторант.

| Повече ▼

Нискокалорични ястия в Burger King за 500 калории или по-малко

Джъстин Съливан / Гети изображения.

Търсите опции с нискокалорични менюта в Burger King? Някои от елементите, които звучат здравословно, са най-високите в калориите. Разберете кой бургер и кои комбота искате да останете постно.

| Повече ▼

Здравословно хранене в хляб Panera за по-малко от 500 калории

Класическа салата с пиле. Панят хляб

Не всичко в менюто Panera Bread е добро за вашата диета. Някои сандвичи са над 1000 калории! Но има и вкусни нискокалорични продукти. Това ръководство ви показва какво да поръчате и какво да избегнете.

| Повече ▼

Млечни кралица ястия за под 500 калории

Сюзън Кинаст / Фотолиния / Гети изображения

Нуждаете ли се от сладко решение? Да, можете да отидете до млечната кралица и да намерите диетични приеми и ястия. Всяка от тези пълни ястия общо 500 калории или по-малко и всяка една включва сладолед лечение!

| Повече ▼

Ниско калорични ястия и сандвичи на метрото

Родолфо Бенитес / Творчество на

Не всяко хранене в метрото е здравословно. Някои сандвичи на метрото са най-1200 калории. Изненадани ли сте? Храната в този "здравословен" ресторант може да съсипе вашата диета. Научете се да избегнете най-големите грешки в метрото.

| Повече ▼

Какво да поръчате в Jamba Juice Ако сте на диета

Поръчайте здравословна храна и напитки в Jamba Juice. Джамба сок

Соковите напитки обикновено звучат здравословно. Но факт е, че много от тях са заредени със захар и излишни калории. Ако отидете в Jamba Juice разберете кои напитки и храни да ядете и кои да избягвате.

| Повече ▼

Диетично приготвени понички в поничките на Дънкин

Тим Бойл / Новини от Гети Имидж

Аз не бих препоръчал понички като най-добрата диета храна, но има някои понички, които са по-добри от други. Ако ще се отдадете, направете го един от тези избори.

| Повече ▼

Какво да поръчате в Starbucks, ако сте на диета

Ямада Таро / The Image Bank / Getty Images

Калория калории може да съсипе цялата си програма за отслабване. Някои кафе напитки съдържат повече калории, отколкото пълно хранене! Но не е нужно да пропускате вашето сутрешно чаша ява. Просто поръчайте една от тези напитки, подходящи за хранене.

| Повече ▼