7-те най-добри бягащи пътеки да купите през 2018 година

Разходете се (или бягайте) по пътя към по-добро здраве с тези машини

Бягащите пътеки могат да бъдат ключов играч в удрянето на вашите здравословни цели - особено когато външното време е ужасно или фитнесът е твърде далеч. Наличието на машина у дома го прави много по-лесно да се изтръгне в препоръчаните 150 минути седмично умерена активност (като ходене) или 75 минути енергична активност (като бягане), която може да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Разходете се или джогите, докато гледате телевизия, проверявате имейли, четете вестника, давате обаждане на майка си ... вие получавате идеята.

Разбира се, трикът да извлечете максимума от вашата бягаща пътечка е да го използвате. Това означава, че ще го съхранявате някъде, където ще помните, за да изработите така, че да събира мили, а не прах. (Така че може би мазето е излязло.) Готови ли сте да се движите с вашата неблагодарна покупка ? Прочетете за най-добрите бягащи пътеки за всеки бюджет и фитнес цел.

Независимо дали имате определена стая за упражнения или планирате да запазите неблагодарната си в спалнята, моделът Nordic Track T 6.5 S е чудесна възможност, когато имате малко повече пространство за разстилане. Един потребител го описва като "звяр и доста тежък", но здравият дизайн му помага да го предпази от плъзгане наоколо, докато се движите. И доколкото е възможно, този модел е снабден с гаранция за цял живот, 25-годишна гаранция за двигателя и 1-годишна гаранция за части и труд.

Опцията FlexSelect ви позволява да избирате между подложка за палуби (чудесно, ако искате да намалите удара върху вашите стави) и по-твърда опция, която имитира движението по пътя. Обичаме, че това е съвместимо с iFit, което ви позволява да осъществите достъп до маршрути за обучение на Google Карти (като напр. Пилот на Айфеловата кула). Абонаментът за iFit се продава отделно.

Вашият лекар може да твърди, че ползите за здравето от използването на неблагодарна са безценни, но това не означава, че трябва да се измъквате за скъп модел. Почистващата пътека Confidence Power Plus ви дава свободата да работите в къщи без да разбивате банката. Тя няма предимствата на по-целодневните бягащи пътеки, като например наклон или сърдечен ритъм, но рецензенти казват, че те са ясни за настройка и използване. И само на 53 паунда, той се сгъва за лесно съхранение.

Тъй като е по-малък, Confidence Power Plus е подходящ за хора, които тежат не повече от 250 паунда. И дума за предупреждение: Тъй като тази бягаща пътечка не идва с кормилото, може да не е безопасна опция, ако имате проблеми с баланса.

Нека да бъдем честни: Вие едва имате място да съхранявате маратонките си, да не говорим за неблагодарна. Ето защо Welso Cadence G 5.9 е умен вариант за тесни пространства. По-тънкият профил (основата е широк 29 "и дълъг 64.5") означава, че няма да се налага да премествате масичката за кафе в другата стая всеки път, когато работите. Дори по-добре, той се сгъва за съхранение, а един рецензент отбелязва, че е лесно да се транспортира през врати, докато се срутва.

Но въпреки че е малка, все още идва с много от камбаните и свирките, които ще намерите на по-голяма неблагодарна. В конзолата е вграден сензор за сърдечен ритъм, за да можете бързо да проверите колко силно работите, а LCD екранът проследява скоростта, времето, разстоянието и калориите.

Натискането на бягащата пътечка може да бъде по-малко от мотивиращо, така че, когато добавени функции като Google карти или вградени програми наистина могат да ви помогнат да превъзхождате. Този модел от ProForm идва с 18 програми, проектирани от лични преподаватели, които наистина ви помагат да стигнете до следващото ниво (без значение кое ниво сте в момента!). Плюс това, вие ще знаете, че сте в дясната сърдечна честота зона за целта си с вграден сърдечен монитор. И ако имате нужда от изглед, който да ви предпази от разсейване, можете да получите достъп до Google Карти, за да ви напътстваме по време на екскурзия в Европа или навсякъде другаде, където се нуждаете от главното пространство в момента. Докато се изкачвате по маршрута, бягащата пътечка ще ви накара да се качите нагоре по този хълм.

Да, ходенето се брои като упражнение - особено ако вземете достатъчно скорост, за да увеличите сърдечната честота. Документите препоръчват да получите по 10 000 стъпки на ден, а Sunny Health & Fitness T7643 може да ви помогне да постигнете тази цел. Скоростта на бягащата пътека варира от 0,5 до 6 мили в час (10-минутна миля), така че няма да можете да използвате машината за бърза работа, но можете да я джогирате, ако се чувствате мотивирани.

Големите, лесни за четене бутони и здрави перила го правят чудесен избор за начинаещи или по-възрастни потребители, а собствениците казват, че е лесно да се съхранява далеч от употреба благодарение на хидравличната система, която ви позволява да я сгъвате и разгъвате безопасно.

Ходенето по време на работа не е просто чудесен начин да изгаряте допълнителни калории - това също може да повиши производителността. Едно проучване установи, че когато служителите са използвали бюро , тяхната работа се е подобрила. (Промоция, някой?)

Разходете се за по-добра работа с бягащата пътека TR1200-DT5 Lifespan. 38-инчовият широкоъгълен десктоп с дебелина до 29 "ви дава повече място, за да разгърнете вашия лаптоп, хартия и консумативи, а регулируемата рамка ви позволява да позиционирате бюрото така, че да е подходящ за вашата височина. Плюс това, не е нужно да се безпокоите от смущаването на колегите, благодарение на тихата моторна машина.

Задайте скоростта между 0.4 и 4.0 MPH, след което проследявайте изминатото разстояние, както и броя стъпки на конзолата. Потребителите казват, че са толкова разсеяни по време на работа, че дори не осъзнават, че упражняват. А благодарение на възможностите за Bluetooth можете да синхронизирате данните за ходенето до телефона си, за да проследявате напредъка. Тя може да ви вдъхнови да продължите да се движите - и да получите още повече работа!

Ако се справите с болка в коляното, ходенето под водата на водната пътека за водни спортове Aquabilt A-2000 може да ви даде сериозна кардио тренировка с по-малко окулти. Това е така, защото съпротивлението на водата укрепва мускулите, докато плаваемостта облекчава стреса на ставите при ходене или бягане. Тя също може да бъде чудесен вариант, ако сте нервен за падане на традиционната неблагодарна.

Поставете Aquabilt в подземния или надземен басейн и се движете. Дизайнът е устойчив на ръжда и тъй като е без двигател, той не изисква поддръжка. Безопасно и лесно!

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .