Изявленията на Panda Express за храненето

Най-добрите и най-лошите избори за здравето

Panda Express предлага китайска храна за вечерящите, които са в движение. Ако гледате талията си, може да се изкушите да ядете там. Но дали Panda Express е здрав? Съществуват нискокалорични менюта, които помагат на диетолозите да запазят плановете си за хранене. Това ръководство ще ви помогне да намерите здравословен избор в Panda Express.

Анализиране на менюто на Panda Express

Винаги е умно да гледате онлайн в менюто, преди да посетите Panda Express.

Опитва се да се направи диета-приятелски решение за храна е трудно, когато стоите на линия в ресторанта. Менюто на Panda Express ви дава възможност да видите основното хранене за всяко преддверие и допълнителна чиния, за да можете предварително да направите интелигентни решения.

Когато посетите уебсайта, ще видите, че има лесен за използване хранителен калкулатор, който ви помага да съберете общите си калории Panda Express . Също така ще намерите няколко елемента, които имат малка зелена икона "Wok Smart" на снимката. Тези здрави продукти на Panda Express са по-ниски в калориите и по-добре за вашата диета. Ако често посещавате ресторанта, можете дори да изтеглите и отпечатате целия информационен лист за хранене и алергени, за да сте удобни за бърза справка.

Най-популярната храна

Panda Express оранжево пилешко хранене факти
Размер на сервиране 1 сервиране (5,7 унции)
На порция % Дневна стойност *
Калории 380
Калории от мазнини 160
Общо мазнини 18g 32%
Наситена мазнина 3.5g 20%
Холестерол 80 mg 32%
Натриев 620 mg 26%
Въглехидрати 45гр 14%
Диетични фибри 0g 0%
Захар 19g
Протеин 14g
> * Въз основа на диета с 2 калории

Много хора, които посещават Panda Express, обичат да се наслаждават на традиционните любими. Orange Chicken (на снимката) е популярна, но не е най-здравословната опция в менюто. Храната осигурява 18 грама мазнини, което е доста голямо количество за едно хранене.

Сладко-киселото ястие от пилешки гърди е малко по-здравословно.

Той осигурява 300 калории, 12 грама мазнини, 40 грама въглехидрати, 10 грама протеин и 260 милиграма натрий.

Най-здравословните опции

Ако се опитвате да отслабнете, изберете хранителни продукти Panda Express, които са прясно на скара и са пълни със здрави зеленчуци. Избягвайте продукти, които са изпечени или пържени - дори и да звучат здравословно. Пържената храна е много по-висока в мазнини и калории.

И така, какво да поръчате? Тези елементи от менюто на Panda Express ще ви помогнат да запазите диетата си на път.

Здравословни предястия

Опитайте една от тези нискокалорични опции, когато посещавате ресторанта. Ще получите и зеленчуци от някои от тях.

Може да се изненадате, че някои елементи от менюто, които звучат здравословно (като пиле или тофу предястия), са всъщност по-високи в калориите. Така че не забравяйте да проверите броя на калориите, преди да направите поръчката си.

Здрави страни

Смесените зеленчуци осигуряват само 80 калории и 5 грама здравословни фибри, което го прави най-здравословното ястие. Ако обичате ориза, най-добре е да изберете един от обикновените сортове. Белият ориз е най-нисък в калориите, но кафявият ориз осигурява 4 грама диетично фибри . Но ако се опитвате да запазите броя на калориите си в Panda Express ниско, прескочете изцяло нишестените ястия и просто напълнете чинията с повече зеленчуци.

Здравословни предястия

Има само няколко мезета в менюто на Panda Express. Най-здравословен избор са пилешките котлони , които осигуряват 160 калории и 6 грама мазнини.

Ако харесвате предястия на Panda Express, можете да изберете да ядете пълна поръчка като вашето предложение. Предястите са по-високи в калориите, защото повечето от тях са пържени. Но размерът на порциите е по-малък, така че може да не получите достатъчно храна с предястие, за да се чувствате пълноценни.

И, разбира се, никакъв китайски обяд или вечеря няма да бъде завършен без "бисквитка" в края на храненето. Една бисквитка на Panda Express е само 32 калории, така че можете да се насладите на десерта, без да сте изчерпали диетата си.

Най-здравословните опции в менюто

Най-популярните странични ястия са с много високо съдържание на калории. Поръчката на Panda Express Chow Mein осигурява 510 калории и 22 грама мазнини. Техният пържен ориз осигурява 520 калории и 16 грама мазнини.

Ако искате да се храните здравословно, когато посетите този китайски район за бързо хранене, прескочете страниците и вместо това поръчайте здравословен пан-Експрес. Ще запазите диетата си на път и все пак ще се насладите на задоволително хранене.