Най - здравословен Jamba Juice Отслабване напитки

Любов Джамба сок? Диетата избор може да бъде трудно в този Drink Бар

Smart Jamba Juice избор на тегло загуба може да бъде трудно. Докато напитките изглеждат здрави, много от тях могат да имат много високи калории, а също и високо съдържание на захар. Използвайте това ръководство, за да декодирате менюто Jamba Juice и да поддържате диетата си на пътека.

Съвети за хранене на сок от Джамба

Някои диети смятат, че соковете за отслабване са добра идея. Други не са съгласни. Независимо от предпочитанията ви, може да се окажете с щипка, когато трябва да поръчате напитка за сок или ласкател, когато сте на път.

Има няколко неща, които трябва да знаете за храненето на сок от Jamba.

Първо, калориите в соковете и глазурите могат да бъдат много високи. Поради тази причина обикновено е добра идея да поръчате по-малка напитка, ако сте на диета. Освен това, само защото напитката съдържа здравословни съставки, това не означава, че това е най-здравословен избор за вас. Например, някои сокове съдържат повече от препоръчителната дневна доза захар . Консумирането на твърде много захар може да бъде проблем, ако се опитвате да отслабнете или да управлявате състояние като диабет.

Захар в джамба сок напитки

Попитах Катлийн Зелман, MPH, RD за захарта в напитките в Jamba Juice. Катлийн е в здравния съвет на ресторанта на ресторанта. "По-голямата част от нашите напитки и храни се приготвят без добавена захар или сироп от царевица с високо съдържание на фруктоза", казва малка част от нашите напитки, съдържащи захар под формата на соево мляко, млечни продукти или шербета.

Тя продължи да обяснява разликата между добавените захари и тези, които се срещат естествено в плодовете. Диетолозите трябва да изберат хидратиращи напитки, направени с цели плодове и зеленчуци, за да се възползват от фибрите, които могат да забавят абсорбцията, да поддържат кръвната захар, да активират енергията си и да ги накарат да се чувстват пълноценни.

Също така можете да изберете "Make It Light", когато отидете в сока Jamba. Диетолозите ще се насладят на тези храни, които имат една трета по-малко калории, въглехидрати и захар в сравнение с класическите версии. Но кои елементи от менюто препоръчва Катлийн за диети? Тя има няколко фаворити, които включват както храни, така и напитки.

Най-добър Jamba Juice Отслабване меню елементи

Катлийн препоръчва да сдвоите Fruit & Veggie Smoothie (от 180 калории) или прясно изцеден сок (от 100 калории) с някоя от хранителните продукти по-долу за богата на хранителни вещества и задоволителна закуска или храна.

Не забравяйте, че елементите от менюто Jamba Juice, които сте избрали, трябва да бъдат част от цялостен план за отслабване . Нуждаете се от много хранителни вещества, за да останете подхранвани през целия ден, но също така трябва да създадете правилния дефицит на калории, за да отслабнете. Смартьорите могат да намерят това, от което се нуждаят, в Jamba Juice, ако обръщат внимание на доброто хранене и размера на контролната порция.