Научете Burger King Nutrition фактите на менюто Избор

Най-добрите и най-лошите избори за здравето в Burger King

Възможно ли е да се яде здравословно хранене в дома на Храбър? Има по-здравословен избор от меню Burger King, дори и за dieters. В действителност, меню BK предлага редица опции, които са по-ниски в калориите. Но те може и да не са елементите, които бихте очаквали. Използвайте тези съвети, за да поръчате най-здравословно нещо в "Бъргър Кинг".

Анализиране на менюто на Бъргър Кинг

Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато влезете в дома на хеликоптера.

Най - популярната Бъргър Кинг Храна

Бъргър Кинг Хепър Хранителни факти
Размери за сервиране 1 Сервиране (100 г)
На порция % Дневна стойност *
Калории 660
Калории от мазнини 360
Общо мазнини 40g 61%
Наситена мазнина 12g 60%
Холестерол 90 mg 28%
Натриев 980 mg 42%
Въглехидрати 49гр 16%
Диетични фибри 2g 8%
Захар 11g
Протеин 28g
Витамин А 10% · Витамин С 15%
Калций 15% · Желязо 30%
> * Въз основа на диета с 2 калории

Много фенове на BK посещават ресторанта, за да се насладят на популярния Whopper. Класическият бургер осигурява значителни калории (660), мазнини (40 грама) и дори 1,5 грама транс-мазнини. Това също е висока натриева храна, осигуряваща 980 или повече от една трета от препоръчителния прием на натрий.

Ако изберете по-малка версия, Whopper Jr, ще вземете 310 калории, 18 грама мазнини, половин грам транс-мазнини и 390 милиграма натрий.

Най-здравословните опции в менюто на Бъргър Кинг

Трудно е да се намери наистина здравословно хранене във всеки ресторант за бързо хранене . Вероятно няма да откриете важни цели зърна, най-слабото месо и много зелени листни зеленчуци в пътната лента. Бъргър Кинг не е по-различно. Дори и опциите на менюто, които звучат здравословно, всъщност са с високо съдържание на мазнини и калории. Най-добре е да изберете по-малки елементи от менюто, за да запазите размера на порциите под контрол . Можете да запазите броя на калориите ниско с тези комбинации.

460 Калория Храна

440 калории храна

420 калория храна

370 Калория Храна

Най-здравословните опции в менюто на Бъргър Кинг

Каква храна трябва да избегнете, ако се опитвате да поддържате здравословна диета? Краят на Бейкън осигурява 1150 калории и 79 грама мазнини. А продуктите за закуска могат да ви уредят с дневна стойност на мазнини и калории. EGG-NORMOUS Burrito осигурява 910 калории и 55 грама мазнини, а KING CROISSAN'WICH с Double Sausage осигурява 700 калории и 51 грама мазнини.

Словото от

Почти всички посещават ресторант за бързо хранене в някакъв момент. Радвайки се на бургер и пържени картофи на любимото си място, можете да бъдете част от здравословна диета, докато посещавате понякога. Не забравяйте, че можете да получите достъп до хранителна информация за елементи от меню Burger King онлайн или да изтеглите цялото меню от уебсайта им. Еднократно хранене няма да изчисти диетата ви, но внимавайте да направите добър избор на меню, базирано на действителния брой калории и хранителни данни, а не на здраво звученото име.