Ruby вторник Калорий преброява

Руби Вторник е популярен бързо-случайни трапезария ресторант, който предлага редица здравословни избор за dieters. Но ако не сте внимателни, броят на калориите във вторник в Ruby може да се покачи. И така, как да се уверите, че ядете храна, подходяща за хранене, когато отидете? Използвайте това ръководство, за да се уверите, че поръчвате най-добрите здравословни менюта в Ruby вторник и се отдръпнете от храните, които ще накарат вашата диета да удари скипките.

Как да намалите Ruby вторник калории

Някои здравословни храни в Ruby Tuesday са с ниско съдържание на калории. Всъщност, някои елементи, които звучат така, сякаш може да са лоши за вашата диета, всъщност са интелигентни решения. Например, има някои пържоли и картофени ястия, които могат да ви помогнат да се придържате към вашата диета.

Но след това има и други продукти, които звучат здравословно, но имат много високо съдържание на мазнини и калории. Пилешката салата на скара, например, има над 700 калории. Но това звучи като здравословен избор на меню за отслабване!

Е, как да се уверите, че поръчвате най-доброто хранене за вашата диета ? Това е умно да проверите менюто, преди да тръгнете. Използвайте това ръководство и информацията за храненето на Ruby вторник онлайн, за да намерите елемент, който ви харесва. Проверете броя на калориите и също така прегледайте грамовете мазнини, въглехидрати, протеини и фибри.

Храните, които са по-ниски в калориите, са най-подходящи за програма за отслабване, но храните, които са по-високи в протеините и фибрите, ще ви помогнат да се почувствате по-дълги, след като ядете .

Много хора, които се хранят, откриват, че тези храни им помагат да ядат по-малко през целия ден . Също така може да искате да проверите съдържанието на натрий в любимото си ястие. Храните, които са много високи в натрий, могат да ви накарат да задържате вода и да се почувствате подути.

Здравословни менюта

Тези подбор от менюто "Ruby Tuesday" могат да ви помогнат да запазите диетата си на път.

Ако проверите фактите за храненето на Ruby вторник, ще видите тези елементи, изброени под "Избор на интелигентно меню".

По-малко здравословни менюта

Много от тези продукти имат повече протеини и повече фибри, за да ви помогнат да се чувствате пълноценни и удовлетворени, но броят на калориите е много висок.

* Тази статия беше редактирана от Malia Frey, Отслабване Експерт