Как да се храните интелигентно в замразен бар за кисело мляко

Навигирайте избора като професионалист.

Замразеното кисело мляко е по-добър избор от сладоледа? Само ако го направите правилно. Замразеният бар за кисело мляко не е свободен за всичко - всичко се добавя към общия брой калории! Частите обикновено са големи, а гарнитурата често е пълна със захар. Спирането с хладно лечение може да се окаже малко капан.

Но това не трябва да бъде. Вие контролирате. Малките порции заедно с интелигентните топинги се равняват на успеха!

Ето моите съвети за ядене на умните в замразен йогурт бар.

Един размер се вписва твърде много

Най-голямата грешка, която хората правят в един бар-йо? Предполагайки, че размерът на чашата е количеството кисело мляко, което получавате! Една чаша от четири унции държи само четири унции, ако я запълниш само на върха. С това голямо, красиво, извисяващо се вихър на върха, вероятно ще получите два пъти повече - и това означава два пъти повече калории. Следвайте тези стъпки за идеалното количество кисело мляко.

Стъпка 1: Не попълвайте проби. Или поне не се заблуждавайте да мислите, че тези проби са без калории. Освен това, нека да бъдем честни - знаете кои вкусове ви харесват!

Стъпка 2: Изберете най-малката налична размера на чашата. Още по-добре, помолете за чаша за дете! Разбира се, ако планирате да добавите много пресни плодове, продължете и изберете по-голяма чаша. Просто проверявайте вихъра си.

Стъпка 3: Вземете го на скалата (без добавки), за да видите точно колко унции кисело мляко имате.

Започнете с малка част; винаги можете да добавяте повече. След това направете математиката на базата на калориите за унция. (Повече за това в минута.) Не забравяйте да оставите място за топинг, както в чашата си, така и във вашия калориен бюджет!

Всички йогурти не са създадени равни

Може да имате стратегия за получаване на идеалното количество кисело мляко.

Но сега, кой вкус да изберем? Не се заблуждавайте от свободни от захар, без мазнини, изцяло естествени и с ниски въглехидрати опции. Те не са непременно ниски в калории.

Винаги проверявайте броя на калориите, ако има такива, онлайн или в магазина. Замразеното кисело мляко може да има от пет до 50 калории на унция. (FYI: Унция не е много!) Ако хранителната информация не е ясно публикувана на уеб сайта или в магазина, не може да навреди да го попитате.

Съвет: Извършете проучването си преди да стигнете до магазина. За повече съвети за хранене, разгледайте нашето полезно ръководство !

Toppings, известен още като "Зоната на опасност"

Вероятно има много бонбони, зърнени храни и шоколадови бонбони, готови за лъжица. (Опциите могат да ви напомнят за номера при пълен бюфет, където можете да ядете и умните.)

Топингите са трудни, но не са извън границите. Що се отнася до фро-йо, задръжте с пресни плодове в по-голямата си част. Но внимавайте за плодовете, задушени в сироп - това е пълна със захар и дори не вкусва толкова добре!

За любителите на шоколада една лъжица тъмно шоколад или чипс от рожкови е напълно добра. Това бръмчене, от друга страна? Pass!

Няколко ядки са наред, просто не прекалявай! Тези калории се добавят. Що се отнася до соса (карамел, блатна мида и др.) ... направете всичко възможно, за да ги избегнете.

Те не си заслужават, ако ме питате! Вместо това, ако искате да добавите малко забавление към вашето кисело мляко, отидете за поръсване; те са доста и с ниско съдържание на калории.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!