Протягане за отслабване

Програма за гъвкавост, която да ви помогне да отслабнете

Бихте ли някога да се занимавате с разтягане за отслабване? Правите ли гъвкавост или стречинг упражнения на регулярна основа? Ако се опитвате да отслабнете, трябва. Гъвкавостта упражнения не са големи калории горелки, но те играят важна роля в програма за отслабване.

Ползите от стречинг за отслабване

Най-доброто нещо относно обучението за гъвкавост е, че не е нужно да го правите много често или много дълго, за да се насладите на предимствата.

Само няколко минути разтягане всеки ден ще ви помогне да подобрите обхвата на движение в ставите, да намалите риска от нараняване по време на тренировка и да намалите стреса. Съгласуваността е важна за повишаване на вашата гъвкавост, но дори ако участвате в програма за разтягане 2-3 пъти седмично, тялото ви ще се почувства по-добре.

Така че какви упражнения гъвкавост трябва да направите? Можете да правите прости участъци, когато излизате от леглото всяка сутрин. Те могат да включват:

Тези участъци ще ви помогнат да разхлабите ставите и да започнете деня си със здраво движение. Можете също да изберете да направите тези разтегати на бюрото си, докато сте на работа. Ако по време на обяд, преди или след работа, можете да вземете и йога клас, за да отслабнете или да научите практиката на тай чи за подобряване на вашето здраве . И двете тези практики на ума / тялото помагат да се подобри гъвкавостта и да се намали стреса.

3 начина за разтягане увеличава отслабване

Въпреки че няма да изгаряте големи калории по време на кратка сесия, тялото Ви функционира по-добре, когато ставите ви се движат по-удобно. Това може да подобри вашата програма за отслабване по няколко различни начина.

Само обучението за гъвкавост няма да изгори достатъчно калории, за да направи голяма разлика в дневния си енергиен баланс .

Но когато сдвоите упражнения за разтягане с пълна тренировъчна програма, ще се възползвате от по-здравословно тяло и ще подобрите шансовете си за отслабване.