5 начина да получите по-спокойно, по-тясно тяло

Научете се да правите тренировките и да ядете храни, за да получите тялото, което искате

Най-добрият начин да получите по-тясно, по-тясно тяло е да се натрупате мускули и да губите мазнини. Но не се притеснявайте, това не означава, че тялото ви непременно ще се насити. Жените по принцип не се натрупват, когато вдигат тежести. И момчета, вие ще получите само обемисти, ако вашата програма за обучение на тегло е предназначена за културизъм. Целта на тази програма е да получим по-тясно тяло, което е по-измислено.

Как да стигнем по-спокойно, по-тясно тяло

  1. Правете тренировки с по-висока интензивност, за да изгорите повече мазнини Обучението с висока интензивност на интервали е чудесен начин за изгаряне на телесните мазнини в кратък период от време. Лесно ли е? Не. Но това е ефективно? Да.
    Ако сте достатъчно здрави за енергична физическа активност, създайте тренировка с висока интензивност и го добавете към графика си тази седмица. С подобряването на Вашето ниво на фитнес, опитайте се да добавите още една сесия (общо 2) към седмичната си рутина.
  2. Добавете силен тренинг към графика си. Не, не е нужно да ставате бодибилдер, за да изградите сила. Но когато създадохте Вашата балансирана тренировъчна програма миналата седмица, трябва да сте включили поне 2-3 дни активна тренировъчна дейност, за да изградите здрави, стегнати мускули. Ако все още не сте направили това, сега е времето да го направите приоритет. Направете популярна онлайн тренировка или използвайте проста тренировка за тренировка, която използва телесното тегло, за да получите резултати.
  3. Научете се да направите здравословен ласкател. След като завършите тренировката си, уверете се, че зареждате с гориво ефективно . А smoothie е чудесен начин да направите това, стига да запазите броя на калориите под контрол. Можете да направите супер здравословен лаком с оборудването, което имате в кухнята си.
  1. Яжте правилното количество протеин. Нуждаете се от протеини, за да изградите силни мускули и да поправите щетите, които по време на тренировките си. Но ако ядете твърде много, ще спечелите тегло. Уверете се, че ядете правилното количество протеин всеки ден. След това се научете да включвате протеини при всяко хранене, така че да останете пълноценни и доволни през целия ден. Не забравяйте да правите седмичното хранене , така че винаги да имате богати на протеини закуски на разположение също.
  1. Яжте повече риба . Защо риба? Тъй като няколко вида риби съдържат здравословни дози омега-3 мастни киселини, които допринасят за доброто сърдечно здраве. Освен това можете да намалите калориите, ако ядете риба веднъж или два пъти седмично, вместо по-високи мазнини от протеини, като говеждо месо. Скачете филе от риба тон, изпийте пържола от сьомга или добавете риба в салатата си, за да включите повече риби във вашата диета.

Не забравяйте да проследявате приема на храна и нивото на активност. Следващата седмица ще се съсредоточим върху мотивацията. Поздравления за придържането към програмата.