Timex Метрополитен Плюс Действие Монитор Гледайте Преглед

Мониторинг на дейността с кварцов аналогов часовник

Timex Metropolitan Plus изглежда на пръв поглед да бъде аналогов кварцов часовник. Но погледнете отново и можете да видите броя на стъпките и разстоянието на часовника - това е часовник за педометър ! С натискането на бутон можете да прехвърляте данните си в мобилно приложение, за да проследявате историята на активността си.

Кой е Timex Metropolitan Plus точно за това?

Часовникът има класически аналогов дизайн, подходящ за носене в бизнес настройки и когато е необходим часовник за рокля.

Той също има лесно заменяеми ленти за бързо освобождаване, така че да може да се облича нагоре или надолу за спорт и пътуване. Подходящ е както за мъже, така и за жени. Съпругът ми е часовник и ми харесваше стилът.

Мониторингът на дейностите е основен, просто общи дневни стъпки , разстояние и изгорени калории. Това е добро комбо на часовник и крачкомер за човек, който не иска да носи небрежна фитнес група и не се нуждае от тренировка.

Характеристика

Мощност: Захранва се от заменяема батерия, която трябва да издържи 1,5 години, без да е необходимо да я презарежда на всеки няколко дни.

Приложения: Часовникът се свързва с приложенията за iOS и Android чрез Bluetooth (BLE).

Гледайте: Часовникът е класически кварцов аналогов часовник с размери 42 мм с калъф от минерално стъкло. Задавате времето през короната, не е зададено от приложение. Той има втора ръка. Можете да активирате нощна светлина INDIGLO, за да я прочетете на тъмно. Това е водоустойчиво до 50 метра.

Ленти : Можете лесно да смените ремъка. Timex има опции за кожени, силиконови или найлонови ремъци за бързо освобождаване.

Данни, наблюдавани в часовника: В долния десен ъгъл на часовника можете да видите показалец, показващ къде сте за процента от ежедневната си цел за активност . Също така има четвърта ръка с червена стрелка, която показва броя на стъпките ви от 0 до 15 000 и вашето разстояние в мили или километри от 0 до 15.

Можете да превключвате между стъпки и разстояние чрез натискане на бутон.

Памет: Часовникът трябва да се синхронизира с приложението на всеки седем дни. Мониторингът на дейностите може да бъде изключен, ако желаете.

Свързано приложение Timex с Metropolitan Plus

Приложението е много основно в дебюта си, но това не означава, че няма да го подобрява. Синхронизирате се при поискване, а не непрекъснато. Синхронизацията работи добре за мен, активира я с бутон на часовника и нямам никакви проблеми с нея.

Стъпки: Виждате общия брой ежедневни стъпки от полунощ, без разбиване на стъпки на час и т.н. Можете да зададете чувствителността на датчика в контрола за наблюдение на приложението, ако прецените, че се броят твърде много стъпки или твърде малко стъпки. Носех го на доминиращата ми китка и се приближих със същия брой стъпки, както Apple Watch на другата ми китка и Fitbit Zip, носена на кръста ми.

Калории: Ежедневно изгорени калории. Това число включва Вашия основен метаболитен процент калории, както и всички активни калории. Това е полезно число за балансиране с вашата диета, но не се разпадат активни калории срещу пасивни калории, които бихте изгорили само да седите.

Разстояние: Стъпките ви се превеждат на разстояние и сте избрали чрез приложението, ако искате да видите мили или километри.

Под функцията за контрол на часовника можете да играете с настройката за разстояние, за да съответствате на вашето натискане, ако разстоянието бъде надценено или подценено.

Проследяване на съня: Това е обещано за пролетта на 2016 година.

Цели: Задавате цели за стъпки, разстояние и калории. Вашият дневен общ брой ще се превърне от жълто в зелено, когато постигнете ежедневната си цел.

История : Можете да преглеждате минали дни и суми по седмица, месец и година. Не видях веднага това, достъпи до него, като докоснете стрелката отдясно на Днес и след това календара.

Това, което Timex Metropolitan Plus не прави

Долен ред

Харесва ми оформлението на часовника, както и моят любим часовник съпруг, и това е висока оценка от него. Той обикновено прави очи, когато пусна нова фитнес група или спортен часовник за преглед. Не сте залепнали със спортна фитнес група, можете да я обличате нагоре или надолу. Не е нужно да го презареждате на всеки няколко дни, така че можете да пътувате с него от мрежата.

Наистина ми харесва да виждам моите статистики и напредъка към целта ми на лицето на часовника, без да се налага да го синхронизирам с приложение. Това е лесна за използване и разбиране. Маркировките на часовника са достатъчно големи, че не е нужно да ги слагам на очила за четене, за да ги видя. Обичам да имам нощна светлина INDIGLO, макар че искам ръцете също да светеха в тъмното.

Слабостта е, че ако искате повече от всички дневни стъпки, разстояние и калории, няма да го получите тук, поне засега. Но това са основните данни, които повечето от нас искаме да проследяваме. Ако сте добри с това, тогава бих препоръчал Watchx Metropolitan Plus watch дейност.

Timex Metropolitan + сайта на производителя

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.