В 3 вида упражнения трябва да отслабвате

Следвайте този балансиран тренировъчен график

Какъв е най-добрият вид тренировка за отслабване? Няма един вид упражнение, което да работи най-добре за отслабване. Всъщност има три. Можете да създадете график за балансирана тренировка, за да включите и трите за по-бързи резултати по скалата.

График за аеробно упражнение за отслабване

Много упражнения за отслабване са аеробни. Аеробно упражнение може да се нарече сърдечно-съдова тренировка , кардио или просто аеробика .

Сърдечно-съдови упражнения включва всякакъв вид движение, което повишава сърдечната Ви честота и ви кара да дишате дълбоко за продължителен период от време . Тренировката е сърдечно-съдова активност, така че плуването, карането на велосипед и бързото ходене. Повишаването на тежестта ви кара да увеличавате сърдечния ритъм и да дишате дълбоко, но не и достатъчно дълго, за да се квалифицирате като сърдечно.

Аеробната активност е ядрото на най-балансираните тренировки, когато загубата на тегло е целта. Защо? Защото аеробиката изгаря мазнините и калориите. Когато участвате в кардио тренировка, слагате метаболизма си в хипервръзка и увеличавате калорийния си двигател. И ако упражнявате достатъчно усилено, вие изгаряте мазнини и калории както по време на упражнението, така и след него.

Сърдечно-съдовата активност също подобрява функцията на сърцето и белите дробове. Въпреки че това може да не допринесе директно за загуба на тегло, тя ще помогне на тялото ви да се справя по-добре през целия ден, което може да ви помогне да останете по-активни дори когато не упражнявате.

Например, ако сърцето ви е здраво, може да е по-вероятно да вземете стълбите вместо асансьора или да отидете до магазина за хранителни стоки вместо да шофирате. Тези физически дейности без физическа активност ви помагат да изгаряте повече калории през целия ден.

Ако сте готови да създадете балансирана тренировъчна тренировка с аеробно упражнение, можете да започнете с проста програма за ходене за отслабване .

Докато се чувствате по-комфортно с програмата си, включете интервалите за ходене, за да отслабнете по-бързо или дори да се движите на разстояние за по-голяма загуба на мазнини

График упражнения сила за изграждане на мускулите

Сила обучение е вид упражнение, което изгражда здрави мускулни тъкани. Силните мускули ви помагат да движите тялото си по-ефективно. Някои хора се позовават на силовото обучение като "вдигане на тежести", но има и просто упражнения за телесно тегло, които се квалифицират като тренировки за сила, макар че не включват повдигане на гира или тежест върху машината. Можете дори да направите прости тренировки за силна тренировка у дома .

Понякога хората, които се опитват да отслабна, ще прескочат вдигане на тежести, защото целта на този вид дейност е да добавите тежест към вашата рамка. В края на краищата, защо бихте направили тегло упражнения сграда да отслабна? Но в дългосрочен план добавянето на мускули ви помага да губите мазнини.

Когато изграждате мускули, увеличавате количеството на постната тъкан на тялото си. Тялото с по-чиста мускулна маса изгаря повече калории, дори когато е в покой. По тази причина експертите препоръчват да включим тренировки за силово обучение, за да отслабнете по-ефективно. Не е нужно да бъдете обемисти и мускулести, но тонизирана стегната рамка е по-вероятно да има ефективен метаболизъм.

Тялото с повече мускули също има по-добра форма от тялото, което има повече мазнини.

Сила обучение също става особено важно, тъй като ние възраст. Поради много причини, метаболизмът ни се забавя, когато остареем. Много жени откриват, че след менопаузата натрупването на тегло е почти неизбежно, а загубата на тегло е невъзможно. Но упражненията, които продължават да изграждат и поддържат мускулите, са по-малко склонни да страдат от бавен метаболизъм и прекомерно наддаване на тегло.

Ако сте готови да направите упражнения за сила, за да отслабнете, започнете да правите проста тренировъчна програма у дома. Или насочете ръцете, краката и корема си с лека тренировка за тренировка, която отнема само 15-20 минути три пъти седмично.

График упражнения за гъвкавост, за да се намали стреса, останете здрави

Обучението по гъвкавост се простира. Ефективната програма за разтягане отнема само малко време и може да бъде направена почти във всяко пространство. Въпреки това, обучението за гъвкавост често е най-пренебрегваната част от тренировката. Това е особено неприятно, защото хората, които се простират, се радват на специфични ползи, които могат да им помогнат да отслабнат .

Протягането ни помага да поддържаме добро движение в нашите стави и помага на мускулите ни да останат свободни и здрави. Всичко това ни помага да се движим по-ефективно през деня и да изпитаме по-малко болка от стегнати мускули или от мускулни дисбаланси. Здравословното тяло вероятно ще се движи повече и ще изгори повече калории.

Но най-голямото предимство на диетите, които се простират, е, че облекчава стреса. Хората, които се борят със загуба на тегло, често цитират емоционалното хранене като основна причина, поради която те изневеряват на диетата си. Ако dieters могат да намерят по -здравословен начин за облекчаване на стреса, те могат да го използват като превантивно решение за елиминиране на преяждане или измама, когато техните емоции се възползват от най-доброто от тях.

И накрая, ако включите тихата медитация в програмата си за разтягане, тя може да ви помогне да спите по-добре през нощта . Защо това има значение? Изследванията показват, че хората, които са добре отпочинали, са по-склонни да направят по-добър избор на храна, отколкото хората, които са уморени.

Готови ли сте да включите стречинг в балансирана тренировка? Започнете с прост план, който можете да направите във вашата спалня , във фитнес залата или навън по всяко време през деня.

Създайте график за балансирано трениране

Сега, когато знаете защо всеки вид обучение е от значение, бъдете сигурни, че включвате всеки тип обучение в пълния си седмичен план . Не е необходимо огромно време за инвестиране. Ако понастоящем участвате в някои аеробни упражнения в повечето дни от седмицата, добавете 15-30 минути тренировка за сила в два от тези дни и само 10 минути разтягане в края на всяка сесия. Това малко време инвестиция може да ви помогне да се насладите на големи награди, когато е време да стъпка по скалата.