Най-лесните диети да следват за отслабване

Обмислете удобството и факторите на начина на живот, за да изберете най-добрия план

Когато потребителите търсят програма за отслабване, те обикновено търсят лесни диети, които да следват. В края на краищата, кой иска да прекара седмици в обучение на сложна система? Но почти всяка програма твърди, че е лесна, така че може да е трудно да изберете най-добрия план.

Как да намерим най - лесната диета

Всеки има различен начин на живот и различни хранителни предпочитания, така че най-лесният начин на хранене за Вашия колега или ближния може да не е най-лесният начин за вас.

Ключът към постигането на устойчиви резултати за загуба на тегло е да откриете плана, който работи най-добре с конкретните си умения и специфичния ви начин на живот.

Задайте си няколко важни въпроса, преди да потърсите диета:

Ако откриете диета, която се вписва в обичайните ви рутинни процедури и отговаря на вашите предпочитания за храна, вие сте по-склонни да се придържате към нея достатъчно дълго, за да видите реални резултати за загуба на тегло. Освен това, ако планът е прост, вероятно ще сте в състояние да поддържате добрите хранителни навици, след като достигнете теглото на целта си, така че поддържането на теглото става по-лесно.

Лесни диети за последващи снимки

Лесните диети попадат в една от трите категории. Ще забележите, че почти всяка лесна диета има някои общи ключови характеристики. Контрол на порциите, например, е от съществено значение за почти всяка диета да работи. Но има някои разлики между най-добрите диети, които могат да направят един план по-лесен за вас да следвате.

Отговорите ви на горепосочените въпроси ще ви помогнат да намерите най-добрия план за вас.

Най-лесната диета за удобство
Плановете за доставка на храна са най-лесната диета за хора, които имат много малко време да готвят и приготвят храна. Често тези планове осигуряват малки ястия с микровълнова печка, които можете да отоплявате в движение, контролирани с калории шейкове да пият, или малки снек-барове, за да захапете, когато нямате време да седнете и да ядете.

Най-добрите в тази категория включват Nutrisystem , Jenny Craig или Weight Watchers . Моята лична препоръка в тази категория е Weight Watchers просто защото предоставя възможност за лице в лице подкрепа , което прави загуба на тегло по-лесно за много dieters.

Най-лесната диета за простота
Ако не искате да прекарвате време и пари в изучаване на точкова система или настройка на доставката на храна, тогава се нуждаете от диета, която е бърза и лесна за учене. Има някои диети като Atkins и The South Beach Diet, които предлагат прости списъци с храни . Ако ядете храни от одобрения списък и избягвате други храни, ще отслабнете. Но за да се възползвате от тези програми в дългосрочен план, трябва да прочетете книгите, свързани с диетите.

Моят избор за големия победител в тази категория е калкулирането . Защо? Тъй като преброяването на калории просто изисква основни математически умения, които вече знаете, и има безплатни приложения, които правят процеса супер прост.

Калориите се броят като бюджетиране. Отнемате пет минути, за да използвате калориен калкулатор и да определите дневния си калориен бюджет, а след това всеки ден приспадайте калориите от бюджета си, докато ядете. Това е просто, но се изисква последователен принос, който е лесен за някои, но поразителен за другите.

Най-лесната и достъпна диета
Понякога най-лесният план за отслабване е най-лесният за намиране начин. Има някои диетични продукти, които можете да намерите в редовния хранителен магазин, който ще ви помогне да отслабнете. Те ви позволяват да ядете (поне част от) храните, които обикновено ядете. В тази категория диетата на Lean Cuisine или плана за хранене SlimFast са най-добрите.

Ще намерите замразени ястия от марки като Lean Cuisine или Smart Ones в почти всеки пазар в страната. Храната е сравнително евтина, контролирана порция и с микровълни. За около 300 калории можете да ядете храни, с които сте запознати, като месо, паста или пуйка и пълнеж.

Ако изберете SlimFast Diet, просто консумирате два лесни за намиране продукти SlimFast като заместители на две хранения през деня и ядете три нискокалорични закуски. След това се насладете на едно допълнително 500 калории храна, която купувате или подготвяте сами.

Каква е най-лесната диета, която да следвате?

Един от проблемите с много от изброените лесни диети е, че те включват много преработени храни. Замразените продукти и ястията с микровълни обикновено не са толкова питателни като домашно приготвеното хранене. И ако свикнете да ядете храни като бонбони и шоколадови шейкове, когато сте отслабнали, може да продължите да жадувате за тези храни, след като диетата свърши. И разбира се, ако консумирате не-диетични варианти на тези храни, паунда ще се върне.

Така че кой план бих препоръчал като най-лесната диета да отслабна? Контрол на порциите . Просто яжте храната, която понастоящем се наслаждавате на хранене, но яжте по-малко.

Контролирането на порциите ви по време на хранене и закуски не изисква специални умения, финансова ангажираност, специална подготовка на храната и винаги можете да ядете това, което всички останали ядат. Необходими са малко изследвания, за да се установят подходящи размери на хранителните порции за отслабване , но това разследване може да отнеме десет минути или по-малко. Много организации, като Националните институти по здравеопазване, предоставят карта за отпечатване, която можете да носите със себе си за справка.

Другата полза за използването на контрола на порциите за загуба на тегло е, че естествено насърчава здравословните хранителни навици. Ако решите да консумирате празни калории - храни с високо съдържание на наситени мазнини и добавена захар - няма да можете да ядете много. Един размер на порцията шоколад, например, е само една унция. Но ако решите да задоволите сладкия си зъб с пресни плодове, можете да потънете на половин час до пълна чаша сладост, а фибрите в плодовете ще ви помогнат да останете пълни и доволни, така че да сте по-малко изкушени да ядете отново скоро след закуска.

По същия начин, ако решите да задоволите желанието си за хрупкави солени храни, като ядете чипове, можете да ядете около 15 до 18 чипа. Това не е достатъчно, за да ограничите глада си в повечето случаи. Но ако решите да накълцате хрупкави краставици и репички, можете да ядете чаша или две от зеленчуците за задоволителна закуска.

И най-добрата част за контрола на порциите е, че тя е безплатна. Няма членска такса, такса за доставка и книга, която да не се купува. Контролът на порциите ви позволява да започнете програмата си за отслабване, откъдето сте - ядете храни, които ви харесват, а след това постепенно ви подтиква към по-питателна хранене.