Как наблюдават теглото в работата

Weight Watchers е една от най-успешните и добре познати програми за отслабване. Той предлага гъвкав план, който почти всеки може да следва. Но някои хора се притесняват за това, което се случва на срещата на наблюдателите на теглото, а също и за ужасяващото теглене в лице или онлайн. Така че има ли причина да се притеснявате? Трябва да научите какво да очаквате, когато се присъедините към тежестта на наблюдателите .

Тежестите наблюдават

Има различни начини да се претегля, ако се присъедините към наблюдателите на теглото. Начинът, по който се претегляте всяка седмица, зависи от избрания от вас план.

Макар че не винаги е удобно да се претегля всяка седмица, тази част от програмата се изисква.

Ежеседмичното тегло се използва за изчисляване на дневните и седмичните квоти за SmartPoint и също така може да ви помогне да откриете силните и слабите страни на вашия хранителен план.

Какво да очаквате при наблюдатели на теглото

Претеглянето е само част от пълната програма Weight Watchers. Ето някои други неща, които можете да очаквате, когато станете член.

Ако не сте сигурни, че ще се присъедините към Weight Watchers, не забравяйте да прецените всички предимства и недостатъци на програмата и да съберете толкова текуща информация за теглото, за да направите най-доброто решение за вас.