Саут Бийч Диети храни списъци и съвети

Като се има предвид Диетата на South Beach? Програмата работи за много dieters, но не за всички. И не всеки следва програмата по същия начин. Например, различни хора започват плана на различни етапи. Някои диети ще започнат плана за отслабване във фаза 1. Други обаче се преместват директно във фаза 2.

Преди да започнете режима за отслабване, сканирайте всеки списък с ястия от South Beach и се почувствате добре в плана за хранене, за да се уверите, че това е програма, с която можете да се придържате в дългосрочен план. Ако решите да започнете диетата, запасите кухнята си и задайте разумна цел, за да постигнете здравословна цел за дългосрочно здраве и уелнес.

7 неща, които трябва да знаете, преди да опитате Южен бряг

Александра Граблевски / Гети изображения

Преди да изберете диета "Южен бряг", за да отслабнете, не забравяйте да получите най-съвременните съвети и насоки. Проверете този списък с бързи факти, за да видите дали програмата ще се вмести в начина ви на живот и вашия стил на хранене.

| Повече ▼

Фаза 1 Съвети и съвети

Повечето dieters преживяват бърза загуба на тегло по време на фаза 1 на диета South Beach. Но тази фаза не е предназначена за всички и трябва да следвате внимателно плана, за да постигнете максимални резултати. Използвайте тези съвети, за да получите бързи и ефективни резултати за загуба на тегло по време на Фаза 1.

| Повече ▼

Фаза 1 Храни

Списъкът с ястия от South Beach Diet Phase 1 е изненада за много здрави яденици. Много от храните, които сте свикнали да ядете, не са разрешени по време на тази част от програмата. Уверете се, че ядете това, което се препоръчва, като следвате тези съвети и използвате тези списъци за изтегляне и печат.

| Повече ▼

Храни, които трябва да се избягват по време на фаза 1

Ако искате да постигнете успех в тази програма за отслабване, трябва да попълните хладилника си със здравословни храни от фаза 1. Но има и доста фаза 1 диетични храни, за да се избегне. Уверете се, че знаете какво да ядете и какво да избягвате, за да отслабнете и да станете здрави.

| Повече ▼

Фаза 2 списък с храни и съвети

По време на Фаза 2 на диета "Южен бряг" ще ядете здравословни храни, за да насърчите по-бавно, но постоянно отслабване. Отпечатайте списък с одобрени храни за Фаза 2, който можете да изтеглите, заедно със съвети и съвети, за да направите тази част от програмата за отслабване по-успешна.

| Повече ▼

Саут Бийч Диета фаза 3

След като достигнете целта си, преминавате във фаза на поддържане, за да сте здрави. Тази важна фаза е също толкова важна, колкото и пътуването с загуба на тегло. За много хора, които отслабват, загубата на тегло не е най-голямото предизвикателство - това води до намаляване на теглото, което е по-голямото бреме. Научете как да поддържате тялото си здраво и здраво.

| Повече ▼

Диагностичен план за плаване в Саут Бийч

Знаете ли, че трябва да упражнявате, когато започнете фаза 1 на диета "Южен бряг"? Вие сте ... и това е важна част от програмата за отслабване. Разберете какви упражнения трябва да направите и кога трябва да ги направите, за да изгубите повече тегло и да ги изгубите по-бързо.

| Повече ▼

Хранене на диета на South Beach

Ако ядете у дома си и готвите всичките си ястия, следвайте диета "Южен бряг". Но нека се изправим пред него, има вероятност да изпитаме случаи, когато ядем в ресторант. Научете как да се придвижвате в различни видове менюта, за да поддържате плана си за диета.

| Повече ▼

Азиатската храна на диетата на South Beach

Китайските, индийските и японските храни са идеални за здравословно хранене на диетата на South Beach. Просто трябва да знаете кои храни да изберете и кои селекции от менюто трябва да пропуснете, когато вечеряте в азиатски ресторант.

| Повече ▼

Мексиканска храна на диетата на South Beach

Има много здравословни мексикански храни, които можете да се насладите, докато следвате плана на Южен бряг. И те са чудесен избор за други диети и здравословни яденици, както добре. Използвайте това ръководство, за да сте сигурни, че ядете добре и все още губите тегло, когато ядете в мексикански ресторант.

| Повече ▼

Алкохолът Dos и Don'ts на South Beach Диета

Алкохолът в South Beach Diet е ограничен във всяка от фазите. Ако сте свикнали да се наслаждавате на чаша вино или коктейл от време на време, разберете какви са правилата, които предполагат, че поглъщате докато губите тегло.

| Повече ▼

Диетата на Южния плаж за деца

Ако сте на диета "Южен бряг", може да се изкушите да предложите план за хранене и на вашите деца. Разберете кои деца трябва да бъдат в диетата на South Beach и какви предпазни мерки трябва да предприемете, преди да въведете плана за хранене на децата.

| Повече ▼