Purium 10-дневна трансформация на знаменитости (преглед на диетата)

Може ли наистина да загубите 5-20 паунда с Celebrity Cleanse на Дейвид Сандовал?

Как звучи да загуби от 5 до 20 паунда само за десет дни? Може да сте видели 10-дневната трансформация на знаменитост на Дейвид Сандовал от Purium Health Products, рекламирана онлайн. Десетдневното почистване обещава да ви помогне да отслабнете, да възстановите метаболизма си и да трансформирате тялото си. Звук привлекателен? Мислех, че и аз. Така че аз се опитах.

Как функционира Purium 10-Day Detox

За да направите "трансформацията на знаменитост" на Дейвид Сандовал, трябва да си купите детоксикационен комплект онлайн.

Това не е евтино. Комплектът се продава за 290,00 щатски долара, но когато добавите данък и разходите за доставка, общата цена е над $ 300. Комплектът включва разклащаща смес, три бутилки от хапчета за добавки и една бутилка течна череша. Също така получавате подробни инструкции, бутилка за шейкър и лека чанта за носене.

Всеки ден, когато сте на плана, приемате набор от хапчета на всеки няколко часа. Имате възможност да включите гъвкава храна с хапчетата, но има само няколко разрешени храни (като броколи и кимчи) ​​и можете да ядете само в много малки количества. Три пъти през целия ден правите Power Shake с предоставения микс и в края на деня пиете тортата на череша.

Очистването е предназначено да бъде с много ниско съдържание на калории . Като цяло ще консумирате около 600 калории на ден за тази програма. Според инструкциите, времето на всяко хранене е важно. Така че, ако искате да успеете, трябва да настроите таймер за двучасови интервали.

Моят Purium Detox изчиства резултатите

Спазвах перфектно инструкциите за хранене, докато бях на тази програма. Зададох алармата си, за да се уверя, че съм взела хапчетата си, когато трябваше да ям, че само ядех предварително измерени гъвкави храни и аз останах хидратиран, както се предполагаше. Не пих кафе или алкохол. Спях цели осем часа всяка вечер и участвах само в лесни тренировки .

Значи отслабнах ли? Да. Аз загубих два килограма - предимно мускули и вода. Чувствах се преобразен? Е, всъщност не. Честно казано, програмата ме накара да се уморя. Нямаше истинско вдъхновение и не се почувствах по-здравословен или по-привлекателен в края на очистването. Приемането на хапчета през целия ден беше депресиращо. Пропуснах да ям здравословни цели храни и бях готов да се върна при тях в края на програмата.

Когато се върнах към нормалната си диета на постно белтъци , пресни плодове и зеленчуци , ограничени цели зърна и обезмаслени млечни продукти, теглото се върна в рамките на два дни.

Науката зад чистия знаменитост

Според Дейвид Сандовал тялото ви не се нуждае от много калории. Но експертите по медицина и храненето не биха се съгласили. Както се препоръчва, проверих се с лекар преди да започнете почистването, за да сте сигурни, че е здравословно. Насочих се към д-р Яшмин Али, доктор, MSCI, FACC, FACP, практикуващ лекар и специалист по затлъстяването .com.

Не дадох на д-р Али конкретни подробности за очистването, но обясних, че програмата ще ограничи приема на храна до около 600 калории на ден. Тя предостави полезна информация за много нискокалоричните диети като цяло.

"Диетите, които са по-малко от 1200 калории на ден, не осигуряват достатъчно енергия или храна за необходимите основни биологични функции на възрастен човек. Освен това, тежките калорийни ограничения изпращат тялото в режим на глад, което прави хората по-скоро тежест отколкото да продължат да го губят, така че тези диети обикновено се обръщат по тази причина, както и поради факта, че те просто са неустойчиви. "

След като получих тази информация от д-р Али, аз също се чудех за съставките на хапчетата за отслабване. Не успях да намеря информация, която да ме накара да се чувствам комфортно с употребата на растителните съставки на Purium за загуба на тегло. Така че аз се протегнах към компанията, за да проверя дали биха могли да предоставят някакви клинични изследвания, които да задоволят любопитството ми.

За съжаление те не можаха. Те изпратиха връзка към едно малко проучване, проведено върху мишки, и няколко изследвания, финансирани от производителя на добавки, но нямаше независими проучвания, които да ми помогнат да вярвам на значителните твърдения за загуба на тегло, които бяха направени в рекламите.

Бих препоръчал Purium 10-Day Detox?

Не ми харесваше да бъда на тази чистка. Нямаше нищо, което да се почувства естествено или трансформиращо за вземане на шепа хапчета за закуска, обяд и вечеря. И нямаше възможност да научите навици за здравословно хранене , добри умения за готвене или контрол на порциите, които са важни за поддържането на загуба на тегло . Аз няма да го направя отново.

Понякога "детоксикация" е добра идея. Аз често правя моята тридневна детоксикация, за да отслабна и да почистя хранителните си навици. Но не е нужно да платите 300 долара, за да намалите калориите - особено ако реженето на тези калории може да се задържи. Има някои бързи методи за отслабване, които работят , но това е едно, което бих пропуснал.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.