Информация за теглото на наблюдателите: Диета план, преглед, цена

Имате ли предвид плана за диета за наблюдатели на теглото ? Вие сте в добра компания. Програмата е една от най-популярните програми за отслабване, които са на разположение и повечето рецензии за теглото са много високи. Но това не означава, че това е правилната диета за вас .

Така че, откъде знаеш, ако Weight Watchers наистина може да работи в живота ти за дългосрочна загуба на тегло? Това пълен справочник ще ви даде важна информация за теглото на наблюдателите, за да ви помогне да направите умно решение.

Какво е диета за наблюдатели на тегло?

Преди да се регистрирате за диетата, важно е да разберете как работят наблюдателите на теглото. На този план не броите калории или ядете търговски готови ястия, както и при други популярни диети . Вместо това, броите SmartPoints и печелите FitPoints .

Никаква храна не е изключена от ограниченията на Weight Watchers. Но на всяка храна се дава стойност на SmartPoint, базирана на броя калории и грамовете на наситени мазнини , протеини и захар . Храните с повече наситени мазнини и захар ще имат по-високи точкови стойности. Протеинът намалява стойността на SmartPoint. С други думи, няма директен начин да се превърнат точките в калории.

Всеки ден имате определен брой SmartPoints, които можете да консумирате. Ако ядете храни с високи стойности в SmartPoints, ще ядете по-малко храна всеки ден и може да сте гладни. Но ако ядете по-здравословни храни, които са по-ниски в SmartPoints, можете да ядете повече и да сте доволни през целия ден.

Плодовете и зеленчуците имат нулева стойност на SmartPoint, стига те да не са смесени. И чистите протеини имат ниски стойности на SmartPoint. Така че системата SmartPoint ви насърчава да ядете храни, които са питателни и с ниско съдържание на калории. Системата обаче ви позволява да се отдадете от време на време и да ядете храни, които са по-малко здрави.

Weight Watchers ви осигурява и цел за FitPoints. Вие печелите FitPoints с упражнения или други ежедневни физически движения . Броят на FitPoints, които печелите, помага да се определи вашето седмично салдо на SmartPoints и може да повлияе на количеството храна, която ядете всеки ден .

Тегло надзиратели диета план разходи

Има три нива на членство в плана за хранене Weight Watchers и всеки идва с различни разходи за план. Посочените цени са актуални към момента на публикуването, но винаги е умен да проверявате уебсайта за всички текущи сделки или ценови промени.

Всички членове на Body Weight Watchers се подновят автоматично. Така че всеки месец автоматично ще бъдете таксувани за членството в следващия месец, освен ако не го анулирате предварително.

Weight Watchers предлага промоционални отстъпки от време на време и цените варират по региони, така че проверете уеб сайта им, за да получите точна информация за цените.

Дали теглото наблюдатели наистина работят?

Има много причини да вярвате, че Weight Watchers ще работят за вас. Програмата е проучена заедно с други търговски планове, а някои проучвания са установили, че тя работи. Но дали планът ще работи за вас зависи от това дали планът отговаря на вашия начин на живот и вашите нужди. Ако това стане, вероятно ще се придържате към плана и ще отслабнете.

Но ако не обичате да приготвяте собствена храна , ако не ползвате групова подкрепа и ако не ви харесва да се безпокоите, че трябва да броите ежедневните хранителни точки, тогава няма вероятност да се придържате към програмата достатъчно дълго, за да отслабнете.

Уверете се, че отделяте достатъчно време, за да събере достатъчно информация за теглото, за да направите интелигентен избор. Претеглете предимствата и недостатъците на тази програма внимателно, преди да вземете окончателно решение. Само защото диетата работи за ближния или приятеля ви, не означава, че това е най-добрата диета за вас.