Готвене за отслабване: съвети и рецепти

Интелигентни съвети за готвене, които да ви помогнат да отслабнете

Има десетки диетични програми, които осигуряват храна, контролирана от калории, която да ви помогне да отслабнете. Но готвенето за отслабване осигурява по-добри резултати. Ако можете да се научите да пазарувате, за да си приготвите здравословна храна, за да отслабнете, ще бъде по-вероятно да запазите паунда, когато достигнете целта си. И най-добрата част е, че когато се научите да приготвяте ястия, подходящи за хранене вкъщи, можете да спестите и пари. Използвайте този списък с съвети и рецепти, за да започнете пътя си към загуба на тегло и здравословен начин на живот.

12 лесни съвета за кухня, които да ви помогнат да отслабнете

GI / Jamie Grill / Blend Images / Гети изображения

Главните готвачи, които работят в кулинарни кухни и дори умни готвачи у дома, имат скрити трикове, които улесняват приготвянето на храната. Например, знаехте ли, че не трябва да измивате плодовете си, когато ги донесете от пазара? Поддържането им на сухо помага да се поддържат пресни за по-дълъг период от време. И когато замразите банани, премахнете кожите и ги "замразявайте", за да спестите място. Дори ако не се опитвате да отслабнете, тези умни трикове ще ви спестят време и пари.

| Повече ▼

Съвети за готвене с по-малко мазнини и по-малко калории

Умерените суап за храни ви помагат да намалите мазнините и да намалите калориите от всички храни, които правите вкъщи. Например, ако се насладите на кремообразни супи като крем от броколи или кремообразна доматена супа, можете да използвате пюре от бял боб вместо тежък крем, за да получите последователността, която ви харесва. Не само намалявате калориите, но и повишавате хранителната стойност на храната. Фасулът е пълен с фибри, които ви помагат да се чувствате пълноценни и да ядете по-малко.

Разберете кои храни можете да замените, за да спестите калории, когато правите любимите си храни за комфорт и кои основни кухненски инструменти трябва да имате, ако се опитвате да отслабнете.

| Повече ▼

Как да се готви здравословна храна за седмицата

Използвайте това поетапно ръководство, за да пазарувате и подготвите здравословна храна за цяла седмица. Направете замествания, ако е необходимо, за да поддържате диетата си на път. Ще се изненадате колко лесно е.

Разпечатайте и използвайте списъка с хранителни стоки, за да събирате здравословни храни, да се научите да готвите всяка от съставките, след това да използвате простото ръководство за събиране, съхранение и претопляне на храната, която е подходяща за вашата диета. Целият процес на готвене и подготовка на храната отнема по-малко от час.

| Повече ▼

Прости здравословни хранителни планове за отслабване

Имате ли нужда от пълен план за хранене за отслабване? Експертът по хранене предоставя три пълни плана за отслабване в това ръководство. Изберете една, която да следвате или следвайте една седмица в продължение на три седмици. Всеки план е пълен с хранене и осигурява достатъчно калории, за да гори ден, но също така ви позволява да достигнете до необходимия калориен дефицит, необходим за отслабване.

| Повече ▼

Идеи за здравословна закуска за отслабване

Започнете деня си с една от тези нискокалорични, здравословни идеи за закуска и рецепти. Кук у дома си и да направи пълно хранене с яйца, овес и ласкател. Или се отправете към местното кафене и поръчайте вкусна напитка за кафе, която няма да изчисти диетата ви. Използвайте това ръководство, за да запазите броя на сутрешните калории в контрола.

| Повече ▼

Хранителни обяд идеи за отслабване

Пригответе салата в бурканче или направете голяма порция зеленчукова супа за обяд. Използвайте тези рецепти, за да направите хранителен работен обяд, домашен обяд или обяд - в движение. Има дори ръководство за поръчване на храна в заведение за бързо хранене, ако обядът ви отведе до шосето по пътя.

| Повече ▼

Вечеря Рецепти и Съвети

Направете голямо италианско ядене или изберете да имате тако за вечеря. Използвайте тези ръководства за готвене, за да сервирате себе си или вашето семейство на здравословна вечеря всяка вечер от седмицата.

| Повече ▼

3 лесни начини да направят зеленчуците по-добре

Децата ви мразят ли зеленчуци? По-важното е, че мразиш зеленчуците? Вегетарианците са крайъгълният камък на приятно хранене. Научете как да готвите зеленчуци, така че те да вкусят по-добре и да подобрят здравето ви.

| Повече ▼

Направете храна, която е подходяща за храната, във вашия мелач

Ако сте един от онези диети, които използват смесителя си само за да направят гладки, тогава трябва да прочетете тази статия. Можете да направите широк спектър от храни с този удобен кухненски инструмент. С добър миксер и някои чудесни рецепти, можете да съчетаете вкусни супи, спад и дори сладолед!

| Повече ▼

Основният инструмент за рецепти за отслабване

Анализаторът на рецептата, който ви позволява да въведете рецепта, е лесен за четене на храненето за вашата храна. След като получите резултата си, може да искате да промените съставките, за да намалите калориите или да намалите мазнините. Инструментът го прави лесна, за да можете да приготвяте по-здравословни храни на всяко хранене.

| Повече ▼