Плюсове и минуси на Джени Крейг

Научете какво да очаквате от диетата на Джени Крейг

Готови ли сте да опитате диетата на Джени Крейг? Ако е така, не сте сами. Джени Крейг е една от най-популярните търговски програми за отслабване на разположение и много dieters губят тегло успешно, докато на плана. Но не всяка диета работи за всеки dieter. Уверете се, че оценявате всичките предимства и минуси на Джени Крейг, преди да инвестирате.

Как работи

Клиентите на Джени Крейг не отчитат калории, претеглят храна или измерват порции по време на програмата.

Вместо това те ядат предварително опаковани предмети на Джени Крейг, които са взети в центъра на Джени Крейг или са доставени на клиента. Ако сте на диета, ще бъдете насърчени да "обемувате" замразените си предястия. Това означава, че добавяте свои собствени плодове, зеленчуци и добавки с ниско съдържание на калории, за да направите входа по-голям и по-пълен.

Диетите по програмата се претеглят веднъж седмично вкъщи или в програмния център. Програмата е предназначена да доведе до седмична загуба на тегло от 1 до 2 паунда или 1% от телесното тегло. Загубата на тегло се постига чрез ограничаване на калориите и чрез увеличаване на физическото упражнение и спонтанното ниво на активност на клиента.

Всеки клиент на Джени Крейг е свързан с консултант. Консултантът установява Вашия план, проверява с вас всяка седмица, помага за планиране на менютата и адресира предизвикателствата, когато те възникнат. Можете да изберете да се срещнете с вашия консултант по телефона или в центъра на Джени Крейг.

Разходи

Когато определяте колко ще плащате за програмата на Джени Крейг, трябва да вземете предвид разходите за предварително опаковани храни и допълнителни плодове, зеленчуци и други възможности за здравословна храна. Можете да изчислите общите си разходи за намаляване на теглото на Джени Крейг, като разберете разходите за месец и броя на месеците, които трябва да сте на диетата.

Много dieters сравняват Джени Крейг с Nutrisystem . За повечето хора Джени Крейг струва повече, но много хора предпочитат и вкуса на храната на Джени Крейг заради вкуса на хранителните продукти на Nutrisystem . От друга страна, някои dieters смятат, че Nutrisystem храна е по-удобно. Важно е да се вземат предвид тези фактори, когато мислите за общата цена на храната. Нито една диета не си струва да плащате, ако не се придържате към нея.

Храна

Джени Крейг е добра програма за хора, които нямат време да пазаруват или да приготвят храни вкъщи . В програмата клиентите избират от голямо разнообразие от закуски, обяд, вечеря, десерти и закуски. Очаква се клиентът да осигури допълнителни плодове, зеленчуци и здравословни храни .

Почти цялата храна на Джени Крейг трябва да бъде замразена. Има снек-барове и други малки предмети, но е необходимо да се охлаждат. Това може да е проблем за някои диети, които често са на път.

В допълнение, диетолозите се насърчават да увеличат храната си. Това означава, че трябва да направите малко готвене у дома, за да извлечете максимума от програмата. Ще добавите нарязани зеленчуци, топинг, пресни плодове или други пълни нискокалорични храни на всяко хранене. Това не само ще ви помогне да се чувствате пълноценни, докато сте на диета, но също така ще ви помогне да научите важни хранителни умения, за да поддържате загуба на тегло по-късно.

поддържа

Клиентите на Джени Крейг получават мотивационна подкрепа чрез лични срещи или телефонни срещи с техния консултант. Консултантите често са бивши клиенти на Джени Крейг, които успешно са загубили тегло на плана. Те са там, за да ви помогнат да се справите с предизвикателствата, свързани със загубата на тегло .

Ако вашата здравна история или диагноза изисква да работите с регистриран диетолог, важно е да се отбележи, че консултантите в Джени Крейг не са задължени да имат този фон. Консултантите обаче са обучени от екип от диетолози и регистрирани диетолози. Те използват активни умения за слушане и мотивационни умения за поведение, за да постигнат добро общо здраве чрез загуба на тегло.

Предимства и недостатъци

Всеки dieter има различен начин на живот, който трябва да обмисли, когато избира диета. Джени Крейг предлага добре разработен план за отслабване, но няма да работи за всички. В допълнение към факторите по-горе, имайте предвид тези плюсове и минуси.

Професионалисти:

Недостатъци:

Не забравяйте, че когато изберете диета, не избирайте тази, която са избрали приятелите ви, или дори диетите, които сте чели в списанията. Оценете Джени Крейг плюсове и минуси заедно с факторите на начина на живот и бюджета, за да намерите най-добрата програма за отслабване за вашите лични нужди.

Вижте пълен преглед на диетата на Джени Крейг тук.