7-те най-добри тичащи слушалки да купят през 2018 година

Вашите мелодии никога не са звучали толкова добре с тези интелигентни снимки

Слушането на музика, аудиокнига или любимата ви подкастка може да бъде огромен мотиватор и перфектен скучен автобус, докато бягате. Ако обаче нямате подходящите слушалки, то може да се превърне в досадно и стрес-продуциращо преживяване, тъй като се занимавате с устройството си, за да получите правилното прилягане и звук.

За щастие има широка гама от удобни и качествени слушалки и слушалки на пазара. Наблюдателите имат много възможности за слушалки, които са надеждни и създадени с учители в ума. И с последните подобрения в технологията за Bluetooth и батерии, има много отлични безжични слушалки на всички различни нива на цените. Тук, нашият списък с най-добрите слушалки за работа, за да намерите такива, които отговарят на вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Слушалките SENSO Bluetooth предоставят всички камбани и свирки, които участниците искат от висококачествена чифт слушалки, но на невероятна цена. Технологията Bluetooth 4.1 CSR ви позволява да се свързвате безпроблемно с всички устройства с Bluetooth поддръжка до 30 "разстояние. Тези слушалки също така разполагат с гъвкави, ергономично проектирани куки за уши със слушалки с еластична лента, така че слушалките ви да остават удобно и сигурно на място, дори и по време на дълги разстояния. Със съвременните акустични компоненти тези слушалки получават високи оценки за невероятното качество на звука. А технологията за подтискане на шума ви позволява да слушате без разсейване. Литиево-полимерната батерия осигурява непрекъснато слушане до 8 часа и 240 часа в режим на готовност с бързо зареждане от 1,5 часа. Тези слушалки се предлагат на много по-ниска ценова точка от други качествени продукти със сходни характеристики, което ги прави невероятна стойност за парите.

Ако комфортът и звукът са еднакво важни за безжичните слушалки, безжичните слушалки Jaybird X3 са солиден избор. Силиконовите ушни ребра държат вашите пъпки здраво и удобно на мястото си. С хидрофобно нано покритие, предназначено да предпазва от влага, не е нужно да се притеснявате, че тези слушалки ще се намокрит от пот, дъжд или сняг. Те също така разполагат с 8-часов живот на батерията и зареждат изключително бързо - само 15 минути зареждане ви дава още един час на игра. Ако сте специално за вашия звук, App MySound ви позволява да промените звука за персонализирано преживяване, което можете да запишете в профила си за бъдеща употреба. Контролите са много прости и лесни за използване, дори когато се опитвате да настроите мелодиите си в средата на теста.

Runners дават тези безжични слушалки от Samsung много похвала за техния стил, форма, функция и особено тяхната стойност. С много от характеристиките на по-висококачествените безжични слушалки, те са една от най-добрите двойки за парите. Ергономично проектирани за дългосрочно износване, тези слушалки са с гъвкава уретанова връзка, която да се носят около врата и стабилизиращи уши за уши за уши в ушите. Те са устойчиви на пръски и пот, а магнитните слушалки удобно се прилепват, когато не ги използвате. Разширената Bluetooth връзка осигурява надежден сигнал и качеството на звука е превъзходно, с мощни баси, дълбоки среди и ясни върхове.

Ако сте имали проблеми с падането на слушалките от ушите, може да искате да опитате слушалките Yurbuds In-ear. Те са проектирани специално, за да се поберат в по-малките уши и разполагат с технологията Twistlock, която осигурява сигурна форма, гарантираща, че няма да падне, колкото и трудно да работите. Техните съвети Flex Comfort Comfort са ергономично проектирани за дълготраен комфорт. Yurbuds също са устойчиви на пот и вода, така че те ще продължат да работят без значение колко много се потивате или с какви условия се сблъсквате. Друга готина функция, която потребителите обичат, са магнитите на гърба на всяка слушалка, които ги държат заедно, когато не ги използвате. Въпреки високото качество и много функции, Yurbuds са благоприятни за бюджета, така че получавате отлична стойност за парите си.

Ако търсите слушалки в ушите, Bluetooth слушалки, които са специално предназначени за упражнения, тези слушалки от JLab Epic могат да бъдат тези за вас. С най-добрия си 10-часов живот на батерията в клас, тези слушалки ще ви пренесат по всяко дълго време или състезание. JLab EPIC Bluetooth Earbuds са 100% устойчиви на изпръскване, устойчиви на изпотяване и измиване, така че да могат да се справят с всякаква пот или дъжд по време на вашите писти. Те също така разполагат с удобен кабел зад главата и някои готини аксесоари, включително торбичка за носене на вашия мобилен телефон на вашите писти. Простото дистанционно с три бутона улеснява регулирането на силата на звука, превключването на песните и приемането на повиквания, но е достатъчно малък, за да не те претегли.

Тези уши за уши Skullcandy Method са лесни за упражнения и лесни за вашия бюджет. Ако не сте на пазара за безжични слушалки, но звукът е много важен за вас, методът превъзхожда в тази област, като създава мощни баси, естествени вокали и прецизни висоти. Технологиите "Отдалечени оси" и "Фиксиране" на ушите ви предпазват от ушите ви, така че не трябва да се безпокоите от падането им. Дори и да се потеете много, слушалките са устойчиви на пот и технологията им Sticky Gels ги държи на място. Те идват в различни забавни цветове, така че можете да покажете своя уникален стил на бягство.

Докато някои бегачи предпочитат елегантните Bluetooth слушалки в ушите, които понякога са тромави, тези слушалки Urbanears Hellas On-Ear Active Wireless Bluetooth са всъщност леки и компактни, за да носят по време на писти и са идеални за бегачи, които наистина не харесват слушалки. Тези слушалки без кабел наистина остават поставени по време на тренировка и имат отлично качество на звука. Подвижната лента за глава и ушите могат да бъдат хвърлени в пералнята с работещите си дрехи, гарантиращи свежи и без миризма слушалки. Вграденият, невидим сензорен интерфейс ви позволява да избирате песни, да регулирате силата на звука си и да приемате разговори лесно, без да се налага да преследвате бутони или да се движите с дистанционно управление.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .