Хранене Lean кухня за отслабване

Ще храната с микровълнова храна ще ви помогне да отслабнете?

Опитвате се да отслабнете с Lean Cuisine, Smart Ones или друга марка замразена храна? Пакетираните храни за диета осигуряват калорийно контролирани порции, които могат да ви помогнат да отслабнете. Но загуба на тегло не е шлем удари с тези продукти. Трябва да следвате няколко насоки, за да накарате Диетата да работи с диета.

Добри причини да използвате чиста кухня за отслабване

Смартьорите често използват замразени ястия като част от тяхната програма за отслабване.

Има много добри причини да използвате Smart Ones или Lean Cuisine, за да отслабнете.

Ниска в калории

Повечето марки блюда за хранене осигуряват цялостно хранене за около 300 калории. Много от селекциите осигуряват още по-малко калории. Типичен обяд или вечеря може да осигури 400 калории, 500 калории или дори повече. Така че, използвайки по-ниска калорийна опция, може да ви помогне да достигнете калорийния дефицит, необходим за отслабване .

Популярни храни

Когато стоите в хладилника в хранителния магазин, ще видите много голям избор от замразени диетични ястия. Има мексикански ястия, азиатски ястия, италиански ястия и ще намерите много от любимите си комфортни храни. Това означава, че можете да изберете храни, които сте свикнали да ядете. Храненето на познатата храна може да ви помогне да се придържате към вашата диета, особено в началото на пътуването си, когато ограничението на храните е най-трудно.

Лесно за подготовка

Нищо не е по-лесно да се подготвиш, отколкото една Lean Cuisine или Smart Ones.

Просто я отворете в микровълнова печка и за няколко минути имате пълен обяд или вечеря.

удобен

Замразените ястия са лесни за намиране във всеки магазин за хранителни стоки, те са лесни за съхранение във фризера и дори могат да бъдат закачени в по-хладна чанта, за да работят.

Бърза подготовка

Когато сте много гладни и жадувате за бързо хапване, лесно можете да вземете най-бързото хранене или закуска.

Понякога това е висококалорична нездравословна храна или дори бързо хранене. Но замразеното хранене е по-бързо. Ако ги държите на ръка, може бързо да излекувате вашите желания, за да не станете жертва на разрушители на диета.

Калория Преброяване Простота

Ако преброявате калории с приложението си за смартфони , калориите "Интелигентни" и "Сладка кухня" са готови за вписване. Просто използвайте баркод скенера и ще получите точния брой калории, добавени към дневника ви за храни в една стъпка.

Контрол на порциите

Новите диети често са разочаровани, като се налага да научат правилните размери на порциите за отслабване . Замразените диетични ястия правят работата за вас. Всяко хранене не само ви осигурява подходящия размер на порцията, но също така ви помага да научите как да ядете по-малко, за да отслабвате.

цена

Използването на Lean Cuisine за отслабване може да бъде по-евтино от използването на диетична програма за отслабване. Цената на всяко хранене може (или не може да бъде) по-висока от популярния план за хранителни продукти като Джени Крейг , Weight Watchers или Bistro MD , но повечето от тези планове изискват да се ангажирате с дългосрочна програма, за да получите най-добрия процент. И като цяло, трябва да купите всички или повечето от вашата храна от услугата, за да се абонирате.

Недостигът на хранене Lean Кухня за Отслабване

Преди да изпразните фризера си, за да направите място за новите хранения, които планирате да използвате за отслабване, помислете за някои от причините, поради които интелигентните или постната кулинария може да не работят за отслабване.

Храната е с високо съдържание на натрий

Подобно на почти всички замразени ястия, диетичните хранения често са с високо съдържание на натрий. Ако се опитвате да намалите приема на сол или да намалите теглото на водата, за да отслабнете, това хранене може да не помогне на вашата кауза.

Храната може да бъде силно преработена

Повечето специалисти по хранене са съгласни, че тежко преработените храни не поддържат оптимално здраве . Те препоръчват да получавате калориите си от цели храни, като плодове и зеленчуци, и по- слаби източници на протеини с по-малко добавени съставки. Много замразени диетични ястия включват преработени меса и странични ястия.

Вие може да пропуснете Fiber

Някои, но не всички, замразени ястия са с ниско съдържание на фибри.

Фибрите Ви помагат да се чувствате пълноценни и удовлетворени след хранене. Ако сте дитер, това чувство на ситост може да ви помогне да ядете по-малко в часовете след хранене.

Може да развиете навици с микровълни

Ако свикнете да приготвяте храната си в микровълновата фурна, може да достигнете теглото на целта си, но след това може да е по-лесно да спечелите теглото. Много ястия с микровълни без диета са с много високо съдържание на калории, високо съдържание на мазнини, ниско съдържание на храна и дори могат да съдържат опасни трансмазнини.

Вие не се научите здравословни навици

Една от най-важните части от процеса на отслабване е да се научим да организираме и подготвяме здравословни, диетични ястия . Ако използвате Lean Cuisine да отслабнете, може да не научите как да готвите хранителни ястия и как да организирате план за хранене, за да отслабнете и да поддържате новото си тяло.

Вие тренирате вашите вкусни пъпки

Когато ядете комфортни храни като месо, картофено пюре, лазаня, макарони и сирене, можете да тренирате вкусовите си пъпки, за да пожелаете тези традиционно висококачествени храни. Тогава, когато преминете от диетата си, все пак може да ги искате. Когато се предавате на желанията, теглото вероятно ще се върне.

Съвети за използване на постна кулинария за отслабване

Ако използвате замразено хранене за хранене, за да отслабнете, следвайте тези указания, за да направите процеса в краткосрочен и дългосрочен план.

Първо, използвайте храната умерено. Включете ги в ежедневната си диета, ако се насладите на вкуса и удобството на Smart Ones или Lean Cuisine. Но ги включете в цялостен план за хранене, който включва и пресни плодове, пресни зеленчуци, цели зърна и ястия, които организирате и подготвяте.

След това намалете натрий при хранене и време за закуска. Ако забележите, че не можете да отслабнете с Lean Cuisine, това може да се дължи на по-висок от нормалния прием на натрий или въглехидрати. И двата фактора могат да ви помогнат да спечелите тегло на водата и ще ви накарат да видите увеличение на скалата. Можете също така да търсите замразени ястия, които са по-ниски в натрий.

И накрая, научете се да четете етикетите на храните за отслабване . Преди да хвърлите здраво изглеждащо замразено хранене в каручката си, научете как да сканирате задната част на опаковката, за да видите дали наистина има вероятност да ви помогне да отслабнете или ако храната ще задоволи вашите желания за комфортна храна, без да ви приближава по-близо към теглото си цел.