Какво да очаквате от пресован 3-дневен сок за почистване на сок

Pressed Juicery е компания в Лос Анджелис, която предлага пресни, студено пресовани сокове. Соковете могат да бъдат доставени в цялата страна и са налични и на местата им за търговия на дребно.

Видове почиствания

Натисканият Juicery има три предварителни почиствания с шест 16-унция напитки всеки ден:

Cleanse 1 е предназначен за първа таймера и хора, които се нуждаят от по-висок калориен прием поради нивото на активност или опасения от глад.

Най-пълна от трите почиствания, Cleanse 1 съдържа две напитки от бадемово мляко и четири сока.

Cleanse 2 е натиснат най-популярния чистител на Juicery. Той включва пет сока и една напитка от бадемово мляко.

Почиствайте 3 , за зелени любители на сока, има четири зелени сока, една напитка, направена с алое вера, кокосов орех и краставица, и една напитка от бадемово мляко.

Всеки от трите почистващи препарата се предлага в едно-, три- или петдневни опции. Можете също така да проектирате свой собствен, използвайки всяка комбинация от техните напитки.

Соковете

Соковете се извличат чрез хидравлична преса в съоръжение за изпичане в Калифорния. Плодовете и зеленчуците се смачкват и след това се пресоват студено (без да се използва топлина), за да се извлече сокът. Те са непастьоризирани.

Почистване 1, например, включва следните напитки всеки ден:

Опитах Cleanse 1. Пластмасовите бутилки от 16-унция са последователно номерирани, което улеснява организирането на бутилките в хладилника и да се види какво да пиеш. Водата от хлорофил трябва да се отпива през целия ден. Водата от алое вера трябва да бъде последната напитка на деня, завършена поне два часа преди лягане.

Вкусът

Соковете имат фини, сложни вкусове. Зелените 2 имаха намек за лимон и не бяха твърде сладки или силно вкусни, тъй като понякога са зелените сокове. Завърших бутилката, преди да я позная. Корен 3 (сок, който вече не е включен в Cleanse 1) има пикантен лимонов ритюр, който добре балансира сладостта. Зелените 1 (също така вече не са включени в Cleanse 1) са изцяло зеленчукови и имат умерен аромат на краставици. Бадемовото мляко беше богато и задоволяващо. Водата от алое вера вкуси най-вече като вода, затова беше лесно да се пие. Имаше много вариации на вкуса, но оценявах предсказуемостта да имам същите напитки в същата последователност всеки ден.

поддържа

Ден преди първия ден на почистването получих имейл, потвърждаващ подробностите за поръчката. Опакован със кутията за доставка на сок е "измама лист" с кратко резюме за това как да се чисти, включително ред и време на напитки, какво да правите, ако сте гладни, предложения за подобряване на елиминиране (колонисти, пиене на алое вера вода и билкови слабителни чайове), както и имейл адрес за поддръжка и телефонен номер, за да се свържете с член на екипа на Pressed Juicery за поддръжка на клиенти.

В последния ден на почистването получих поздравителен имейл, който ми казваше, че "искаме да сме сигурни, че сте въоръжени с комплект за поддръжка, който ще ви помогне да останете на линия и да увеличите ефектите от вашето очистване". Имаше съвети за това как да се прекъсне почистването и някои пробни храни за първите няколко дни след очистването.

цена

Пресният сок за почистване на сок е $ 49 на ден, или $ 149 за тридневно почистване , без да се включва доставката.

След като поръчката бъде потвърдена, няма възстановена сума. Поръчките могат да бъдат анулирани най-малко 48 часа преди началната дата и да бъде даден кредит, който може да бъде даден за бъдещи поръчки.

Поръчките не могат да бъдат анулирани по-малко от 48 часа преди очакваната доставка.

Логистиката

Процесът на поръчване на уеб страници е лесен и лесен. Сокове за цялото тридневно почистване бяха доставени веднага. Соковете бяха изключително добре опаковани в изолиран контейнер и много студени опаковки, които бяха останали студени.

Натисканите почистващи препарати за сокове са достъпни понастоящем в цялата страна в САЩ. Има и магазини за продажба на дребно.

Други предложения

Има месечен пакет от сокове за хора, които искат да купят на едро за доставка на дома.

Долен ред

Ако мислите, че се опитвате да очистите, добре е да се консултирате първо с вашия доставчик на здравни услуги. Не е подходящо за всички, а някои хора могат да имат нежелани ефекти като гадене, замаяност или замаяност.

Пресованите сокове Juicery (www.pressedjuicery.com) бяха вкусни с достатъчно вкус, за да ме заинтригуват за трите дни. Вкусовете бяха нежни и често ме оставяха да искам повече. Процесът на поръчване и доставка беше прост. Докато напитките не осигуряват всички хранителни вещества, които тялото се нуждае, зелените зеленчукови сокове могат да бъдат лесен начин да добавите повече плодове и зеленчуци към вашата диета.

Оповестяване: Проучванията са предоставени от компанията.

Информацията, съдържаща се в този сайт, е предназначена само за образователни цели и не е заместител на съвет, диагностика или лечение от лицензиран лекар. Не е предназначено да обхваща всички възможни предпазни мерки, лекарствени взаимодействия, обстоятелства или нежелани ефекти. Трябва да потърсите бърза медицинска помощ за всички здравословни проблеми и да се консултирате с Вашия лекар, преди да използвате алтернативна медицина или да промените режима си.