8-те най-добри монитори за активност при проследяване на съня, които да купят през 2018 година

Като цяло здравето означава постигане на добър нощен сън, както и достатъчно физическа активност всеки ден. Някои изследвания също така твърдят, че успешното отслабване зависи от съня . Много монитори за активност също проследяват колко дълго спите и качеството на съня си, включително и колко пъти спите. Някои оценяват дълбокия сън срещу лекия сън. Повечето от тях също имат аларми, които да ви събудят, като някои от тях вземат най-доброто време да го направят.

Тъй като тази функция е въведена за първи път, водещите марки монитори за активност са включвали автоматично разпознаване на сън, така че не е нужно да запомните да започнете и спрете периодът на сън. Тези, които имат откриване на сърдечната честота на китката, също предоставят повече данни за съня. Ако имате по-стар модел, но искате по-добри функции за проследяване на съня, може да е време за надстройка.

Jawbone UP има отличен автоматичен мониторинг и анализ на съня и ви тренява за по-добри навици за сън. Той интегрира технологията за разпознаване на сън MotionX. Текущите модели на този монитор за активност на китката включват UP2 и UP3 , като и двете имат автоматично разпознаване на сън. UP4 е същата като UP3, но има функция за плащане. UP MOVE не проследява съня.

MotionX Sleep 24/7 App

MotionX екран улавяне от Уенди Bumgardner

Приложението MotionX 24/7 Sleep, практически безплатно за iOS, може да е всичко, от което се нуждаете - ако имате iPhone и го носите цял ден с вас и сте готови да нощувате с него. Технологията му осигурява мозъка зад анализа на съня на Jawbone UP. Можете да го използвате като целодневен крачкомер и да проследявате индивидуалните тренировки.

Моделите Fitbit, които включват модели Flex 2 , Charge 2 , Alta , Surge , Blaze, Ionic и по-стари, могат да се използват за проследяване на качеството на съня ви. Fitbit Zip няма тази възможност. Fitbits се качват безжично в мобилно приложение или компютър.

Полярният модел A370 е техният текущ модел за 24/7 фитнес тренировка. Той включва сензор за сърдечен ритъм, който позволява да се проследи сънят със системата Sleep Plus.

Групите за активност на Garmin също проследяват съня.

Misfit Shine 2 , Ray и Flare са елегантни монитори за активност, които можете да носите на маншет или огърлица. Те са съвместими с мобилни устройства чрез Bluetooth.

Azumio Sleep Time App

Приложението за време на сън от Azumio. Azumio екран улавяне от Уенди Bumgardner

Приложението Sleep Time се интегрира с приложението за мониторинг на активността на Argus и приложението на Instant сърдечната честота на Azumio, което ви позволява да използвате комбинацията за наблюдение на активността, упражненията и съня. Има много чудесни възможности. Той е съвместим както с iOS, така и с Android.

Синхронизацията " Спиртове" се синхронизира само с мобилни устройства, Android и iOS, въпреки че можете да преглеждате и данните си онлайн. Той следи стъпки, разстояние, изгорени калории, качество на съня и пулсов четец.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .