Fitbit Zip Безжична дейност за проследяване

Педемометър за талията с дълъг живот на батерията Връзки с App

Семейството за проследяване на активността на Fitbit включва малкия цип, който носите на кръста си или в джоба си, а не на китката си. Голямо предимство на Zip е, че той използва заменяема батерия, която продължава месеци. Недостатъците в сравнение с някои други модели на Fitbit са, че той не проследява съня или тренировките и не дава предупреждения за неактивност.

Този малък крачкомер използва усъвършенстван акселерометър с три оси за проследяване на стъпките Ви и оценка на разстоянието и изгорените калории. Можете да преглеждате статистическите си данни на Zip и също така можете да качите данните си в приложение за телефони чрез Bluetooth или USB стик на компютър или Mac.

Можете да проследявате диетата, приемането на вода , теглото и други дейности чрез приложението или на страницата с лични данни в приложението и уебсайта на Fitbit. Можете да се свържете с приятели, които имат Fitbit и предизвикателство помежду си.

Купете Fitbit Zip от Amazon.com

Настройване на Fitbit Zip

Ципът е малък, само 1,4 инча от 1,1 инча с 0,38 инча и тежи по-малко от една трета от унция. Той се вкарва в мек държач от силиконова / метална скоба, който можете да използвате, за да го носите на кръста или на деколте или сутиена. Това е 3-акселеров акселерометър, така че можете просто да го носите в джоб.

Носенето на Fitbit Zip

Fitbit Zip се вкарва в якето от силиконова материя, което има клипс. Клипът е много сигурен, но такава клип не е неподходяща. Можете да носите ципа, прикрепен към колана или сутиена си, или просто да го носите в джоб или чантата си. Не можете да носите Zip при плуване, той не е водоустойчив. Тъй като не проследява съня, няма нужда да го носите в леглото. Можете да си купите различни цветни силиконови якета за Zip, за да промените стила си.

Какво представляват Fitbit Zip Tracks

Какво получавате със Zip:

За да видите различните екрани за данни, просто докоснете екрана.

Видимост: номерата показват достатъчно голям, за да виждат повечето очила, без да четат очила, въпреки че няма фоново осветление за нощно ползване. Малките икони, които обозначават стъпки, разстояние и калории, трудно могат да се направят, без да се четат очила, ако сте над 40-годишна възраст.

Какво не получавате

Няма функция за хронометър за проследяване на индивидуалните тренировки, въпреки че можете да използвате опцията за тренировка в мобилното приложение, за да направите това, ако носите телефона си с вас.

Няма мониторинг на качеството на съня и няма проследяване на катеренето по стълбите. Също така не можете да преглеждате минали дни в самия Zip, трябва да отидете в приложението или уеб сайта, за да видите данни от предишни дни. За разлика от по-новите модели на Fitbit, той не проследява неактивното време и ви дава сигнал за неактивност. Другият модел на Fitbit, носен върху колана, Fitbit One , следи и сън.

Проследяване на диета и повече с App Fitbit

Най-долу в Fitbit Zip

Zip е страхотно за тези, които не искат да се налага да презареждат своя фитнес монитор на всеки няколко дни или които не искат да носят монитор за китката. Ако пътувате, това е един по-малко зареждащ кабел, който трябва да донесете. Ципът е скъп за обикновен крачкомер, но е много добра цена за такъв, който качва данни на приложение или компютър. С всички функции на приложението Fitbit може да нямате нужда от тях, вградени в самия крачкомер.

Купете Fitbit Zip от Amazon.com

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.