4 най-добри Bluetooth App-Linked Pedometers и монитори за дейността да купят през 2018 година

Безжично проследяване на вашите разходки с приложения

Светът на проследяването на дейността бе революционизиран, след като свържете фитнес монитора с приложение за телефони чрез Bluetooth. Можете да видите изобилие от данни за вашето упражнение, активност, бездействие, сън и повече в приложението. Ето някои от играчите, които донесоха тази революция и чиито устройства и приложения се представят добре.

Fitbit има цяла фамилия устройства за тренировка с възможност за конфигуриране на Bluetooth, от тези, които се прикрепят към вашето кръстовище към фитнес групи и интелигентни уреди. Те всички вратовръзка в едно и също приложение, което можете да използвате за проследяване на вашата диета и физически упражнения, включително и дейности, които не се проследяват. Това е страхотна система за тези, които се интересуват от загуба на тегло, както и упражнения.

Misfit започна с Tracker на Misfit Shine, много атрактивен монитор за носене и може да се носи на закопчалка, спортна мантия, кожена чанта или огърлица. Той е водоустойчив и открива ходене, бягане, колоездене и плуване, както и целодневна дейност. Те са се разширили с Misfit Flash, Ray, Shine 2 и Phase smartwatch.

Nokia пусна на пазара бившите монитори на активността на "Оунгънс" и наблюдава часовниците под собствената си марка. Нямате нужда от компютър изобщо да се наслаждавате на пълните си функции с приложение за iOS или Android. Можете да носите Go като маншет или да го носите на кръста с клип или да го носите като джобен крачкомер .

Striiv започна с играта, която се превръща в ходене в игра и използва стъпките ви, за да играе виртуална игра MyLand. Те са се разширили със Striiv Fusion 2, Fusion Lite и Bio 2, които се носят като ленти.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .