8-те най-добри датчици за мониторинг на активността на монитора, които да купят през 2018 година

Проследявайте всички аспекти на физическата си дейност с тези високотехнологични крачкомери.

Ако не обичате да носите педометър на кръста си или да носите джобен педометър , има нова поредица от монитори за активност, които носите като гривна или маншет. Акселерометър чип технология се развива до точката, където те могат да използват формули, за да премахнат нежелани движения и да произвеждат доста точни данни стъпка и физическа активност от маншет. Тези монитори се свързват с приложенията за телефони или изтеглят данните си на компютъра ви, за да видят повече подробности на своя уеб сайт. Те варират в колко данни можете да видите на дисплея на маншета (ако има такива) и какво те следят в допълнение към стъпките. Някои от тях са монитори за активност за проследяване на съня, а някои могат да намалят времето за сядане .

1 - Такса Fitbit 2

Fitbit Charge 2. Fitbit

Fitbit Charge 2 има функции, които го правят отличен избор за фитнес банда за мъже и жени.

Подобно на всички настоящи модели Fitbit , той свързва или телефонно приложение, или с вашия компютър или Mac. Ако сте използвали други модели Fitbit, можете да превключвате и да продължите да използвате същия Fitbit профил. Charge 2 има непрекъснато наблюдение на сърдечния ритъм и наблюдава три фитнес зони по време на тренировки.

| Повече ▼

2 - Garmin vivofit 3

Garmin vivofit 2. Garmin

Омраза да презаредите тракера си? Garmin vivofit 3 е за вас. Заменяемата му батерия трае цяла година. Подобно на Fitbit, можете да го синхронизирате с компютър с компютър или Mac чрез USB ANT приемник или чрез Bluetooth към iOS или приложение за Android. Той ще споделя данни с приложението Apple Health.

| Повече ▼

3 - Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2 ленти, гривни и висулки. Fitbit

Fitbit Flex 2 проследява не само физическата активност, но и проследява качеството на съня ви. Тази актуализация е снабдена с подвижен тракер, който можете да носите в ленти, гривни и висулки, за да отидете от спортен до глем.

| Повече ▼

4 - Garmin vivosmart 3

Vivosmart 3 прави всичко, което Vivofit прави, но изпреварва антето с няколко интелигентни функции и сензор за сърдечен ритъм на базата на китката, VO2 max estimate и проследяване на променливостта на сърдечната честота за изчисляване и показване на нивото на стрес. Също така има таймер за дишане, базиран на релаксация, и упражнение за дишане.

| Повече ▼

5 - Полярен A370

Полярният A370 е снабден с фитнес функции и има цветен дисплей. Можете да промените стила си с взаимозаменяеми ленти. Той разполага с мониторинг на сърдечната честота, базиран на китката, за по-добро проследяване на активността и изгаряне на калориите. Той разполага с усъвършенствана система за анализ на съня, която автоматично разпознава съня ви и всякакви прекъсвания. Той се свързва с GPS на телефона ви, за да проследявате темпото, разстоянието и маршрута си по време на тренировки на открито и ви дава умни известия.

| Повече ▼

6 - Джойстик UP

Jawbone UP Family of Fitness Trackers - UP24, UP MOVE с клипс и маншет, UP3. челюстна кост

Линията Jawbone UP има бутоните UP UP, UP 2, UP 3 и UP 4. UPs имат минимален дисплей и са проектирани да работят само с приложение за телефони (iOS или Android) безжично чрез Bluetooth. UP има една от най-добрите функции за проследяване на съня на всеки монитор за активност. В UP2, UP3 и UP4 може да бъде настроено да вибрира, когато сте били неактивни или да ви събужда от Power Nap, или да ви събужда в най-доброто време сутрин.

| Повече ▼

7 - iFit активен

iFit Active. ако то

IFit Active може да се носи като фитнес лента или върху клип за колан. Можете да променяте лентите, тъй като сензорът е сменяем и те имат различни цветове на разположение за ниски цени.

| Повече ▼

8 - Невероятно блясък

Малкото блясък - сиво със спортна лента. стои зле

Misfit Shine е красив матов алуминиев монитор, който може да се носи като маншет, или със спортна лента или кожена лента, или със закопчалка, огърлица или приставка за магнити, които да се носят навсякъде по тялото ви. Тя е чисто мобилна, комуникира с iOS и Android устройства чрез Bluetooth 4.0.

| Повече ▼

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .