Fitbit Charge HR Fitness Band Преглед

Fitbit Charge HR е първият Fitbit с непрекъснат мониторинг на сърдечната честота. В допълнение към това, което правят другите Fitbits (броене на стъпки, разстояние, калории, изкачване на етажите и проследяване на съня ), той използва LED светлини на гърба на маншета, за да ви отведе непрекъснато. Освен това, ако го сдвоите със съвместим телефон, можете да получите известия за обаждане.

Това е много интелигентен часовник за педометър .

Актуализиран модел - Fitbit Charge 2

Ако се интересувате от таксата за заплащане, може да предпочетете Fitbit Charge 2, който включва функция за сърдечен ритъм, но е актуализирана версия с лесно взаимозаменяеми ленти. Той също така може да показва скоростта и разстоянието ви, когато е свързан с GPS на вашия телефон, което Charge HR не прави. Таксата за таксуване 2 има вибриращи напомняния за преместване всеки час и обратно броене на броя на стъпките, които трябва да достигнете до мини-цел от 250 стъпки на час. Екранът на Charge 2 се разширява, без да се добавя насипно състояние, което го прави много по-разбираем и ви позволява да преглеждате известия за цял текст и приложения. Таксата 2 е много по-добра.

Кой ще обича Fitbit Charge HR?

Ако ходите, бягате или упражнявате редовно и искате да се удряте повече, Charge HR ще ви помогне да увеличите интензивността на упражненията си. Чрез познаването на сърдечния ритъм по време на активността и проследяването на всекидневните минути, в който сте в по-голяма зона на усилие, ще бъдете мотивирани да правите повече.

Най-доброто от всичко е, че не е нужно да правите допълнителната стъпка от пускането на лентата за мониторинг на сърдечния ритъм , вече носите монитора си върху елегантния кит и винаги следите сърдечната честота в допълнение към стъпките.

Купете Fitbit Charge HR от Amazon.com

Сърдечна честота с такса HR

Четенето на сърдечната честота се използва, за да ви разкаже много повече за вашето здраве, тренировка и начин на живот.

На китката

Зарядът HR Charge е направен от гъвкав еластомер и използва затваряне на ключалката, което е далеч по-сигурно от затварящото устройство за Flex и Charge. Припомняната Fitbit Force предизвика метални алергии в някои хора, особено около зарядното зареждане.

Портът е вдлъбнат в Charge HR, за да се предотврати контакт с кожата, но имате контакт с металната катарама. Трябва да го носите плътно на китката си за най-доброто четене на сърдечния ритъм, но не трябва да сте здраво. Можете да го носите свободно в джоба си и да получите данни от стъпки, но няма да получите четене на сърдечния ритъм.

Екранът за зареждане HR е черен, докато не го почукате или не натиснете единичния бутон. Подобно на обикновената Fitbit Charge , тя показва часа на деня и можете да зададете вибрационни аларми. Можете да изберете дали кранчето да показва времето, броя на стъпките, разстоянието, сърдечната честота, изгорените калории или изкачването на стълбите. Това е голямо подобрение спрямо индикатора с 5 точки на Fitbit Flex .

Обърнете внимание, че два модела, които проверихме, започнаха да се разпадат от лицето на тракера след една година, което не говори добре за неговата издръжливост.

Fitbit Charge HR е водоустойчив? Не. Това е добре да го носите в дъжда, но те препоръчват да не го носите в душ. Нито плуване, нито плуване с него.

Настройване на Fitbit Charge HR : За да настроите и да използвате Fitbit Charge HR, трябва да имате компютър или смартфон. Той се синхронизира безжично с USB хардуер на компютър или чрез Bluetooth 4.0 към мобилното приложение.

Зареждане и живот на батерията: Използва се персонализиран USB кабел (различен от този, използван от всеки друг Fitbit) за зареждане. Таксуването трябва да трае пет дни и отнема 1-2 часа за презареждане.

Какво Fitbit зарежда HR тракове

Табло за управление и приложение

Fitbit е любимото ми за проследяване на вашата диета и здравни статистики. Можете да използвате неговия дневник за храна в приложението или в онлайн таблото за управление, да проследявате водата, теглото си и др. Можете да се занимавате с предизвикателства с приятели и да печелите значки за постижения. Fitbit също може да споделя данни с много други популярни приложения и да публикувате в социалните медии.

Експертна проверка

Плюсове :

Минуси

Долен ред

Charge HR беше добър избор, но ако не сте получили много добра сделка за приключване, вместо това взимайте таксата 2. Ще оценявате взаимозаменяемите ленти и по-големия дисплей, плюс свързването към GPS на вашия телефон за показване на скоростта.

Ако имате нужда от нещо, насочено повече към тренировки и искате да останете в линията Fitbit, супер-гледането Fitbit Surge също следи сърдечната честота непрекъснато. Той включва GPS за скорост и разстояние и за преглед на карта на маршрута ви в приложението и онлайн. Той има всички други основни Fitbit функции за стъпки, калории и спи спиране. Дисплеят запазва номерата ви видими, докато тренирате и можете да го използвате като лъскав часовник през останалата част от деня.

Разкриване на информация

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .