Проверка на активността на UPB и функцията за проследяване на съня

Jawbone UP2 е пълнофункционален инструмент за проследяване на фитнес, който може да ви помогне да подобрите начина си на живот по няколко ключови начина. Той не само следи вашите ежедневни стъпки, но и автоматично открива тренировки и сън. Ще вибрира, за да ви напомня, че сте седнали прекалено дълго . Можете да проследявате диетата си с приложението си и да получите мотивационно обучение с функцията Smart Coach.

Кой е активността на J2b2 UP2 и Sleep Tracker за това?

В UP2 е отлична фитнес банда за хора, които искат да развият по-здравословен начин на живот и които имат мобилно устройство, за да стартирате UP приложението, което е необходимо. Jawbone винаги е бил лидер във фитнес групите, които вибрират, за да ви напомнят да се движите, така че да намалите риска от седене прекалено много . С UP2 получавате също автоматично откриване на сън и тренировки, както и ежедневни стъпки и Smart Coach за насърчаване на здравословен избор. Той има прост дизайн на китката, но високо мобилно мобилно приложение с всички данни, коучинг, социална мотивация и проследяване на диетата. Това е добър избор за човек, който ще проверява приложението, когато иска да види числата и да се насърчи.

Какво не прави черепната UP2?

Носенето на скобата UP2

В UP2 идва с два различни дизайна лента, всяка в избор на цветове.

Изобразеният дизайн на тънката лента се свързва с кука. Има и класическа плоска лента.Те са хипоалергенни не-латексова гума, а алуминиевият корпус има малко количество никел. Тя е удобна за носене през целия ден и през цялата нощ. Те са водоустойчиви, но не са водоустойчиви. Никога не съм имал катарамата да се разхлаби след повече от две седмици, когато я носеше непрекъснато.

Мощност: Презареждайте на всеки 7 до 10 дни чрез потребителски USB донгъл. Презареждането отнема само около час.

Данни: Данните ви се синхронизират автоматично с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth Smart. Нямате бутони за натискане или команди, които да правите. Просто го заредете и я носете и всичко се случва автоматично.

Известия: Групата има три икони, които ще се показват, ако я докоснете или когато ви известяваме за напомняния. Икона на бегач означава, че той проследява активността и че е време да се премести. Икона за известия се показва, когато сте задали напомняния. Икона за луната се показва, ако зададете напомняне за лягане.

Вибрационни сигнали: Можете да настроите сигнала за неактивност, така че групата да вибрира, когато сте неактивен за всеки период от време от 15 минути до два часа. Можете също така да зададете кои часове от деня е активен. Групата може също така да вибрира по време на активност през целия ден или да ви напомня кога да пиете вода, да вземате лекарства, да ядете храна или да си лягате.

Jawbone UP App

Приложението UP за iOS или Android може да се използва сами, дори без лентата. Ако сте имали предишна версия на UP, можете да продължите да използвате същия профил за приложението.

Ежедневна активност: Приложението има много подробности за ежедневната Ви дейност, от един прост преглед на начина, по който се стремите към стъпката си и целта на съня към графики и данни за вашите стъпки, разстояние, активно време, общи калории за деня, активни калории изгаряне, най-продължително време на празен ход, най-дълго активно време. Можете да преглеждате цялата си минала история по ден, седмица, месец и т.н.

Тренировки: Разходките и тренировките се откриват автоматично.

Приложението ще ви подкани да определите какво правите и ще видите общите данни за продължителността на тренировката, интензивността, стъпките, темпото и изгорените калории. Можете да ги редактирате и да ги споделяте в социалните медии. Можете също така да добавите тренировки, които не са открити, като например използването на стационарен цикъл.

Следене на съня : Периодите на сън се установяват автоматично, като графиката на съня показва периоди на лек сън, звук на сън, време на будност и сума на числата, включително колко пъти сте се събудили през периода на сън. Можете да редактирате периода на сън и да добавите неписани периоди на сън. Графиката на тенденциите показва как сте спали през изминалата седмица.

Smart Coaching : съобщенията на Smart Coach ви поздравяват за постиженията си и ви насърчават да развивате добри навици за активност, сън, диета и т.н. Можете да пробиете по-дълбоко, за да намерите повече информация.

Проследяване на храненето : Можете да проследявате приема на храна с помощта на баркод скенер, списъци с храни, персонализирани храни, менюта на ресторанта или снимане. Калориите ви се консумират, както и фибри, ненаситени мазнини, въглехидрати, протеини, захар, наситени мазнини, натрий, холестерол. Получавате цветен код за храните, за да ви насърчаваме да правите здравословен избор. Можете също така да проследявате теглото и настроението си. Това е добър крачкомер за диети .

Социално споделяне с App Jawbone

Приложението ви позволява да добавите приятели и да определите кои от вашите дейности да се показват в социалната емисия на Jawbone в приложението. Това може да ви държи честни във вашата диета и проследяване на дейността с приятели. Можете също така да преглеждате седмичното класация и да се занимавате с дуели, за да се срещате всеки ден с ежедневни стъпки. Можете да споделяте суми за тренировките си чрез социалните медии.

Приложението Jawbone App също ще споделя данни с много други популярни фитнес и здравни приложения, включително Apple Health. Разполага с приложение за чакъл и Apple App Watch .

Долната линия на Jawbone UP2

Jawbone UP2 удря Fitbit, като има вибрационни тревоги за тревога, критична необходимост за онези от нас, които седят дълго време на работа или у дома. Автоматичното разпознаване на сън и тренировка го прави супер лесно да се носят и да се използват без шум. За тези, които провеждат диета, проследяването на храната е много добре направено и лесна за употреба. Въпреки, че предпочитам група с цифров дисплей, UP2 има най-важните функции, за да ви накара да бъдете по-активни, да имате достатъчно сън и да ядете по-здравословна диета. Ако искате, разгледайте нашия преглед на UP3 .

Още: Семейството на челюстите на трениращите за фитнес

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.