7-те най-добри спортни слънчеви очила да купят през 2018 година

Нашите най-добри решения за предпазване на очите от слънцето

Слънчевите лъчи са също толкова вредни за очите, колкото и за кожата, а без защита, излагането на слънце може да доведе до катаракта, загуба на зрение и др. Ето защо е важно да защитите вашите пеперуди, докато упражнявате на открито с чифт спортни слънчеви очила.

Различни от обикновените слънчеви очила, спортните слънчеви очила са предназначени да останат на място, докато се потите и се движат. Изберете двойка, която блокира 99 до 100 процента от UVA и UVB радиация. Вие също така ще искате лещите да покриват възможно най-голяма част от окото (това не само предпазва окото, но и деликатната кожа около окото). И не забравяйте, че облачните дни изискват и слънчеви очила! UV лъчите все още могат да минат през облаците и да повредят очите ви. Прочетете нататък, за да намерите перфектната двойка спортни очила, които да отговарят на вашия начин на живот.

Спортните специфични нюанси все още могат да бъдат стилни, както се вижда от слънчевите очила Smith Optics PivLock Overdrive. Елегантен дизайн и удобно прилягане (благодарение на регулируемите подложки за нос) могат да направят тези ваши двойки оттенъци дори когато не упражнявате. Потни, прашни условия не съответстват на тези лещи, които отблъскват вода, мръсотия и мазнини. Всъщност, колкото повече се потите, толкова по-добре функционират тези слънчеви очила, тъй като подложките на храма и носа се захващат с кожата, когато са мокри.

Велосипедистите ще се радват, че технологията PivLock ви позволява бързо да промените лещите, за да съответства на вашите светлинни условия (във всички случаи са включени три комплекта оптика). Хората, които притежават слънчевите очила Smith Optics PicLock Overdrive казват, че нюансите са невероятно удобни за носене и се съгласяват, че лещите могат да се сменят лесно.

Независимо дали става въпрос за риболов или за бягство от маратон, не искате нищо да препятствате дейността. Ето защо е чудесно да притежавате чифт едва спортни слънчеви очила, като слънчевите очила Nike Skylon Ace. Дизайнът на леката опаковка седи удобно на лицето и вентилираният носов мост помага да се намали замъгляването. Обективите, които са взаимозаменяеми, предлагат 100% UVA и UVB защита.

Хората, които притежават тези спортни слънчеви очила от Nike, казват, че са издръжливи и остават поставени по време на упражнения. Очилата са снабдени с микрофибърна торба и едногодишна гаранция.

Ясна видимост е задължителна при колоездене, поради което слънчевите очила Tsafrer са чудесен избор. Тъмните тонове твърдят, че намаляват 65% от аварии, причинени от силна светлина, и са снабдени с шест взаимозаменяеми лещи без отблясъци, които предлагат 100% UV защита. (Сивите и жълтите лещи са поляризирани, за да се използват в много ярка светлина.) Слънчевите очила ще издържат на най-тежките, най-натоварени колела, благодарение на устойчивите на удари и драскотини материали, на място, докато се движите.

Рецензенти твърдят, че слънчевите очила "Polarized Spots Tsafrer Polarized Spots" са много високо качество и че изборът на лещи позволява оптимална видимост при всякакви условия. Хората също така казват, че те се вписват добре, докато носят каска за велосипеди - което е задължително за велосипедистите!

Трябва да защитите очите си по време на кратки маратони и маратони, а тези слънчеви очила Goodr са чудесен избор за всички състезатели. Пластмасовата, лека рамка е плътна, без приплъзване, което им позволява да останат на място на миля след миля. Поляризираните лещи защитават срещу 100% от UV лъчите и намаляват отблясъците, за да улеснят слънчевите тренировки на деня.

Стилните нюанси се предлагат в различни цветове на рамката и оттенъци за обективи. Хората, които притежават очилата, казват, че стилът изглежда страхотно и че очилата не помътняват или не се преместват дори при дългите писти.

Ако ще бъдете на водна риба, разходка с лодка или плуване, изберете чифт поляризирани спортни слънчеви очила, като тези Siren слънчеви очила. Обектите помагат за елиминиране на отблясъците, така че да можете да виждате ясно дори и в най-ярките дни (без да примирявате повече!). Поляризираните слънчеви очила Siren се предлагат в 21 различни цвята и разполагат с пластмасова рамка и триацетатни лещи, които предлагат 100% UVA и UBV защита.

Рецензенти казват, че тези стъкла са удобни и здрави и че поляризираните лещи ги правят чудесни и за шофиране. Слънцезащитите са снабдени с 90-дневна гаранция за връщане на парите и също така включват носене и кърпа за почистване.

Докато големите лещи са най-добри, когато става дума за спортни слънчеви очила (те блокират повече светлина за по-добра защита на окото), много стилове в крайна сметка са твърде големи за по-дребни лица. Ако имате нужда от по-малък набор от спортни слънчеви очила, опитайте нюансите на Tifosi Women's Alpe 2.0 SingleLens. Широчината на стъклата на 62-милиметровия поликарбонатен слънчев очила е малко по-тънка от средната чифт очила, а леката рамка няма да те тежи, докато бягате, голф или колоездене.

Една рецензент казва, че тези очила се вписват добре в тънкото й лице, а хората се съгласяват, че те са удобни за носене и не се скапят наоколо или не се плъзгат от носа при упражнения. Очилата предлагат 100 процента UV защита, което ги прави чудесен избор за всички ваши външни състезания и тренировки.

Независимо дали децата ви се разхождат в задния двор или на футболното игрище, спортните слънчеви очила са задължителни, за да защитят очите си. Тези поляризирани Duco нюанси са идеални за възраст от 3 до 10 години. Лещите блокират 100% от UVA, UVB и UVC лъчите и са устойчиви на удар и драскотини, което означава, че те ще се изправят срещу най-грубата игра на детето ви. Родителите ще се радват, че рамката е изработена от огъваем материал, който няма да се счупи или да се счупи като пластмасова рамкова кутия (което може да бъде опасно за тоталите!).

Хората, които са закупили Duco цветове за децата си, казват, че качеството е отлично и че лещите остават без драскотини, дори когато те са пуснати на твърди, скалисти повърхности. Слънчевите очила също са снабдени със забавно детско калъфче, както и хавлиена кърпа, кърпа за почистване и мини отвертка за затягане.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .