Прегледи на Pulse O2 крачкомер

The Pulsed Свръхчувствителност е монитор за крачкомер / активност, който се сдвоява с мобилно приложение за проследяване на физическата ви активност, качеството на съня и пулса. Нямате нужда от компютър, за да видите пълните подробности за данните си в мобилното приложение. Можете да го направите с помощта на скалата Wi-Fi на "Свидетелства", монитора за кръвно налягане "Свирепи" и безплатното приложение Health Mate за проследяване на вашите важни здравни статистики.

Слушалката Pulse има светодиоден дисплей на сензора, в допълнение към предаването на данните ви чрез Bluetooth към приложение за iOS или Android на вашето мобилно устройство. Можете да използвате и да се наслаждавате на Pulse без приложението, но трябва да използвате приложението, за да качите вашите данни, за да ги видите на мобилното си устройство или в таблото за управление на Onings Health Mate.

Носенето на империята

Пулсът има MEMS 3-акселерометър механизъм не е разтревожен за това къде го носите. В допълнение към клип, за да го носите около кръста си или да го носите в джоб, можете да го носите и на китката като часовник за педометър . Pulse има вътрешна батерия, която зареждате чрез USB връзка. Зарядът на батерията трае около две седмици и приложението ви предупреждава, когато таксуването е под 25%

За да настроите Pulse, първо го зареждайте с USB кабела и го сдвоите с Bluetooth на мобилното си устройство iOS или Android. След това изтеглете безплатното приложение "Отказвания" за вашето устройство и завършете настройката.

Bluetooth връзката е много стабилна и не ми се наложи да я възстановявам отново. Приложението ще проверява за импулсни данни на всеки шест часа или ще можете да насилвате синхронизиране чрез натискане и задържане на бутона на импулса.

Преглеждате данните си за импулса

Можете да видите дисплея на импулса с натискане на един бутон отстрани.

Светодиодният дисплей е подходящ за използване в закрити помещения, но е прекалено слаб, за да мога да го чета на слънчева светлина на открито. Трябваше да се преместя в сянката, за да я прочета. Цифрите са достатъчно големи, за да стареят очите ми. Можете да промените мерни единици от английски на метрични в потребителския си профил.

Изключва приложение за показване на данни

Можете да преглеждате данните си в приложението по всяко време и да принудите синхронизиране, за да видите най-актуалните данни. Приложението консумира много малко енергия, тъй като проверява само за нови данни при поискване или веднъж на всеки шест часа.

Табло за управление : На таблото за управление се показват основните ви статистически данни и можете да натиснете стрелката до всеки от тях, за да стигнете до подробно показване на часовия час на текущия ден и последните дни.

Удобства в уеб приложението

Също така можете да прегледате данните си по-подробно в бета версията на Web App App. Данните от вашето мобилно приложение автоматично се предават в личното ви табло за управление на уеб.

Освен подобно табло за таблото, което се показва всеки ден, както и в мобилното приложение, ежеседмичната мрежа на съня и активността ви е невероятна. За всеки половин час той е оцветен за интензитета на съня и активността. Може да забележите модели за сън и активност. Може да забележите времена през деня, когато сте седили прекалено много и да можете да работите върху разпадането на вашето неактивно време. Той ви дава и общите ви стъпки на седмица и средната сума на съня тази седмица.

Социално споделяне
Можете да споделяте данните във вашия информационен бюлетин по имейл, Facebook или Twitter. Въпреки това, аз бях само получаване новини за моите измервания на теглото, а не за моя сън или дейност, която бих предпочел да споделя, а не моето тегло! Това вероятно е просто бъг или скоро ще бъде коригирано. Можете също да споделяте цялото си табло за управление с приятел, като въведете имейла си.

мотивиране
Таблото за управление Ви насърчава и Ви поздравява за постигането на целите. Но от този преглед те не дават значки за постигане на важни етапи и не участвате в предизвикателства, каквито можете да правите с Fitbit, Omron, Striiv и много други монитори за дейността. Те обещават, че ще можете да зададете свои собствени цели за стъпки и сън в бъдеще.

Долен ред

Системата "Пулс" е отлична за проходилки, които искат да проследят ходенето, съня, теглото, храната, калориите и сърдечната честота. Бих казал, че е най-добре за тези, които имат за цел загуба на тегло или цялостно здраве и здраве.

Намерих го изключително лесно за носене и употреба. Ако нямате компютър, но все пак искате да видите цялата си активност и данните за съня си на мобилното си устройство, опитите го правят за вас с приложението им.

Особено ми харесва показването на стъпки, разстояние, височина и калории на сензор, заедно с приложение, пълна с графики и полезни данни. Твърде много други монитори за отлична активност нямат стъпка на дисплея на самия модул и считам, че това е много по-малко мотивиращо.

Общият ми опит беше, че той ще бъде заместител на тракера Fitbit , въпреки че е много по-слаб в социалното споделяне и мотивационни области и е по-добър в дисплея за проследяване на съня.

Отрицателни

Докато можете да използвате функцията за сърдечен ритъм по време на тренировка, за да получите пулсация, тя не е заместител на монитор за сърдечен ритъм, който непрекъснато следи сърдечната честота и ви казва дали сте в най-добрата зона за сърдечен ритъм. Имах само около 50% увереност в импулсните показания, които получих с него. Най-малкото те бяха толкова далеч от очакваните ценности, които знаех да ги повторя, вместо да мислят, че са верни.

Пулсът не проследява индивидуалните тренировки освен чрез Run Tracker и не можете да влезете в дейности, които не са записани в стъпките.

Понастоящем смятам, че приложението е слабо за социално споделяне и мотивационни предизвикателства и награди. Но основният дизайн на Pulse е отличен и приложенията винаги могат да бъдат подобрени.