Fitbit Flex Фитнес преглед на групата

Безжична активност и монитор за сън

Fitbit Flex създаде лудост в носенето на монитори за активност на китката . Flex има монитор за активност Fitbit, обвит в гъвкава лента. Flex не разполага с цифрово отчитане на групата, а само LED светлини, за да покажат напредъка си. Той се синхронизира безжично с приложение или компютър. Можете да прегледате всичките си данни в таблото за управление на приложението или онлайн. Можете да го носите цял ден и цяла нощ, за да проследите стъпки, разстояние, изгорени калории и качество на съня.

Fitbit Flex е прекратен от 2017 г. и е заменен с Fitbit Flex 2. Flex 2 добавя автоматично автоматично разпознаване на сън, автоматично откриване на тренировки за тренировки, напомняния за преместване, извикване и текстово уведомяване и е плувен.

Fitbit Flex на китката

Това е първият модел, предназначен да се носи цял ден и цяла нощ на китката. Сензорът се вмъква в гъвкавата мантия. Захванете китката с регулируема закопчалка. Включени са както малки, така и големи маншети, както и USB кабелът за зареждане и безжичният USB приемник за вашия компютър (компютър или Mac). Можете да си купите други модни цветове и да ги сменяте, когато пожелаете.

Ще трябва да извадите сензора от маншета, за да го заредите приблизително веднъж на всеки пет дни. Той е водоустойчив, така че да можете да го носите в душ или вана и да се потопите до 10 метра (33 фута). Flex 2 е плувен и автоматично открива плуване.

Въпреки че те твърдят, че няма да са толкова точни, можете да носите Flex в джоба си, ако не искате да носите китката. Flex 2 е напреднал, така че те да го носите в висулка в допълнение към китката си.

Настройване на Fitbit Flex

Първо, заредете Flex с до три часа. Можете да настроите устройството с компютър или с приложението на телефона.

За да го настроите с компютър, включете USB приемника и изтеглете софтуера Fitbit Connect. След това, когато сте на няколко крачки от компютъра, той усеща Fitbit и безжично синхронизира данните автоматично.

Можете да направите цялата настройка с приложението на телефона или да го сдвоите с тези устройства, след като сте го настроили на компютъра. С приложенията на телефона имате възможност да го синхронизирате само когато отворите приложението или да синхронизирате във фонов режим през целия ден.

По време на настройването изберете дали ще го носите на доминиращата китка (като дясната ръка, ако сте дясната ръка) или не доминиращата китка. Това ще направи показанията по-точни. Можете също така да зададете дължината на ходенето и ходенето си чрез онлайн таблото за управление (функция Edit Profile) за по-добра точност на разстоянието.

Можете да превключвате кое устройство Fitbit е свързано с профила ви или дори да изберете да използвате само стъпковия брояч на телефона си, ако не искате да носите устройството си известно време.

Преглед на активността Ви с Fitbit Flex

Fitbit Flex няма дисплей, различен от пет LED бели светлини. Ще зададете дневната си цел, а след това всяка светлина представлява постигането на 20% от тази цел. Ако целта ви е 10 000 стъпки на ден, тогава първата светлина ще свети постоянно на 2000 стъпки и втора светлина ще мига.

Светлините се включват само когато докоснете два пъти Fitbit Flex, така че няма да обикаляте с непрекъснато запалени светлини. Можете да виждате действителните си номера по всяко време, ако сте преминали от компютъра, в който е включен USB ключалката, или синхронизирате с приложението на телефона. Когато достигнете целта си, Flex вибрира на празника.

Какво Fitbit Flex песни и не проследява

Fitbit Dashboard и App

Fitbit прави удобно проследяването на вашата диета и здравна статистика и да участвате в предизвикателства с приятели.

Най-долу в Fitbit Flex

Плюсове :

Минуси

Ако китката работи най-добре за вас и искате диета за проследяване и сън, Fitbit Flex е отличен избор, въпреки че трябва да закупите настоящия модел, Flex 2.

Ако искате числата да са видими, без да е необходимо да ги виждате в дадено приложение, може да предпочетете Fitbit Charge 2 или Fitbit Alta фитнес ленти или Fitbit One или Fitbit Zip, които се носят на кръста или в джоба.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.