Колко калории на неблагодарна ли наистина гориш?

Много хора използват неблагодарна машина за изгаряне на калории и помощ при отслабване. Но колко точен е начина ви на изгаряне на калориите на неблагодарна? Може да искате да проверите калориите, които казват, че изгаряте от диаграма с ходене по калории или диаграма с калории, за да видите дали тя ви дава разумен брой. Научете кога можете да се доверите на номерата и как да подобрите оценката.

Какво определя калориите на бягащата пътечка, изгорени?

Броят калории, които изгаряте на мили или километър, се определя от:

Броят на калориите, които изгаряте в минута, също се основава на тези фактори, като скоростта и дължината на крачките стават още по-важни, тъй като разстоянието, което покривате в този период от време, е един от най-големите фактори.

Бродираща калория показва

Много бягащи пътеки имат калориен дисплей. Можете да подобрите точността си, като вярно вписвате теглото си (включително дрехите и обувките си). Не забравяйте, колкото повече тегло, толкова повече калории са изгорени. Ако тя не иска тегло, номерът ще бъде много неточен.

Ако небето изисква само тегло, тя оценява изгарянето на калориите ви въз основа на скоростта, разстоянието и наклона, което измерва, и въведеното тегло. Това не е факториране на вашата стрелка дължина или интензивност на упражняване.

Скорост на сърдечната честота калориите оценки за по-голяма точност

Използването на монитор за сърдечен ритъм или пулсов монитор, свързан с неблагодарна, ще коригира интензивността на упражненията в изчисляването на калориите.

Заедно с точното тегло и скорост, това трябва да доведе до най-добрата оценка на изгорените калорични калории. Някои бягащи пътечки се синхронизират с безжични монитори за сърдечен ритъм. Други имат импулсни монитори, вградени в дръжките на машината или клипове за пръста или ухото, за да прочетат пулса ви.

Резултатът може или не може да бъде по-точен, отколкото просто да носите пулсомер, който оценява калориите, изгорени от вашата възраст, тегло и сърдечен ритъм. Но тя трябва да бъде по-точна, отколкото да се основава на тегло, скорост и разстояние.

Най-долу на грешки в калориите на неблагодарна

Ако бягащата пътечка не оценява самите калории, тогава методът, който използвате, ще има свои собствени проблеми с точността. Например, може ли да се доверите на калоричната фигура от вашата фитнес група ? Фитнес групата ви може или не може да има четене на сърдечния ритъм и затова основава оценки най-вече върху теглото и броя на крачките в минута. Тя няма да знае дали използвате наклон на неблагодарна, или.

Най-добре е да вземете каквото и да е число като прогноза и да не се основава на вашата диета само. Може да не сте спечелили този Snickers бар в края на краищата.