Fitbit Surge Фитнес Супер Гледайте Преглед

Super Watch с GPS скорост и разстояние плюс сърдечен ритъм

Супер часовникът Fitbit Surge е първият Fitbit с вграден GPS за скорост и разстояние и също така има непрекъснат мониторинг на сърдечната честота. Той прави това, което правят другите Fitbits - броене на стъпки, разстояние, калории, изкачване на етажи и проследяване на съня . Ако го сдвоите със съвместим телефон, можете да получавате известия за обаждания, да четете входящи текстови съобщения и да контролирате музиката си по време на тренировки.

Това е много интелигентен интелигентен крачкомер .

Кой ще обича любовта на Fitbit?

Surge е създаден за проходилки, бегачи и велосипедисти, които искат да използват GPS и сърдечната честота за проследяване на тяхната скорост на тренировка, дистанция и интензивност на упражненията и които не искат да преминат към друго устройство за проследяване на целодневни стъпки, калории , и сън.

Той е достатъчно лъскав, за да могат мъжете и жените да носят цял ​​ден като часовник. След това, когато искате да проследявате тренировка, не е необходимо да носите каишка за сърдечен ритъм или да използвате отделно приложение или устройство, за да проследявате скоростта и разстоянието чрез GPS. Можете да го видите на китката си, след което да видите допълнителни подробности (включително карта на маршрута си) след синхронизирането с приложението или таблото за управление в мрежата.

Можете да проследявате други упражнения за упражнения чрез таймер за упражнения и отчитане на сърдечния ритъм. Можете да следите тренировки на закрито и тренировка с Surge без GPS, ще използвате показанията на акселерометъра, за да ви дадат оценки за скоростта и разстоянието.

Ако вече сте проследявали дейността си с различен модел Fitbit, лесно можете да превключвате един и същ профил към Surge и да продължите със същия история, приложение и онлайн профил. Fitbit също така се актуализира, за да ви позволи да свържете повече от едно Fitbit устройство към един и същ акаунт, така че можете да използвате Surge за тренировки и друг Fitbit за ежедневна дейност.

Купете Fitbit Surge на Amazon.com

На китката си

Surge се носи като часовник с мека еластомерна каишка и типична (сигурна!) Каишка за часовник. В този момент се появява само в черно и лентата не може да се смени. Най-добре е да го носите с една пръст ширина от вашата китка или малко по-високо от ръката си за точността на монитора на сърдечната честота. Пулсът ви се чете чрез техните PurePulse LED сензори на гърба на часовника.

Surge има монохромен тъчскрийн, чийто часовник или други екрани винаги са видими и има автоматично фоново осветление. Намирах го лесно за четене със старите ми очи. Екранът на часовника има избор от различни показвания на часа, като всички показва само часовете и минутите (без секунди), а някои също показват датата. Предпочитам екрана Flare, който показва вашата дейност всяка минута.

Прекарайте пръст през сензорния екран, за да видите екрани, показващи текущия си сърдечен ритъм, дневните стъпки, разстоянието, изгорените калории и подовете.

Натиснете бутона Начало, за да проследявате упражненията и да управлявате вибриращите аларми. Можете да преглеждате входящите повиквания и да прочитате входящи текстове на екрана, ако вашият сдвоен телефон е на разстояние до 20 фута. Всъщност успях да получа текстове, когато телефонът ми беше на долния край на къщата ми (вероятно на 50+ метра), което беше впечатляващо.

Зареждане и живот на батерията: Напрежението има живот на батерията до 7 дни, ако не използвате функцията GPS. Батерията ще продължи само 5 часа проследяване на GPS активността и препоръчва да се зарежда след използване на GPS функцията. Има специален USB кабел за зареждане.

Fitbit Surge е водоустойчив? Не, тя е устойчива на пръски, но те препоръчват срещу плуване или душ, докато я носите. Душ не трябва да го нарани, но Фитбит иска да дадеш на китката си малко въздух и да я извадиш в душа, ще почистиш китката, за да предотвратиш обриви.

Настройване на увеличението на Fitbit : За да настроите и използвате Fitbit Surge, трябва да имате компютър или смартфон.

Той се синхронизира безжично с USB устройство на компютър или чрез Bluetooth 4.0 към мобилното приложение (iOS и Android).

Сърдечен ритъм

GPS скорост и разстояние

Изберете Run, Walk, Bike или Hike като тренировъчна дейност и можете да използвате GPS сензора за проследяване на скоростта и разстоянието и след това да прегледате маршрута си в приложението или онлайн таблото за управление. За разлика от приложението Fitbit, той използва сензора в самия Surge Watch, а не в смартфона ви.

Трябва да сте на открито, за да използвате функцията за GPS, тъй като тя се заключва в спътници, след като сте избрали проследяване на упражнения "Разходка", "Пешеходна разходка" или "Напред". Това може да отнеме няколко секунди, въпреки че можете да направите бърз старт и той ще ви проследи на базата на акселерометъра, докато се заключи в сателитите.

Докато проследявате Run, Walk, Bike или Hike, екранът показва общия пробег на върха, изминалото време (минути, секунди, стотни и стотни секунди), а след това трета линия, която можете да превъртите за текущия темп, темпото, сърдечната честота, калориите и времето на деня. Можете да проследявате обиколки с натискане на бутона за действие в края на всяка обиколка и да видите статистическите данни за обиколката. Автоматичните обиколки се записват за всяка миля, но ще ги видите само след тренировката в приложението или в таблото за управление.

Намерих скоростта на темпото да е пренаселено, изглеждаше, че се движи между крачки, които са били няколко минути на мили при разходката ми (средно 16 минути на миля). Средната скорост и скоростта на лампата бяха по-последователни.

Можете да спрете тренировката и да я възстановите лесно. Все още ще получавате входящи обаждания и текстови сигнали, докато записвате тренировки, както и поздравления, ако достигнете целта си за ежедневна стъпка.

След тренировката, можете да прегледате обобщените си статистически данни за сървъра и пълните подробности в таблото за приложения или онлайн табло, след като синхронизирате.

За тренировъчните тренировки и ходенето в закрити помещения, разстоянието и скоростта се основават на акселерометъра, а не на GPS. Може да се наложи да измерите дължината на крачка и да го настроите чрез онлайн таблото за управление, за да получите точна скорост и разстояние за бягащата пътечка.

Интервали: Няма очевидна интервална функция, но можете да използвате вибриращите аларми, за да настроите свои собствени интервали.

Отчитанията на разстоянието до GPS бяха много по-надеждни от GPS на моя iPhone 4s (което постоянно надценява моето разстояние с 10% и следователно моята скорост с подобен марж). Те съответстват на Polar M400 GPS Sports Watch, носени от другата китка.

Не можете да използвате GPS на Surge, за да разберете къде сте или дайте координати. Можете да получите информация за картата само след като я синхронизирате с приложението си за телефони или таблото за управление в мрежата.

Какво Fitbit Surge следи цял ден

Fitbit Dashboard и App

Fitbit е любимото ми за проследяване на вашата диета и здравни статистики. Можете да използвате неговия дневник за храна в приложението или в онлайн таблото за управление, да проследявате водата, теглото си и др. Можете да се занимавате с предизвикателства с приятели и да печелите значки за постижения. Fitbit също може да споделя данни с много други популярни приложения и да публикувате в социалните медии.

Експертна проверка

Плюсове :

Минуси

Долен ред

Обичах характеристиките на GPS и пулса на Fitbit Surge. Това е много добро устройство за проследяване на фитнес за пътешественици и пътешественици. Наслаждавах се също така на предупрежденията за входящо повикване и на текстовите съобщения. Има всички други основни Fitbit функции за стъпки, калории и проследяване на съня. Преди всичко ми хареса дисплея с часовника Flare, за да ми покаже колко съм активен в рамките на един час.

Ценовият маркер на Surge го поставя в сферата на интелигентните вълни, а може би искате да искате Apple Watch.

Ако не се интересувате от GPS скоростта и разстоянието, или Surge просто изглежда твърде голям, за да се насладите на носенето, групата Fitbit Charge HR е добра алтернатива.