Полярният H7 сърдечен ритъм монитор

Сърдечни ленти за монитори на сърдечната честота на Bluetooth с приложенията

Polar H7 е гръден колан, който предава данни чрез Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0) и / или GymLink до съвместими мобилни устройства като iPhone и Samsung Galaxy S4, както и до устройства за показване на сърдечния монитор Polar. Тъй като очите ми стават по-възрастни, харесвам възможността да слушам номера на сърдечния ритъм, докато тренирам, като се проверя китката.

Ако използвате приложението им Polar Beat на мобилното си устройство, можете да поддържате сърдечната честота, разстоянието и скоростта чрез актуализиране на аудио, както и показването на екрана на приложението. Тя също се играе добре с други популярни приложения.

Това е добър избор за хора, които носят мобилното си устройство на писти, разходки, велосипеди и други тренировки и не искат усложненията при носене и проверка на китката. Ако сте доволни да чувате сърдечната честота на определени интервали и да проверявате приложението за подробности, това може да е всичко, от което се нуждаете. След това можете да видите пълните подробности за тренировката си в сайта и приложението "Полярни потоци".

Какво трябва да използвате Полярния H7 сърдечен ритъм Монитор

Полярният H7 е само предавател на гръдната каишка. За да видите и прегледате данните за сърдечния ритъм, трябва да можете да го свържете със съвместимо мобилно устройство или Полярен дисплей.

За мобилни устройства е съвместима с продукти на iOS, изпълняващи iOS 5.1 или по-нова версия.

Сред тях са iPhone 4S, 5, 5s, 5c, iPod touch 5th generation и по-късно, iPad 3rd и 4th generation, iPad mini, iPod nano 7th generation, Samsung Galaxy S4 (Android 4.3 и по-нови версии).

Нямате нужда от полярен дисплей за китката, тъй като можете да го използвате само с мобилното приложение. Но ако вече имате такъв, проверете дали са съвместими с H7.

Мониторът за активност на китката на полярната верига е съвместим с H7.

Носенето на полярния H7 сърдечен ритъм монитор

През годините имах много проблеми, за да получавам постоянни данни за сърдечния ритъм с монитор за сърдечен ритъм на гръдния колан. Но нямах никакви проблеми с H7.

Предавателят работи с монетни батерии, подменяеми от потребителя. Просто закачете конектора в лентата и излезте. Не го включвате или изключвате. Трябва обаче да извадите конектора от лентата след употреба, да изплакнете лентата, да почистите съединителя и да изсушите и да ги съхранявате отделно. В противен случай, ако те останат мокри и солени от потта, те могат да продължат да предават и да намаляват живота на батериите.

Ако използвате мобилно устройство, свържете го с него под Bluetooth настройките. Сега просто отворете приложението и ще можете да видите сърдечната честота и да започнете упражнения за запис.

Можете да го използвате и с монитора за активност на китката на Полярния контур и да видите сърдечната честота на групата. Трябва обаче да го деактивирате с мобилното приложение, ако искате да видите данните си в браузъра. Когато го използвате с Loop, тя ще ви покаже дали сте в зона за изгаряне на мазнини или фитнес зона, в допълнение към ударите в минута.

Polar препоръчва да носите приемащото устройство пред тялото си, за да получите най-добрия поток от данни.

Те специално казват, че не трябва да слагате телефона си в раница и очаквате да получите добър поток от данни.

Освен приложението Polar Beat, той е съвместим с Endomondo, Cardio Mapper, Runtastic и iSmooth Run.

Използване на приложението Polar Beat

С приложението Polar Beat можете да проследявате тренировъчните ви сесии за време, разстояние, скорост, сърдечен ритъм и зона на сърдечен ритъм . С помощта на GPS можете също да видите тренировката си на карта и да използвате картата, за да помогнете за навигация или да проследите стъпките си.

Можете да изберете ходене, бягане, туризъм, колоездене. бягаща пътека и няколко други видове тренировки. Приложението също се сдвоява с сензора за полярна стъпка. Можете да започнете безплатна тренировка или тренировка, която има цел за разстояние, продължителност или изгорени калории.

Можете също да надстроите приложението си за няколко долара, за да добавите тренировки за целеви приходи и енергиен показалец, който ще ви покаже в коя зона се намирате.

Хареса ми ясното изображение на моето време, разстояние, сърдечен ритъм, темпове и изгорени калории. Беше лесно да спрете и да възобновите тренировката си. Често превключвам към изгледа на картата, тъй като съм роумиер и трябва да видя къде трябва да се придвижвам по-нататък.

Можете да изберете звуково ръководство и да го съобщите колко често искате да се актуализира въз основа на разстоянието.

Когато приключите, можете да прегледате подробно тренировката си и да я изпратите на приятелите си чрез Twitter или Facebook. Харесва ми простият анализ на колко време сте прекарали във всяка зона на сърдечен ритъм, но също така се наслаждавайте на детайлите на моя сърдечен ритъм по време на тренировката. Подробният изглед на картата ви показва средната ви сърдечна честота за всяка миля и времето за обиколка за всяка миля. Можете да превключите на метрични единици, ако предпочитате километри.

Използване на уеб сайта на Полярен поток

Ако използвате приложението или устройството ви с полярни дисплеи комуникира с уебсайта на Полярен поток, можете да видите подробно тренировките си. Ако сте проследили тренировката си с GPS на мобилното си устройство, можете да видите тренировката си на карта и дори да я "преживеете" в анимация. Можете да видите автоматични разделяния за половин миля, мили и повече, включително средна скорост, средна сърдечна честота и продължителност на разделянето. Можете да видите графика на сърдечната честота спрямо скоростта и времето в петте спортни зони на сърдечната честота.

Сайтът Полярен поток също проследява вашия напредък във времето, с анализ, лични най-добри резултати и др.

Най-долу в полярния H7 сърдечен ритъм монитор

Бях много доволен от групата и приложението за прост запис на моите тренировки и сърдечен ритъм. Трябва да закупите ъпгрейди, за да получите тренировка в реално време за зоните на сърдечната честота и т.н. Хареса ми тази система, тъй като тя не изисква от мен да нося друго устройство, но все пак получавам отлично записване на сърдечната честота и анализ на моите тренировки. Аз го класира като много добър вариант за сърдечен ритъм монитор под $ 100 .

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.