Най - добрият ябълков пай за диети

Можете да имате ябълков пай, когато се опитвате да отслабнете

Dieters не трябва да се откажат от всяка от любимите си храни. Разумно е да се наслаждавате на специални ястия като ябълков пай, особено по време на специални събития като вечеря за благодарността. Въпреки това, някои ябълкови пайове са по-подходящи за dieters, отколкото други.

Калории в ябълков пай

Калориите в парче ябълков пай могат да варират значително. Както бихте могли да си представите, предварително пакетираните пайове са с по-високи нива на мазнини и калории.

В едно парче може да има до 296 калории, когато е готово за търговски цели, въпреки че USDA показва средно 237 калории. Лечението също осигурява почти 14 грама мазнини и 20 грама захар.

Ако ядете ябълков пай в ресторант, лесно можете да консумирате още повече мазнини и калории. Ресторантът е по-вероятно да обслужва част, която е твърде голяма. Това може да включва и щедри помага на мазнини и висококалорични гарнитури като сметана или сладолед.

Една порция от готов за търговски плодове ябълков пай е само една десета до една осма от девет инчов диаметър пай. Това е много по-малък парче, отколкото повечето ресторанти служат.

Например, ако посетите ресторант "Мари Калъндър", вашата поръчка за ябълков пай ще съдържа 630 калории и 39 грама мазнини, без никакви топинги. Ресторантът "без захар добавя" вариант не е много по-добре с 510 калории и 37 грама мазнини.

Най - добрият ябълков пай за диети

Ако обичате ябълков пай, защо да не го правите у дома?

Все още можете да се насладите на вкуса на любимото си лечение, но можете да контролирате количеството захар и мазнини, които се добавят. Има редица нискомаслени рецепти за ябълкови пайове, които запазват броя на калориите под контрол, въпреки че е рядкост да се намери такъв, който е по-малко от 200 калории на парче.

Ако имате съмнения относно хранителната информация по рецепта, включете я в хранителен калкулатор .

Това също е чудесен начин да видите как всички адаптации, които искате да направите, ще повлияят на калориите и мазнините в пай.

Apple Crisp Вместо това

Ябълковият крем е чудесен начин да се насладите на вкус на ябълков пай, без допълнителната захар и калории. Обикновено това е по-здравословен вариант, защото няма кора. Опитайте една от тези по-нискокалорични ябълкови чисти рецепти:

Словото от

Най-добрият ябълков пай за всеки дитер е този, който удовлетворява вашите сладки зъби и поддържа диетата си на пистата. Имайте предвид, че нито един ябълков пай е наистина здрав, въпреки че има рецепти, които ще бъдат по-в хармония с вашата диета. Използвайте го като случайно лечение и винаги го ползвайте с умереност.

> Източник:

> Ресторант и пекарна "Мария Калъндър". Хранителна информация: Ябълков пай. 2017.

> Министерство на земеделието на САЩ. Основен Доклад: 18443, Пай, Ябълка, Търговско Приготвено, Необработено Брашно. 2017.