Преглед на приложението Azumio за незабавна сърдечна честота

Измерване на сърдечната честота при поискване с помощта на вашата мобилна телефонна камера

Сайта на издателя

Ако искате да проследявате сърдечната честота за физически упражнения или здраве, но не искате да се забърквате с отделен пулсомер или пулсов монитор, това приложение за iPhone, iPod touch, iPad или Android е удобно решение. Просто поставете пръст над камерата на вашето устройство и той открива пулса ви от промяната на цвета на върха на пръста ви.

В рамките на 10 секунди ще имате измерване. С платената версия можете да запазите резултатите си и да видите графики. Можете също да споделяте резултатите си чрез имейли и социални медии.

Незабавен сърдечен ритъм с помощта на мобилния си фотоапарат и приложение

Приложението работи най-добре с iPhone или Android, които имат LED светкавица, като например iPhone 4 и по-нови. Опитах го със стар не-флаш iPhone 3GS, но работи само с него в ярко осветена област, като например на открито или до прозорец. С iPhone 4 и 6 тя работи много по-добре.

За да го използвате, първо задайте възрастта и пола си, така че да можете да изчислите зоните на сърдечната честота .

За да започнете четене, просто отворете приложението и поставете пръста си върху задната камера на вашето устройство. Имам моя iPhone в случай на Загг защитник и все още работи чудесно. Ще видите графиката на сърдечния ритъм, тъй като установява промяна на цвета в върха на пръста ви. След като получи стабилен ритъм, той се измерва за 10 секунди и след това ви дава последното четене.

Ако сърдечният ритъм е по-нисък от сърдечния ритъм на упражнението, той го показва на индикатора за анализ на сърдечната честота , както е показано на екрана. Ако е над прага да бъде сърдечен ритъм на упражнението, той ще го покаже с процента си от максималната и която зона на сърдечната честота постигате.

С платеното приложение, а не с безплатната версия, можете да запазите показанията на сърдечния ритъм и да ги видите на графика.

Това може да бъде удобно да се използва по време на тренировка за тренировка, като се отчитат в различно време и се разглеждат резултатите.

Можете да споделяте измерванията на сърдечния ритъм по имейл, Twitter, Facebook или Tumblr.

Освен че приемате сърдечната честота при поискване, можете също така да вземете фитнес тест за възстановяване на сърдечния ритъм, който да ви помогне да измерите напредъка си в фитнес. Можете да получите сърдечната честота до 70% от максимума и е необходимо няколко показания, за да видите колко бързо сърдечната честота се възстановява към нормалното.

Ограничения на приложението на Azumio сърдечна честота

До декември 2015 г. приложението е съвместимо с iPhone 3GS и по-горе, iPod touch (4-то поколение) и по-горе, iPad 2 Wi-Fi и iPad 2 Wi-Fi + 3G и по-нови. Изисква се iOS 7.0 или по-нова версия.

Използвах приложението докато ходех и нямах никакви проблеми при четене. За по-напрегнато упражнение, може да искате да спрете и да потеглите на място, докато четете, както бихте направили, ако сте били с вашите упражнения пулс .

Това приложение не е непрекъснат монитор за сърдечен ритъм, така че ако искате да имате истински мигновени показания през цялата тренировка, имате нужда от монитор за сърдечен ритъм с датчик за гръдния колан . Някои от тези устройства, като например уредът за измерване на сърдечната честота Wahoo Fitness, са съвместими с ANT + и ще предават данни непрекъснато на iPhone трансивър ключ.

Най-долу в приложението за незабавна сърдечна честота

Намерих това приложение като много полезно допълнение към моя iPhone. Аз нося моя iPhone заедно на моите фитнес разходки, и това е удобен начин да се провери моята упражняване пулс при поискване. Открих, че е лесно и надеждно с iPhone 4 и 6. Цената на приложението е далеч, далеч по-евтино от всяко друго устройство за импулсни монитори. Но това не е заместител на специален монитор за сърдечен ритъм с гръден колан за точно измерване на сърдечната честота.

Сайта на издателя