Преглед на активността

Следене на стъпките на монитора, активност, заспиване, предупреждение за неактивност, известия

Misfit разбира, че фитнес инструментът трябва да бъде стилен, ако го носите цял ден и цяла нощ. Преди това прегледах тракера им "Misfit Shine" и сега имах шанс да нося Misfit 2. Ето какво добавиха в следващото поколение на Misfit.

Кой е за

Shine 2 е най-доброто за хора, които искат да бъдат по-активни и като да имат всичко проследявано автоматично.

Никога не трябва да започвате или спирате проследяването на тренировките и да спите. Той е водоустойчив и е построен за проследяване на плуване и колоездене, както и за ходене и бягане. Можете да го носите като фитнес лента на китката или в закопчалка на обувката си, лента или лента за шията. Той е стилен и универсален. Трябва да имате мобилно устройство с възможност за Bluetooth, за което да се синхронизира, и не се синхронизира с компютър.

Какво се случва

Подобно на оригиналния Misfit Shine, Misfit Shine 2 следи стъпки, изгорени калории и разстояние, както през целия ден, така и за всички открити тренировки, плюс качеството на съня и продължителността на съня .

Преместване на предупреждения : Ново за Misfit 2, той вибрира Преместване на сигнали, които можете да персонализирате. Обичам, че можете да зададете предупреждение за всеки 20-минутен от 20 минути до два часа бездействие. Това обаче е само предупреждение, не се проследява и не се свързва по никакъв начин.

Това е началото, за да се намали продължителността на сесията, но би било по-добре да се види неактивно време, посочено в дневното резюме.

Misfit 2 има нова вибрираща аларма и обаждания и текстови известия. Освен това, той може да се използва с приложението Misfit Link за извършване на действия с интелигентен бутон, като например звънене на телефона ви или правене на снимка.

Той няма цифров дисплей, но има 12 многоцветни LED светлини, които светват с натискане, за да покажат времето и напредъка ви до стъпката ви, плюс интелигентните известия.

Показване на приложението: приложението ви показва ежедневно количество стъпки, калории и мили и графика, така че да можете да видите кога сте били активни. Седмичните суми и графиката показват как се представяте с течение на времето. Можете да превъртите надолу, за да видите графиката на съня и автоматично проследяваните тренировки за всеки ден.

Стъпки, разстояние и калории : Shine 2 следи целодневните стъпки, разстоянието и калориите. Приложението оценява интензивността на вашата дейност, за да добавите към дневния брой точки, с цел да постигнете 1000 точки на ден. Силната дейност добавя повече точки, отколкото да се разхождате лесно. Това насърчава умерената до енергична физическа активност, както се препоръчва за здравето и фитнес.

Тренировки: Misfit 2 автоматично открива тренировки и ги класифицира като лека активност, умерена активност или енергична активност и класифицира тренировките като ходене / бягане, колоездене или плуване. За всяка тренировка виждате времето за начало и спиране, продължителност, разстояние, изгорени калории и стъпки. Можете да редактирате часа на начало и край.

Записване на храни и тегло: Можете да регистрирате теглото си.

Вписвате само храна, като направите снимка от нея, която след това се показва в ежедневния превъртане. Вие не можете да установите калории по този начин, но това е бебешка стъпка, за да сте наясно с това, което ядете. Може би те ще разширят тази възможност в бъдещото развитие на приложенията.

Сън: Сънят автоматично се открива и показва графика на периода на сън с леки и спокойни сънни суми и време за събуждане през периода на сън. Можете да редактирате началото и края на периода на сън, за да го направите по-точен. Още: Монитори за активност при проследяване на съня

Мотивация и социални: Получавате значки за постигането на целта си всеки ден и за това, че сте го преодолели, и за ивици на постигане на цели в продължение на няколко дни.

Можете да видите колко далеч ще ви отведе разстоянието за разходка по крайбрежието на Калифорния или около обиколката на луната. Можете да създадете социална личност и да добавите приятели, които също имат "Misfit". Още: 10 начина, по които вашият крачкомер може да ви мотивира

Как да го носите

Подобно на оригиналния Misfit Shine, Misfit Shine 2 е направен от алуминиев алуминий. Предлага се в матово черно и розово злато. Можете да го носите или като закопчалка или на китка в спортната лента. Въпреки това, оригиналът Misfit е прикрепен чрез магнит, докато Misfit 2 се вписва в найлонови скоби и скоби.

Докато харесвам спортната лента да нося китката, тя може да се използва за носенето на колана, обувката, ризата или сутиен е много несигурна. Той се преработва, така че можете да очаквате подобрение през следващите месеци. Дотогава би било най-умното да добавите предпазна лента за педометър, ако го носите със закопчалка. Не мога да го запазя здраво на талията си и всъщност тя веднъж се обърна в тоалетната. Благодаря на небесата, които се случиха у дома, а Мисфит е водоустойчив, така че трябва само да го изплакна. Имах добър успех да го нося на обувката си, докато педалирах стационарния си цикъл.

Спортната група също има проблеми, като използвате твърд гръб, за да го прикрепите към опънатата лента. Аз го изпуснах, а други потребители съобщават, че губят Shine 2 след само няколко износвания. Аксесоари, които държат оригиналния Shine, са твърде малки за Shine 2, така че докато не бъде преработен, трябва да му дам оценка за неизправност. Редизайнът е в работата. Това е добре, защото ми харесва стила и функцията.

Най-долу в линията на неправилното боядисване 2

Недостатъци

Положителни

Ако групата и щипката се подобриха, бих могъл да препоръчам Misfit като алтернатива на Fitbit . Но тъй като в момента се намира, вероятно ще дам нов опит на Мисфит Рей. Дебютира в началото на 2016 г. и има цилиндричен дизайн, позволяващ да се носят на китката или на огърлица или други бижута. Той има същите основни характеристики като Shine 2 в други отношения

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.